Kocanın başka birisine bakmasının sebebi sen değilsin canım. İstersen dünyanın en güzel, en iyi kadını ol, bakma eğilimi varsa bakacaktır zaten. Gönlünü ferah tut, kendin düşünüp düşünüp en kötüsüne inanma. Biraz sakinleş lütfen. Bu kadar üzülmen bile kocana ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Önceliği kendine ver ki hem sen hem de çevrendekiler, en önemlisi çocuğun, mutlu olsun. Bir de anladığım kadarıyla sende birikim var. Biriktirme canım, içine atma, sorunlarını çözmeden atlama bence.Ya canım ben de ne var biliyormusun ben strateji yapamıyorum. Kendimi yipratiyorum. Ben karşı tarafa yüzde yüz dürüst samimi gittiğim için karşı taraftan da bunu göremeyince çok üzülüyorum. Su son mevzuda eşimin baktığını gördüm çok zoruma gitti ben her türlü cvp veriyorum buna rağmen gözü dışarda demek dedim. Ara ara böyle düşüyorum
Buralardayım aslında canım da pek yazamıyorum.Anka nerdesin gel artik
Boşver olayiBuralardayım aslında canım da pek yazamıyorum. ☺ Sen nasılsın. Olayı anlamadım ama moralin bozuk sanırım.
Hiç motive olamıyorum yaaBoşver olayiözledik seni gel artık aramıza
Cemre seninle yarisalimmi mezuniyete kadar herhafta bakalım kim kimi geçecekBenim de kaldı son 6 .oluruz inşallah
aman dikkat et canım bir ileri iki geri oluyorHafta sonu zorlu bir imtihan bekliyor beni memlekete gidiyorum, dondurma, piknik vs
Artık kalori sayacam ipin ucunu hep kaçırıyorum çünkü
çok teşekkür ederim canım inşallah hepiniz istediğiniz kiloya kavuşur ve o kiloları korumayı hep birlikte başarabiliriz
sanki hiçbirimizin yapmadığı şeyOoo iyi cozutmuşun, 1 paket ikramı nasıl yiyebildin
bence yerleşiyor canım , sen bir ileri iki geri gidiyorsun haliyle kilo oturuyor...15:30 harici güzel olmuş o olmasa çok abartmamışsın.
. Artık listedesin o triliçeyi görmedim farz et
Yok canım bende yerleşmiyor haftaya cumaya ne demek istediğimi anlayacaksın. Aklıma geleni saydım ama ben hafta içi hamburger ve pizza bile yedim
Benim yediklerimi bi başkası yese evin yolunu bulamaz
cemre sen niye banlandın ki kime kışşşşttt dedin hahahaBulgaristanda fıstık yağıyla yapılan bı gofret hem yumuşak hem Tazecik ah ah belki 1 senedir yemedim diyet bitsin ilk onu alacam
sanki hiçbirimizin yapmadığı şeyzaten bir paket ikram yemiyorsak neyden kilo alıyoruz sanki
ama bu ödem biliyorsun demi bir günde o kadar yağ yanmıyor .... hadi artık seni sıkıştıracam
çook teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahAda mezun mu oldun canım. Tebrik ederim arkadaşım
canım hayatın sıkıntısı bitmez bence kilo vermeyi erteleme benimde kilo serüvenimde herşey güllük gülistanlık değildi amöa stresli olduğum dönemlerde yeme sarılmamayı öğrendim ... izine ayrılma derim canım ...Kızlar bende izne ayrilmayi düşünüyorum. Modum çok kötü yine bazı sıkıntım var odaklanamiyorum
çok geçmiş olsun canım bir muz yesen mideyi rahatlatır...Günaydın kızlar, ben çok hastayım, midemi üşütmüşüm galiba. Midem bulanıyor, sabah iki kere kustum. Hiçbir şey de yiyemiyorum, sadece su. Akşama da oğlumun yıl sonu gösterisi var. Ne yapayım, nasıl toparlarım?
çook teşekkür ederim canımada81 canım çok tebrik ederim azmine sabrına iradene hayranım
ne güzel hedefine ulastin darısı başıma inşallah
mezun oldun ama gitmek yok demi burdasın seni birakmayiz
Şu ara bende öyleyim o yüzden izne mi çıksam diye düşünüyorumHiç motive olamıyorum yaa
canım , eşinin yaptığı kesinlike hata ama sen olmasanda yanında yine bakacak bakan bakar yani bunu engellemek çok zor.... sen ne kadar güzel olursan ol ne kadar güzel giyinirsen giyin bu seninle alakalı durum değil.....kendini eksik hissetmene gerek yok... bence eşine bu kadar trip atarak daha çok şımarmasına havaya girmesine sebep oluyor... biraz dozunda bırak takipte ol ama belli etme böyle bir ömür geçmez kiiii....Kızlar ben eşimle hala kavgaliyim ogün size anlattım ya birine baktı diye. Hala o mevzuyu uzatıyorum ben. O yüzden de huzurum yok kendimi çok kötü hissettim ben. Haa ona kalsa dikkat etmedim sana öyle gelmiş diye inkâr ediyor ben gördüğümü biliyorum o istediği kadar inkar etsin. Dün yemin ediyor bilmem ne. Ama ben o hissiyati asla unutmam. Siz olsanız siz napardiniz kızlar.
Vazgeçtim hepiniz aynısını söyledinız çünkü.canım hayatın sıkıntısı bitmez bence kilo vermeyi erteleme benimde kilo serüvenimde herşey güllük gülistanlık değildi amöa stresli olduğum dönemlerde yeme sarılmamayı öğrendim ... izine ayrılma derim canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?