Güne hızlı basladin maşallah1 mil leslie
200 ip
20 sn plank
10 squat
40 high knees
20 dağ tırmanışı
Yapıldı
Bunlar normalde kolay hareketler ama ben öyle hamlamışım ki çok zor yaptımGüne hızlı basladin maşallah
Vaktim olmuyor deme bi süre sadece diyete odaklan. Eşinden yardım iste o an ne yapılacaksa o yapsın sen saatlerini atlama. İş güç kalsın gerekirse yardımcı al. 18:00-19:00 gibi yeme işini bitirirsen gece illa acıkırsın.
Önceliği diyetine ver. Zaten 10-15 kilo verdikten sonra daha rahat devam edersin. 1 ay ver kendine eşin de destek olsun
Kaçamaklar yapıldı ve dönüldü :) ödem çayımı içeyim diyete ve spora devamaman dikkat et canım bir ileri iki geri oluyor
Anka nerdesin ya hiç görünmüyorsunBunlar normalde kolay hareketler ama ben öyle hamlamışım ki çok zor yaptım
Doğru söylüyorsun :) Ben hep ayak üstü yemelerden kilo alıyorum, sürekli ağzıma bişeyler atmaktansanki hiçbirimizin yapmadığı şeyzaten bir paket ikram yemiyorsak neyden kilo alıyoruz sanki
Geldim canım memleketdeydim kaçamaklar yapıldı ev düzeni olmayınca menü paylaşamadım, zaten piknik yerinde İnternet de çekmiyordu
Bunlar başlangıç yemeye devam ederlerse daha kotu olacak
Kimleri görüyorum. MerhabaGeldim canım memleketdeydim kaçamaklar yapıldı ev düzeni olmayınca menü paylaşamadım, zaten piknik yerinde İnternet de çekmiyordu
Anaaa merhabaKimleri görüyorum. Merhaba
Buralardayım aslında diyetten uzaklaşmıştım biraz sadece baktım kilolar aldı başını gidiyor döndüm dolaştım geldimAnka nerdesin ya hiç görünmüyorsun
Ben de 3 öğün yapacağım. Sabah yumurta yedim şimdi yine yumurta yedimKızlar ben bugün 3 ogün yapıyorum. Çook aciktim yaa gece uyuyamadim yine uykusuzluk vurdu bari saldirmayayim dedim. Akşam ne yemek hazirlayim aklıma hiç birşey gelmiyor fikir verin bana
Akşam a ne yapsam şaştım yarın pazara gideceğim ilk isBen de 3 öğün yapacağım. Sabah yumurta yedim şimdi yine yumurta yedimakşam lahana yiyeceğim
kaptanım haftasonu inanki hiç bilgisayar başına oturamadım. telefonda da pek vakit geçirmedim valla beni kovacak mısınız napacaksınızkovmayın lütfen olmazsa free listede yaşar giderim ama buraya hesap verecek olmak bana iyi geliyor
birazdan haftalık toplu menümü yazarım diyetisyene verdim zaten. bu hafta yaşadığım yeme atakları ve şişkinliğime rağmen 126,4 kilo çıktım ve çok mutluyum. Başlangık kilom 129,8 di yani 15 günde 3,5 kilo gitmişdiyetisyenimde sonuçtan memnun önümüzdeki 15 gün içinde aynı rakamı öngördüğünü söyledi. listemde ufak değişiklikler yaptı. sabah kontrole gittiğim için evde tartılma fırsatım olmadı ve artık pazartesi tartılamicam maalesef çünkü evde tartılmamı istemedi haftada 1 izni ancak kopardım umarım dayanabilirim ve tartılmam tartıdaki oynamalar benim psikolojimi ve motivasyonumu çok etkiliyor
kayısılı form çayını da bağırsak tembelliği için önermemiş bitki çayında yağ yakıcı olarak beyaz çay yeşil çay ve mateyi önerdi.
en son çarşambanın menüsünü bildirmişimEki Görüntüle 2281751
gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor
Yarışıyoruz unutma tamam mı geçeceğim seniselam kızlar ya çok özür dilerim gelemiyorum perşembeden sonra rahatlıycam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?