Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Saat henüz 10:30 ama benim yoğunluktan kafa beyin kalmadı. Çok yoğun

Kahvemi aldım geldim kızlar. Napiyorsunuz. Bugun spor yapma yi istiyorum. Leslie yapacam da inşallah yürüyüş de yapmak istiyorum

betuld canım hedef kilonu güncellememiz lazım. Hangi kiloda mezun olmak istiyorsun?

Kahvemi aldım geldim kızlar. Napiyorsunuz. Bugun spor yapma yi istiyorum. Leslie yapacam da inşallah yürüyüş de yapmak istiyorum
Ben çalışıyorum canım, çok yoğunum, çok yorgunum öğle arasının gelmesini bekliyorum. Hastalar azaldıkça da size bakıyoorum

Ben çalışıyorum canım, çok yoğunum, çok yorgunum öğle arasının gelmesini bekliyorum. Hastalar azaldıkça da size bakıyoorum
Allah kolaylık versin kolay değil mesleğin ama insanların derdine derman olmak kadarda güzel birşey yoktur.

Kızlar bu 1 haftadır benim oglus o kadar huysuz ki anlatamam dün başım dönüyordu artık sürekli dışarıyı istiyor ağlıyor dışarı çıkarıyorum yine huysuzluk yapıyor. Beni de etkiliyor sınırlı agresif oluyorum. 2 bucuk yaşında şu an. Dışarı parka götürdüm oyun parkına eve geliyor yıne ayni

Kizceler pazartesi günü hani kimse kilo bildirimi yapmıyor.ben de 68.5 çıktım

Menü yazan yok mu ben mi göremedim hadi bakim bekliyorum menüleri. candy_candy sen nerelerdesin canım? @sisyphos nasıl oldun canım iyi misin?

kaptanım haftasonu inanki hiç bilgisayar başına oturamadım. telefonda da pek vakit geçirmedim valla beni kovacak mısınız napacaksınız kovmayın lütfen olmazsa free listede yaşar giderim ama buraya hesap verecek olmak bana iyi geliyor

birazdan haftalık toplu menümü yazarım diyetisyene verdim zaten. bu hafta yaşadığım yeme atakları ve şişkinliğime rağmen 126,4 kilo çıktım ve çok mutluyum. Başlangık kilom 129,8 di yani 15 günde 3,5 kilo gitmiş diyetisyenimde sonuçtan memnun önümüzdeki 15 gün içinde aynı rakamı öngördüğünü söyledi. listemde ufak değişiklikler yaptı. sabah kontrole gittiğim için evde tartılma fırsatım olmadı ve artık pazartesi tartılamicam maalesef çünkü evde tartılmamı istemedi haftada 1 izni ancak kopardım umarım dayanabilirim ve tartılmam tartıdaki oynamalar benim psikolojimi ve motivasyonumu çok etkiliyor

kayısılı form çayını da bağırsak tembelliği için önermemiş bitki çayında yağ yakıcı olarak beyaz çay yeşil çay ve mateyi önerdi.

en son çarşambanın menüsünü bildirmişim

gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor

en son çarşambanın menüsünü bildirmişim Eki Görüntüle 2281751

gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor
en son çarşambanın menüsünü bildirmişim Eki Görüntüle 2281751

Diyetisyenin verdiği son ara öğünü neden yapmıyorsun

yapamıyorum vaktim olmuyor zaten yeni listede kaldırdı o öğünü yapamadığım için
Vaktim olmuyor deme bi süre sadece diyete odaklan. Eşinden yardım iste o an ne yapılacaksa o yapsın sen saatlerini atlama. İş güç kalsın gerekirse yardımcı al. 18:00-19:00 gibi yeme işini bitirirsen gece illa acıkırsın.
Önceliği diyetine ver. Zaten 10-15 kilo verdikten sonra daha rahat devam edersin. 1 ay ver kendine eşin de destek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…