İyiyim canim sen nasılsıngünaydın Zeynep nasılsın
Bunlar başlangıç yemeye devam ederlerse daha kotu olacakçok insaflıymış sahiden
Pankek neysede waffle aşırı kalorili.aypare ackerman şınav ve squat çok zorluyor. Birde plank. Ama miktarrı az olmuş. Ben olsam 250den aşağı vermem waffle için. Pankeke de 500 ip veririm. Senin cezaları versem güle oynaya yine yer bizimkiler hafif olmuş. Ama temelde cezaya karşıyım. Beni bu hale getirenler var
Bunu ben kafama göre yaptım bir deneyim dedim çok güzel oldu tadı. Bundan sonra hep yaparımValla hayal ettim cok guzel tam diyetlik... keske tam diyetteyken bileydim tarifi yapardim ne pisirecem diye kısır döngüdeydim...
Cokk güzel olur kabak domates de doldurabilirsin. Bildiğin dolma sadece bulgur yokasya_01 kabaktanda yapsak nasil olur ... icini oysak tavuk.kiymalari doldursak yanimda 1 kase yogurt offf offf
Hafif bir menu afiyet olsunMenume gelince
Sabah
Sucuklu yumurta, pancake . Uzerine bir sey surmeden hamurlarindan yedim sayi bilmiyorum malesef ama cok..
Ogle
4 yk kiymali bulgurlu semizotu
10 dut
Ara
1 avuc ici sari leblebi
Aksam 19
Tavuklu salata -yagsiz sossuz
Sutlu latte
Kız basması değil ki uçup da gelirse nolcakSen corapla basarsin
Süpersinçok insaflıymış sahiden
Pankek neysede waffle aşırı kalorili.aypare ackerman şınav ve squat çok zorluyor. Birde plank. Ama miktarrı az olmuş. Ben olsam 250den aşağı vermem waffle için. Pankeke de 500 ip veririm. Senin cezaları versem güle oynaya yine yer bizimkiler hafif olmuş. Ama temelde cezaya karşıyım. Beni bu hale getirenler var
Diğer menü başlığı kullanılmıyor mu canımBlrde artık herkes menü paylaşırken beni etiketlesin lütfen takım çok saldı herkes kaçamak yapıyor böyle olmaz aynaya baktığınızda kendinizi sevmek beğenmek istiyorsanız dur demeniz lazım çalışacağım için çok gelemeyebilirim herkes etiketlesin lütfen
Hadi hayırlı olsun bu sefer sıkı tüt işi ne olur sen veremedikce ben uzuluyorum burdanGünaydın kızlar. Evet ben de resmi olarak başlamış bulunmaktayım
Diğer menü başlığı kullanılmıyor mu canım
Bakalım şu an çok kararlıyım ama zaman ne gösterir bilmiyorum tabiiHadi hayırlı olsun bu sefer sıkı tüt işi ne olur sen veremedikce ben uzuluyorum burdan
Menüde her hal kimse yazmıyor ben yazmıyorum tel elime zor geciyor bi buraya bi oraya zor oluyor
Alışkanlık değil vakitsizlik kiz tek delisi eline gördüğü an istiyor vermemeye çalışıyorum aksamlarida adam aliyor ancak gece bide bu saatler rahat girebiliyorum simdi uyuyor tekin sarzi %1simdi kapanir kalirm oyleBakalım şu an çok kararlıyım ama zaman ne gösterir bilmiyorum tabii
Diğer tarafa yazılsa iyi olur aslında biz zaten eskiden de yazıyorduk sen alışıksın aslında kopyala yapıştır yapacaksın sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?