Dün 70 dim kaptanım.regl olduğum için tam sağlıklı bi sonuç değil ama tatilde hiç elimi cekmeden yedim de yedim ama çok hareket ettim bakalım regl bitince tartilacagim
Kızlar ben uyuyorum açlıktan öleceğim yoksa sabaha görüşürüz iyi geceler
Coook teşekkür ederim canim , iyiki sizlerde varsınız sizler olmasaydiniz bu kadar azimli olmazdim birbirimizi motive ettik bende herkese teşekkür ederim..Bu aradaada81 mezuniyetini gönülden tebrik ederim.cok iyiydin.spor olsun beslenme olsun herkese örnek oldun azimli oldun takımın destekçisi oldun.azmin için ayrıca tebrik ederim o kadar spor yapmak herkesin harcı değil iyiki varsın.insallah hayatın boyunca bir daha 60in üstünü görmezsin
Teşekkür ederim canim aminnnnada81 canım mezunuyetini gönülden tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah bir daha kilo problemi yasamazsin
Ada mezun mu oldun canım. Tebrik ederim arkadaşımCoook teşekkür ederim canim , iyiki sizlerde varsınız sizler olmasaydiniz bu kadar azimli olmazdim birbirimizi motive ettik bende herkese teşekkür ederim..
İzne ayrılırsan neler olacağını biliyorsun. Bak bana ben pişmanım izne ayrıldığım için. İyi düşün hedefine az kaldı.Kızlar bende izne ayrilmayi düşünüyorum. Modum çok kötü yine bazı sıkıntım var odaklanamiyorum
Tühhh beeee geçemedim seni
Tühhh beeee geçemedim seni
Gardını al yarın trekking var dağda bayırda 17 km yürüyeceğim
Canım sıkıntılar için kendini ihmal etme Şen görenleri düşün yine eski haline dönersen yine konuşmaya devam edecekler bide sıkıntın gececekmi kimseyi sevindirme kendine bak bosverrKızlar bende izne ayrilmayi düşünüyorum. Modum çok kötü yine bazı sıkıntım var odaklanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?