Normal kemik olmuyomu 16Benim 16 cm çıktı iri kemikliyim yani
Okudum anladım canımasya_01
S sisyphos
@betuld
@candy_candy
@dira90
1. Sayfadaki kurallarımız güncellendi kızlar. Okudum anladım diye onaylamayan siz kaldınız. Lütfen 1. sayfadaki kuralları dikkatlice okuyup okudum anladım diye beni etiketleyiniz.
Artık kurallara uymayanlara ceza var. Özellikle diğer konuda menü paylaşımına bilhassa dikkat ediyoruz.
Nasil olcuyorsunuz mezurem yoktaBenim 16 cm çıktı iri kemikliyim yani
75 kiloyla Ocak’ın ortasında başlamıştım canım, şimdiye kadar çok kendimi sıkmadan, yavaş yavaş verdim. Ayda ortalama 2 kilo falan vermişim. Bazı aylar veremedim tabii. Spor da yapamıyorum. Kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor7 ay mii .
Listeye yeni girdik ya seni de daha yeni basladin saniyorum ben . Benim de hedefim ocakta kikoya ulasmak 7 ay olmus olacak uzun vir sure gercekten.
Omuz genişliği farkli canim ince kemikli olup omzun geniş olabilir ki...bende genis omuzluyum ama kalin kemikliyim.Bu hesaba göre ben ince kemikliyim o zaman ama saçma değil mi benim bileklerim ince fakat omuzlarım genisli çok kemikli
Allah Allah abla olcsene sende cokmerak ettimOmuz genişliği farkli canim ince kemikli olup omzun geniş olabilir ki...bende genis omuzluyum ama kalin kemikliyim.
Bilemiyorum canım, Dukan’da ideal kilo hesaplanırken bilek ölçüsü önemli bir kriter. Benim de bileklerim çok ince, ama diğer yerlerim kalınBu hesaba göre ben ince kemikliyim o zaman ama saçma değil mi benim bileklerim ince fakat omuzlarım genisli çok kemikli
Araya ramazan girmeseydi ben 54-53 olmustum cok iyi gidiyordum ramazandan sonra toparliyamadim kendimi... ramazanda tatliya alistim tekrar..75 kiloyla Ocak’ın ortasında başlamıştım canım, şimdiye kadar çok kendimi sıkmadan, yavaş yavaş verdim. Ayda ortalama 2 kilo falan vermişim. Bazı aylar veremedim tabii. Spor da yapamıyorum. Kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor
Neyle olceyim canim mezurem yok baska fikri olan var mi onla olceyim.. ip dusundum ama cetveli bulmam lazim kimbilir nerdeAllah Allah abla olcsene sende cokmerak ettim
Benim de araya pek çok sorun girdi canım, bırakıp tekrar başlayınca al-ver ilerleme kaydedemedim hiç. Bırakıp tekrar başlamak çok zor. Ben şunu farkettim bırakınca tuvalet, mide vs. tüm düzenim bozuluyor. Tekrar düzene girmesi, alışması 2 haftayı buluyorAraya ramazan girmeseydi ben 54-53 olmustum cok iyi gidiyordum ramazandan sonra toparliyamadim kendimi... ramazanda tatliya alistim tekrar..
Aynen oyle canim hatta tekrar sekersiz hayat icin benim 1 aya ihtiyacim oluyor...tatil dönüşü sıkı bi sekilde basliyacam....Benim de araya pek çok sorun girdi canım, bırakıp tekrar başlayınca al-ver ilerleme kaydedemedim hiç. Bırakıp tekrar başlamak çok zor. Ben şunu farkettim bırakınca tuvalet, mide vs. tüm düzenim bozuluyor. Tekrar düzene girmesi, alışması 2 haftayı buluyor
Boyum 157 de asagi oldugu içinNormal kemik olmuyomu 16
Sende iple ölçü al sonra cetvel varsa üzerine koyNasil olcuyorsunuz mezurem yokta
Mezura al bugün tuhafiyeden varsa yakındaNeyle olceyim canim mezurem yok baska fikri olan var mi onla olceyim.. ip dusundum ama cetveli bulmam lazim kimbilir nerde
Bende öyleyim genis omuz luOmuz genişliği farkli canim ince kemikli olup omzun geniş olabilir ki...bende genis omuzluyum ama kalin kemikliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?