Asya sen izne mumkunse ayrılmaKızlar bende izne ayrilmayi düşünüyorum. Modum çok kötü yine bazı sıkıntım var odaklanamiyorum
Biraz yoğurt yesene yoğurt corbasiDa yapabilirsin nanesi bolGünaydın kızlar, ben çok hastayım, midemi üşütmüşüm galiba. Midem bulanıyor, sabah iki kere kustum. Hiçbir şey de yiyemiyorum, sadece su. Akşama da oğlumun yıl sonu gösterisi var. Ne yapayım, nasıl toparlarım?
Sağ ol canım deneyeyim, gücümü toplayabilirsem yoğurtlu çorba yapayımBiraz yoğurt yesene yoğurt corbasiDa yapabilirsin nanesi bol
Çok geçmiş olsun canım nane limon kaynatsan iyi gelir mideni rahatlatirGünaydın kızlar, ben çok hastayım, midemi üşütmüşüm galiba. Midem bulanıyor, sabah iki kere kustum. Hiçbir şey de yiyemiyorum, sadece su. Akşama da oğlumun yıl sonu gösterisi var. Ne yapayım, nasıl toparlarım?
Gecmis olsunnSağ ol canım deneyeyim, gücümü toplayabilirsem yoğurtlu çorba yapayım
Geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir midene yakın olsak gelir çorba yapardım sanaGünaydın kızlar, ben çok hastayım, midemi üşütmüşüm galiba. Midem bulanıyor, sabah iki kere kustum. Hiçbir şey de yiyemiyorum, sadece su. Akşama da oğlumun yıl sonu gösterisi var. Ne yapayım, nasıl toparlarım?
Çok moralsizim herşeyden kendimden bile bıkmış durumdayım. Bilmiyorum takimada pek etkim olmuyor şu dönemlerdeİzne ayrılırsan neler olacağını biliyorsun. Bak bana ben pişmanım izne ayrıldığım için. İyi düşün hedefine az kaldı.
Onuda düşünüyorum. Bilmiyorum yaa çook yorgunum mutsuzumGunaydim herkesee
asya_01 asya bence izine ayrilma. Buraya daha seyrek durumun yüzünden izine ayrilmak istiyorsan idare edilir. Kotu etkiler bence izne ayrilmak kilo durumunu
Şu söylediğin o kadar doğru kii. Nokta atış yani. Çok yoruldum bazı şeylerden eşim bir yandan yıpratıyor. Kendime enerjim kalmadı artık onu bunu düşünmekten. Eşim keşke bizi hayatının önem sırasında öne koysaydi da bizi böyle harap etmeseydiCanım sıkıntılar için kendini ihmal etme Şen görenleri düşün yine eski haline dönersen yine konuşmaya devam edecekler bide sıkıntın gececekmi kimseyi sevindirme kendine bak bosverr
Neden yaa hiç gulesim yoktu kahkaha attımAsya sen izne mumkunse ayrılma
Ayy canımGeçmiş olsun canım nane limon iyi gelir midene yakın olsak gelir çorba yapardım sana
Ben her ilişkinin farklı bir dinamiği olduğunu düşünüyorum canım. O yüzden ilişkilerle ilgili çok yorum yapamıyorum. Yani sana çok ters gelen bir şey başkası için sorun olmayabilir. Her ilişkinin kendi kuralları ve düzeni vardır. Ama şunu hissediyorum, sen kendini çok üzüyorsun. İnan hayat çok kısa ve her şey o kadar değersiz ki... Sonucunu alamayacağın savaşa girmek sadece sana enerji kaybettirir, sen yıpranırsın. Daha stratejik savaşmak gerekir. Kendini yıpratmadan ve kendine zarar vermeden, ama sonuçta istediğini alarak.Kızlar ben eşimle hala kavgaliyim ogün size anlattım ya birine baktı diye. Hala o mevzuyu uzatıyorum ben. O yüzden de huzurum yok kendimi çok kötü hissettim ben. Haa ona kalsa dikkat etmedim sana öyle gelmiş diye inkâr ediyor ben gördüğümü biliyorum o istediği kadar inkar etsin. Dün yemin ediyor bilmem ne. Ama ben o hissiyati asla unutmam. Siz olsanız siz napardiniz kızlar.
Günaydın kızlar, ben çok hastayım, midemi üşütmüşüm galiba. Midem bulanıyor, sabah iki kere kustum. Hiçbir şey de yiyemiyorum, sadece su. Akşama da oğlumun yıl sonu gösterisi var. Ne yapayım, nasıl toparlarım?
Hoşbulmuşaaa anka gelmiş hoşgelmiş
çok şükür iyiyim canım. ilk hamileliğim rahat geçti aşermem olmamıştı bu da öyle olcak heralde henüz hamile olduğumun farkında bile değilimsen nasılsın?
ama nedennn hani dikkat ediyordun yürüyüş yapıyordun
Sağ ol canım, patates haşlayayım bari, hiç aklıma gelmemiştişu migdeni daha çok bulandırır canım
kuru şeyler ye ekmek, kraker falan
patates ve yogurtta iyi gelir
Ya canım ben de ne var biliyormusun ben strateji yapamıyorum. Kendimi yipratiyorum. Ben karşı tarafa yüzde yüz dürüst samimi gittiğim için karşı taraftan da bunu göremeyince çok üzülüyorum. Su son mevzuda eşimin baktığını gördüm çok zoruma gitti ben her türlü cvp veriyorum buna rağmen gözü dışarda demek dedim. Ara ara böyle düşüyorumBen her ilişkinin farklı bir dinamiği olduğunu düşünüyorum canım. O yüzden ilişkilerle ilgili çok yorum yapamıyorum. Yani sana çok ters gelen bir şey başkası için sorun olmayabilir. Her ilişkinin kendi kuralları ve düzeni vardır. Ama şunu hissediyorum, sen kendini çok üzüyorsun. İnan hayat çok kısa ve her şey o kadar değersiz ki... Sonucunu alamayacağın savaşa girmek sadece sana enerji kaybettirir, sen yıpranırsın. Daha stratejik savaşmak gerekir. Kendini yıpratmadan ve kendine zarar vermeden, ama sonuçta istediğini alarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?