Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım tam kızların uyku saatine denk geliyor banyo yapıyorlar altlarını alıyorum ve yanlarına yatıyorum maalesef hiçbiri eşimin yapacağı işler değil. bugün diyetisyenime de söyledim yatırıp kalkmam onu on buçuğu buluyor o saatten sonra kalori almak istemiyorum çünkü erken yatıyorum dedim. içebilirsen yeşilçay iç içemezsen de sorun değil bi süre deneyelim böyle dedi.

yeşilçay falan eğer kızları yatırıp kalkabilirsem içerim zaten sıkıntı değil de sütü bi de öğütmesi var yani

Kızlar ben bugün 3 ogün yapıyorum. Çook aciktim yaa gece uyuyamadim yine uykusuzluk vurdu bari saldirmayayim dedim. Akşam ne yemek hazirlayim aklıma hiç birşey gelmiyor fikir verin bana

Gayet güzel bir sonuç. Ben de çok sevindim sonuca. Haftada bir tartılman gayet iyi olmuş. Diyetisyenini kutluyorum bu açıdan. Form çayları çok sağlıksız. Asla içme zaten.

en son çarşambanın menüsünü bildirmişim Eki Görüntüle 2281751

gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor

Menülerindeki çikolataları ve light kolayı beğenmedim. Gece neden atak geçiriyorsun o saatte? O saatte ne işin var ayrıca uyumuyor musun? Takıma girmekten çekinme lütfen. Gel yaz ne varsa. Dediğim gibi sen kilo verdikçe ben mutlu oluyorum. Bak mesela ada81 mezun oldu kendim mezun olmuş gibi sevindim. Daha sık gel lütfen. Atak gelince yaz buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…