Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kocanın başka birisine bakmasının sebebi sen değilsin canım. İstersen dünyanın en güzel, en iyi kadını ol, bakma eğilimi varsa bakacaktır zaten. Gönlünü ferah tut, kendin düşünüp düşünüp en kötüsüne inanma. Biraz sakinleş lütfen. Bu kadar üzülmen bile kocana ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Önceliği kendine ver ki hem sen hem de çevrendekiler, en önemlisi çocuğun, mutlu olsun. Bir de anladığım kadarıyla sende birikim var. Biriktirme canım, içine atma, sorunlarını çözmeden atlama bence.

çok teşekkür ederim canım inşallah hepiniz istediğiniz kiloya kavuşur ve o kiloları korumayı hep birlikte başarabiliriz )

bence yerleşiyor canım , sen bir ileri iki geri gidiyorsun haliyle kilo oturuyor...

Kızlar bende izne ayrilmayi düşünüyorum. Modum çok kötü yine bazı sıkıntım var odaklanamiyorum
canım hayatın sıkıntısı bitmez bence kilo vermeyi erteleme benimde kilo serüvenimde herşey güllük gülistanlık değildi amöa stresli olduğum dönemlerde yeme sarılmamayı öğrendim ... izine ayrılma derim canım ...

çok geçmiş olsun canım bir muz yesen mideyi rahatlatır...

ada81 canım çok tebrik ederim azmine sabrına iradene hayranım
ne güzel hedefine ulastin darısı başıma inşallah
mezun oldun ama gitmek yok demi burdasın seni birakmayiz
çook teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinize )
yok buralardayım canım zaten asıl hedefim 55 o rakamı görecem ama sanırım uzun vadede olacak eskisi kadar sık gelemiyorum yaz ayında hep böyle oluyor çünkü kızımla evde etkinlik vs yapıyoruz... evi toparla spor yap akşam yemeği hazırlığı akşam kızı parka götür derken elime teli alamıyorum bazen

canım , eşinin yaptığı kesinlike hata ama sen olmasanda yanında yine bakacak bakan bakar yani bunu engellemek çok zor.... sen ne kadar güzel olursan ol ne kadar güzel giyinirsen giyin bu seninle alakalı durum değil.....kendini eksik hissetmene gerek yok... bence eşine bu kadar trip atarak daha çok şımarmasına havaya girmesine sebep oluyor... biraz dozunda bırak takipte ol ama belli etme böyle bir ömür geçmez kiiii....

Vazgeçtim hepiniz aynısını söyledinız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…