Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bunlar ceza mı yahu K klbk33 bi ceza ver de ceza görsünler. Bizim co kaptan çok insaflı
çok insaflıymış sahiden
Pankek neysede waffle aşırı kalorili. aypare ackerman şınav ve squat çok zorluyor. Birde plank. Ama miktarrı az olmuş. Ben olsam 250den aşağı vermem waffle için. Pankeke de 500 ip veririm. Senin cezaları versem güle oynaya yine yer bizimkiler hafif olmuş. Ama temelde cezaya karşıyım. Beni bu hale getirenler var

Bunlar başlangıç yemeye devam ederlerse daha kotu olacak

Valla hayal ettim cok guzel tam diyetlik... keske tam diyetteyken bileydim tarifi yapardim ne pisirecem diye kısır döngüdeydim...
Bunu ben kafama göre yaptım bir deneyim dedim çok güzel oldu tadı. Bundan sonra hep yaparım

Hafif bir menu afiyet olsun

Sen corapla basarsin
Kız basması değil ki uçup da gelirse nolcak
Süpersin evet hiç sevmez cezayı

Günaydın kızlar. Evet ben de resmi olarak başlamış bulunmaktayım
Diğer menü başlığı kullanılmıyor mu canım

Günaydın canlar bugün dyt tarti günüm regl günüm yaklaştı wc sorunları başladı bakalım sonuç ne olacak

Günaydın kızlar. Evet ben de resmi olarak başlamış bulunmaktayım

Diğer menü başlığı kullanılmıyor mu canım
Hadi hayırlı olsun bu sefer sıkı tüt işi ne olur sen veremedikce ben uzuluyorum burdan
Menüde her hal kimse yazmıyor ben yazmıyorum tel elime zor geciyor bi buraya bi oraya zor oluyor

Hadi hayırlı olsun bu sefer sıkı tüt işi ne olur sen veremedikce ben uzuluyorum burdan
Menüde her hal kimse yazmıyor ben yazmıyorum tel elime zor geciyor bi buraya bi oraya zor oluyor
Bakalım şu an çok kararlıyım ama zaman ne gösterir bilmiyorum tabii
Diğer tarafa yazılsa iyi olur aslında biz zaten eskiden de yazıyorduk sen alışıksın aslında kopyala yapıştır yapacaksın sadece

Alışkanlık değil vakitsizlik kiz tek delisi eline gördüğü an istiyor vermemeye çalışıyorum aksamlarida adam aliyor ancak gece bide bu saatler rahat girebiliyorum simdi uyuyor tekin sarzi %1simdi kapanir kalirm oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…