Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kkızlar iyi akşamlar herkese
Beşinci olmuşuz yaz gelince çok zor oluyor dimi herkeste tatil moduna girmiştir bende akşamları en azından hiçbirşey yememeye çalışacağım eve dönünce zaten yine birlikteyiz
Bu Arada göğsümde bir kitle fark etmiştim doktora gittim önemli değilmiş ama normal insanlardan daha dikkatli olmam gerekirmiş 6 ayda bir mutlaka yağ kontrol verdi çünkü meme yapım çok yoğunmuş buna fibrokistik meme deniyormuş
Saçlarım aşırı dökülüyordu doktora gittim bünün icin bir vitamin hapı bir saç spreyi ve bir şampuan aldım başladım bakalım
Bende haberler böyle

Menü yazan yok mu ben mi göremedim hadi bakim bekliyorum menüleri. @candy_candy sen nerelerdesin canım? S sisyphos nasıl oldun canım iyi misin?
Teşekkür ederim canım, daha iyiyim, anne olunca hasta olamıyorsun işte. Oğlumun gösterisi vardı, biraz önce geldik, tüm gün koşturmacayla geçti

Bisküvi olmasaymış iyiymiş canım

Ya başla sen de benimle işte yaa yarın kurbana kadar 10 kilo verelim
Hadi gel seninle 21 gun sekersiz gun yapalim benimde ihtiyacim var... canimiz asiri tatli isterse 2 hurma hakkimiz olsun oda hergun degil arada varmisin ? Meyvede yok karpuz kavun cunku onlarda da seker var.....

Çok güzel canım

Teşekkür ederim canım, daha iyiyim, anne olunca hasta olamıyorsun işte. Oğlumun gösterisi vardı, biraz önce geldik, tüm gün koşturmacayla geçti
O gösteriler cok guzel oluyor insan cok duygulaniyor....

Gecmis olsum canim , kontrollerini ihmal etme ..... benimde 1 aydir saclarim cook dökülüyor...

Kızlar bugünkü menümü de vereyim;

Sabah
Yok

Öğlen (12:00 gibi)
500 ml ayran

Akşam (18:00)
Beğendili tavuk sote
1-2 kaşık salata
1 kaşık yoğurt

Ara (22:00)
1 sütlü filitre kahve
2-3 çatal pasta

Kızlar bugün hastaydım, o yüzden sabah hiçbir şey yiyemedim. Akşam da dışarıda yemek vardı, orada yemek zorunda kaldım. Gösteriden sonra kutlama vardı, neler vardı neler, birkaç çatal pasta yedim oğlumun hatırı için. Midem hala kötü ve çok şiş hissediyorum kendimi.

Merhaba kızlar menüm
Sabah :11.00
Yarım haşlanmış yumurta
1 adet Örgü peynir, 1 adet uzun peynir ,yarım kasar yarım dilim beyaz peynir
3 kuru kayısı 1 ceviz
4-5 siyah - yeşil zeytin
2 dilim organik t.bugday ekmeği
Az menemen

Öğlen :
Etli kabak 3 yk

Akşam 19:00
3 yk bulgur pilavı
8 yk güveçte türlü
3 yk çoban salata

Su 2 lt spor 1 saat yürüyüş

Kahvaltıda disaridaydik oyuzden öyle oldu
Dün yediğim tatlıdan sonra bugün dengelemisimdir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…