- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Evet gecen cuma olan kilom. İnşallah ağustosta 57 hedefim vardı ama duraklamala yaşadım beni geri attı62,6 ise güncel kilon mezuniyet koşullarına uyuyorsun harikasınama 60 ı gör bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gecen cuma olan kilom. İnşallah ağustosta 57 hedefim vardı ama duraklamala yaşadım beni geri attı62,6 ise güncel kilon mezuniyet koşullarına uyuyorsun harikasınama 60 ı gör bence
Akşamı güzel yapmışsın kahvaltıda ekmeğin yumurtan olmalı suyu sporu yazmamissinMenum
Sabah 10
Domates ve kivircikla yagsiz 1 tabak salata
1 dilim peynir
12.30
2 yk yulaf
1 bardak sut
3 ceviz
1/2 muz
15 civari
Sekersiz turk kahvesi
18.30
Tavuk sote (2 duz kepce)
Salata
21.30
5 dilim kavun
Hadi son bi kez sık kendini de mezun ol. Sonra korumayı öğrenirsin.Bu haftaici regl olurum galiba daha olamadım
Regl haftasını iyi değerlendirirsem toplu verebilirim
Yemekten sonra uyuyunca uyandığında tatlı isteğin oluyor bunu unutma. Ben de az önce iki tane gün kurusu yedim. Normalde yemememiz lazım ama sağlıksızlardan yemekse bunlar daha mantıklı. Su ve spor?
Listeye girme işine demek istedim. Menülerini göremedim bir ara o yüzden sordum.Neye ne derim canım?
Saat olarak yemememiz lazım onun için öyle dedim. Yoksa tabii ki gün içinde tüketebiliriz.Gun kurusu hurma meyve kuru uzum vs ben bunları miktar olarak abartmadan tuketmek taraftariyim. Neden yemememiz lazim ki. Sagliksizlara saldirmamak icin bence psikolojik ve fizyolojik ihtiyaclarimizi karsilamak icin cok iyiler :))
Spor yok. Genelde yok zaten olunca yaziyorum mutlaka. Suyu da hic saymıyorum ama 8-10 bardagin altina düşmüyorum
menü de yazayım
kahvaltı 07:00
1 form ekmek
peynir zeytin
domates
biber
öğlen 13:00
salata
et sote
akşam 19:00
peynir
domates
3 lt su
3 mil lesile
Yumurtayla basim dertte pek sevmiyorum.Akşamı güzel yapmışsın kahvaltıda ekmeğin yumurtan olmalı suyu sporu yazmamissin
Hee tamam :)) oyle tabi kiSaat olarak yemememiz lazım onun için öyle dedim. Yoksa tabii ki gün içinde tüketebiliriz.
Tebrikler tebriklerrrr58 dakika sonra şeksiz 1 gün bitirmiş olacağımkutlayın beni lütfen
![]()
Hımmmm demek ki neymiş çalışınca çok gelinemiyormuşBlrde artık herkes menü paylaşırken beni etiketlesin lütfen takım çok saldı herkes kaçamak yapıyor böyle olmaz aynaya baktığınızda kendinizi sevmek beğenmek istiyorsanız dur demeniz lazım çalışacağım için çok gelemeyebilirim herkes etiketlesin lütfen![]()
Süpersin canım Tebrikler58 dakika sonra şeksiz 1 gün bitirmiş olacağımkutlayın beni lütfen
![]()
Süpersin. Eğer hurma ve gün kurusu kabulse bende şekersiz bir gün geçirdim. Dünde şekersizdi günüm ama 2034 rakıma çıkınca enerjim yerine gelsin diye 3 kare Ülker çikolata yedim.58 dakika sonra şeksiz 1 gün bitirmiş olacağımkutlayın beni lütfen
![]()
Çocuklar yumurta yiyor ama dimi? Onlara iyi örnek olmak lazımYumurtayla basim dertte pek sevmiyorum.
Ekmek cok yeme tarafyari degilim. Bir de cok aramiyorum galiba bazi zamanlar dışında. Ekmek yerine yulaf tukettim . Su yaklasik 10 bardak tam saymiyorum spor yok maalesef
Çok güzel bir sonuç maşallah sana. Fındıklar işe yaradı desene bize ne kadar fazla gelsedeLAydLiNe kaptanim pazartesiden pazartesiye 1 kilo vermişim 57.9 dan 56.9(yarin da regl bekliyorum ağrım basladi)
Yiyor evet :)Çocuklar yumurta yiyor ama dimi? Onlara iyi örnek olmak lazım
Evet kizartmaydiDiyetin pek sağlıklı değil her öğünde et sebze yoğurt olmalı mücver kizartmami gece seni aciktirir