Cumaya dikkat etsen 1 1 bucuk kilo gider rahat75,4 başlangıç kilom.
Cuma hedefim 73
Baya ödem var gider herhalde
Hoş geldin75,4 başlangıç kilom.
Cuma hedefim 73
Baya ödem var gider herhalde
Ben çalışıyorum canım, çok yoğunum, çok yorgunum öğle arasının gelmesini bekliyorum. Hastalar azaldıkça da size bakıyoorumKahvemi aldım geldim kızlar. Napiyorsunuz. Bugun spor yapma yi istiyorum. Leslie yapacam da inşallah yürüyüş de yapmak istiyorum
Allah kolaylık versin kolay değil mesleğin ama insanların derdine derman olmak kadarda güzel birşey yoktur.Ben çalışıyorum canım, çok yoğunum, çok yorgunum öğle arasının gelmesini bekliyorum. Hastalar azaldıkça da size bakıyoorum
Menü yazan yok mu ben mi göremedim hadi bakim bekliyorum menüleri.candy_candy sen nerelerdesin canım? @sisyphos nasıl oldun canım iyi misin?
candy_candy bi sen kaldın canım listeye hadi bakim hızlan biraz seni de listeye almak istiyorum. Tamam mı?
en son çarşambanın menüsünü bildirmişimEki Görüntüle 2281751
gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor
Diyetisyenin verdiği son ara öğünü neden yapmıyorsunen son çarşambanın menüsünü bildirmişimEki Görüntüle 2281751
gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor
1 kilo yarına gider cumaya 2,5 hedefim. Cuma 73 umCumaya dikkat etsen 1 1 bucuk kilo gider rahat
HoşbuldumHoş geldin
Ayy inşallah çocuklar nasıl bu arada dyt gidiyor mu1 kilo yarına gider cumaya 2,5 hedefim. Cuma 73 um
Ben 73 kiloyum
İyileştiler canım çok şükür.Ayy inşallah çocuklar nasıl bu arada dyt gidiyor mu
Diyetisyenin verdiği son ara öğünü neden yapmıyorsun
Vaktim olmuyor deme bi süre sadece diyete odaklan. Eşinden yardım iste o an ne yapılacaksa o yapsın sen saatlerini atlama. İş güç kalsın gerekirse yardımcı al. 18:00-19:00 gibi yeme işini bitirirsen gece illa acıkırsın.yapamıyorum vaktim olmuyor zaten yeni listede kaldırdı o öğünü yapamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?