Ya başla sen de benimle işte yaa yarın kurbana kadar 10 kilo verelimBizim burda okullar 8 agustosda aciliyo canim tatil 6 hafta bakarsin erken dönerim.sahalara
Teşekkür ederim canım, daha iyiyim, anne olunca hasta olamıyorsun işte. Oğlumun gösterisi vardı, biraz önce geldik, tüm gün koşturmacayla geçtiMenü yazan yok mu ben mi göremedim hadi bakim bekliyorum menüleri. @candy_candy sen nerelerdesin canım? S sisyphos nasıl oldun canım iyi misin?
Bisküvi olmasaymış iyiymiş canımMenüm
Kahvaltı (08:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (11:00) Kızı jimnastik antrenmanına götüreceğim için onlara kahvaltı bana öğle yemeği oldu. Erken yedim mecburen.
1 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
5-6 parça küçük sucuk
1 tane siyah zeytin, 1 dilim Macar salam
Ara (16:00)
2 tane hurma
1 avuç çiğ badem içi
200 ml süt
5 tane petibör bisküvi (bunda sapıttım)
Akşam (19:30)
2 dilim tam buğday ekmeğinden tost
2 çatal beyaz peynir
Domates
2 lt den fazla su
Hadi gel seninle 21 gun sekersiz gun yapalim benimde ihtiyacim var... canimiz asiri tatli isterse 2 hurma hakkimiz olsun oda hergun degil arada varmisin ? Meyvede yok karpuz kavun cunku onlarda da seker var.....Ya başla sen de benimle işte yaa yarın kurbana kadar 10 kilo verelim
Çok güzel canımBugün menü
Kahvaltı 10
1 has yumurta
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık yeşil çaya
Ara 13
Maden suyu 15 fındık
Öğlen 16
5 tam ceviz
5 yi yoğurt
Yeşilliler salata
Ara 18
13 kiraz 1 hurma 12 fındık yeşilçay
Akşam 20
120 gr domatwslu et site
1 dikim ekmek
Bol salata
Ara 22.30 23 gibi
1 fincan leblebi
O gösteriler cok guzel oluyor insan cok duygulaniyor....Teşekkür ederim canım, daha iyiyim, anne olunca hasta olamıyorsun işte. Oğlumun gösterisi vardı, biraz önce geldik, tüm gün koşturmacayla geçti
Gecmis olsum canim , kontrollerini ihmal etme ..... benimde 1 aydir saclarim cook dökülüyor...Kkızlar iyi akşamlar herkese
Beşinci olmuşuz yaz gelince çok zor oluyor dimi herkeste tatil moduna girmiştir bende akşamları en azından hiçbirşey yememeye çalışacağım eve dönünce zaten yine birlikteyiz
Bu Arada göğsümde bir kitle fark etmiştim doktora gittim önemli değilmiş ama normal insanlardan daha dikkatli olmam gerekirmiş 6 ayda bir mutlaka yağ kontrol verdi çünkü meme yapım çok yoğunmuş buna fibrokistik meme deniyormuş
Saçlarım aşırı dökülüyordu doktora gittim bünün icin bir vitamin hapı bir saç spreyi ve bir şampuan aldım başladım bakalım
Bende haberler böyle
Yarin basliyosun yani ? Ok ben varim.Ya başla sen de benimle işte yaa yarın kurbana kadar 10 kilo verelim
Evet canım, ben de çok duygulanırımO gösteriler cok guzel oluyor insan cok duygulaniyor....
Canım ben bir defasında 15 kilo vermiştim, sonrasında saçlarım çok dökülmüştü.Gecmis olsum canim , kontrollerini ihmal etme ..... benimde 1 aydir saclarim cook dökülüyor...
Yokum diyorHadi gel seninle 21 gun sekersiz gun yapalim benimde ihtiyacim var... canimiz asiri tatli isterse 2 hurma hakkimiz olsun oda hergun degil arada varmisin ? Meyvede yok karpuz kavun cunku onlarda da seker var.....
Hoşgeldin canım seni burada görmek ne hoşHarika
Hoşbuldum canım tilki gibi dönüp dolaşıp geliyorumHoşgeldin canım seni burada görmek ne hoş
İyiyim çok şükür sen nasılsın kilo aldinmiHoşbuldum canım tilki gibi dönüp dolaşıp geliyorumnasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?