Kızlar bugünkü menümü vereyim;
Sabah (08:00)
1 haşlama yumurta
Öğle (12:00)
3 köfte
Yarım hamburger ekmeği
Yarım waffle
Ara (15:30)
400 ml ayran
Akşam (19:00)
İki büyük kase cacık
Ara (20:30)
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu
1,5 lt su içtim kızlar, spor yok ama temizlik yaptım.
@asya_01 kabaktanda yapsak nasil olur ... icini oysak tavuk.kiymalari doldursak yanimda 1 kase yogurt offf offf
Menume gelince
Sabah
Sucuklu yumurta, pancake . Uzerine bir sey surmeden hamurlarindan yedim sayi bilmiyorum malesef ama cok..
Ogle
4 yk kiymali bulgurlu semizotu
10 dut
Ara
1 avuc ici sari leblebi
Aksam 19
Tavuklu salata -yagsiz sossuz
Sutlu latte
O hissi çok iyi biliyorum vicdan ile mide tokluğu arasında kalıyorsun diyet yapmak yani sağlıklı beslenmek daha iyi geliyor kaçırdığın gün protein günü yapmak gibi dengelemek lazım mide şişliği bendede olmuştu zor veriyoruz ama çok çabuk alıyoruz korumayi ogrenmemiz lazım.Aslında cok mutlu degilim canim cunku kendimi yemeye verdim... listede olunca kendimi tutuyordum sorumlu hissediyordum.....bugun kendimi cok sisko hissediyorum cok kacirdim yine.... bi an once toparlanmam lazim spor yapiyorum zaten spor yapmazsam arti olarak doner hepsi.... yarindan itibaren sekersiz gune başlıyorum.... yarin arkadaşım gelecek kisir yiyecegiz... tabii yanina basta pogaca vs yaptim ama ben sadece kısır yiyip gunu kapatacam.. resmen midem büyüdü
Spor yarışması devammi kimse spor yapmıyor yada beni etiketlemiyor
Ben etiketleim seni cuma bide bugün lesllie var bende ama diğerlerini göremedim asya abla yarın yapacaktı adaabla dün yapmış ama yazmamış puanını bugün de ayağı açıyoduSpor yarışması devammi kimse spor yapmıyor yada beni etiketlemiyor
Heh şöyle hadi bakalımAnaa simdi gördüm:)) ama sen dediginde ben yemistim bile malesef. Tamam tamam yan çizmek yok. Yatmadan yaparım.
Ne yedin ne Zaman yedinBanada ceza verirmisin en afillisinden hakettim çünkü
Akşam 6-7 gibi kurabiye yaptım tadına bakayım dedim devamı geldiHeh şöyle hadi bakalım
Ne yedin ne Zaman yedin
Yaaa hayran olunmayacak gibi değil ki amaAnka bunu yapmaya nasıl heves ediyon biz bunu yaprken bacaklarınız ortam ikiye ayrilir
YAAAa rn sevdiğim bir tepsi yiyebilirim ondanAkşam 6-7 gibi kurabiye yaptım tadına bakayım dedim devamı geldiminik corekotlu kurabiye 4-5 tane ama küçükler büyük değil
Bu toprağı eve getirip bassak olmuyor mu orda böcek vardırgördük gördük şu dağ bayıra nasıl ihtiyacım var bütün elektriğini toprağa salmak istiyorum
Bende cok severim yemeyecektim ama betulun dedigi gibi o bir lokmayı ağzıma atmayacaktim devamı geldiYAAAa rn sevdiğim bir tepsi yiyebilirim ondan
Bende börtü bocekten tirsarimBu toprağı eve getirip bassak olmuyor mu orda böcek vardır
Benim diyetisyenim tam buğday unundan yapmıştı onu da ekmek hakkını çıkarıp yiyebilirsin 5-6 tane demişti. Ama benim ayarım yok böyle sevdiğim şeylerde diye ben yememiştimBende cok severim yemeyecektim ama betulun dedigi gibi o bir lokmayı ağzıma atmayacaktim devamı geldi
Pikniğe bile gidemem benBende börtü bocekten tirsarim
Ben vereyim sana 5 dakika wall sitBanada ceza verirmisin en afillisinden hakettim çünkü
Sen corapla basarsinBu toprağı eve getirip bassak olmuyor mu orda böcek vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?