• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum

Sabah 10
Domates ve kivircikla yagsiz 1 tabak salata
1 dilim peynir

12.30
2 yk yulaf
1 bardak sut
3 ceviz
1/2 muz

15 civari
Sekersiz turk kahvesi

18.30
Tavuk sote (2 duz kepce)
Salata

21.30
5 dilim kavun
Akşamı güzel yapmışsın kahvaltıda ekmeğin yumurtan olmalı suyu sporu yazmamissin

Menüm

Kahvaltı (08:30)
3/4 simit

Öğle (12:15)
1 sk fırında patlıcan yemeği
1 küçük kase cacık
2 silim çavdar ekmeği
2 küçük domates

Akşam (17:30)

7-8 kaşık kıymalı menemen
2 dilim çavdar ekmeği
10-12 kaşık yoğurt
2 tane hurma

22:30
2 tane gün kurusu

2 lt su yatana kadar 2.5 olur

Yemekten sonra uyuyunca uyandığında tatlı isteğin oluyor bunu unutma. Ben de az önce iki tane gün kurusu yedim. Normalde yemememiz lazım ama sağlıksızlardan yemekse bunlar daha mantıklı. Su ve spor?

Gun kurusu hurma meyve kuru uzum vs ben bunları miktar olarak abartmadan tuketmek taraftariyim. Neden yemememiz lazim ki. Sagliksizlara saldirmamak icin bence psikolojik ve fizyolojik ihtiyaclarimizi karsilamak icin cok iyiler :))

Spor yok. Genelde yok zaten olunca yaziyorum mutlaka. Suyu da hic saymıyorum ama 8-10 bardagin altina düşmüyorum

Gun kurusu hurma meyve kuru uzum vs ben bunları miktar olarak abartmadan tuketmek taraftariyim. Neden yemememiz lazim ki. Sagliksizlara saldirmamak icin bence psikolojik ve fizyolojik ihtiyaclarimizi karsilamak icin cok iyiler :))

Spor yok. Genelde yok zaten olunca yaziyorum mutlaka. Suyu da hic saymıyorum ama 8-10 bardagin altina düşmüyorum
Saat olarak yemememiz lazım onun için öyle dedim. Yoksa tabii ki gün içinde tüketebiliriz.

menü de yazayım
kahvaltı 07:00
1 form ekmek
peynir zeytin
domates
biber

öğlen 13:00
salata
et sote

akşam 19:00
peynir
domates

3 lt su
3 mil lesile

Çok güzel menü de az olmuş sanki. Yediklerinin miktarlarını da yazsana

Akşamı güzel yapmışsın kahvaltıda ekmeğin yumurtan olmalı suyu sporu yazmamissin
Yumurtayla basim dertte pek sevmiyorum.
Ekmek cok yeme tarafyari degilim. Bir de cok aramiyorum galiba bazi zamanlar dışında. Ekmek yerine yulaf tukettim . Su yaklasik 10 bardak tam saymiyorum spor yok maalesef

Blrde artık herkes menü paylaşırken beni etiketlesin lütfen takım çok saldı herkes kaçamak yapıyor böyle olmaz aynaya baktığınızda kendinizi sevmek beğenmek istiyorsanız dur demeniz lazım çalışacağım için çok gelemeyebilirim herkes etiketlesin lütfen 💗
Hımmmm demek ki neymiş çalışınca çok gelinemiyormuş 😉😉

58 dakika sonra şeksiz 1 gün bitirmiş olacağım 🤣🤣 kutlayın beni lütfen 🤣🤣
Süpersin. Eğer hurma ve gün kurusu kabulse bende şekersiz bir gün geçirdim. Dünde şekersizdi günüm ama 2034 rakıma çıkınca enerjim yerine gelsin diye 3 kare Ülker çikolata yedim.

Yumurtayla basim dertte pek sevmiyorum.
Ekmek cok yeme tarafyari degilim. Bir de cok aramiyorum galiba bazi zamanlar dışında. Ekmek yerine yulaf tukettim . Su yaklasik 10 bardak tam saymiyorum spor yok maalesef
Çocuklar yumurta yiyor ama dimi? Onlara iyi örnek olmak lazım

Back
X