Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim 16 cm çıktı iri kemikliyim yani

Okudum anladım canım

7 ay mii .
Listeye yeni girdik ya seni de daha yeni basladin saniyorum ben . Benim de hedefim ocakta kikoya ulasmak 7 ay olmus olacak uzun vir sure gercekten.
75 kiloyla Ocak’ın ortasında başlamıştım canım, şimdiye kadar çok kendimi sıkmadan, yavaş yavaş verdim. Ayda ortalama 2 kilo falan vermişim. Bazı aylar veremedim tabii. Spor da yapamıyorum. Kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor

Bu hesaba göre ben ince kemikliyim o zaman ama saçma değil mi benim bileklerim ince fakat omuzlarım genisli çok kemikli
Bilemiyorum canım, Dukan’da ideal kilo hesaplanırken bilek ölçüsü önemli bir kriter. Benim de bileklerim çok ince, ama diğer yerlerim kalın

Araya ramazan girmeseydi ben 54-53 olmustum cok iyi gidiyordum ramazandan sonra toparliyamadim kendimi... ramazanda tatliya alistim tekrar..

Araya ramazan girmeseydi ben 54-53 olmustum cok iyi gidiyordum ramazandan sonra toparliyamadim kendimi... ramazanda tatliya alistim tekrar..
Benim de araya pek çok sorun girdi canım, bırakıp tekrar başlayınca al-ver ilerleme kaydedemedim hiç. Bırakıp tekrar başlamak çok zor. Ben şunu farkettim bırakınca tuvalet, mide vs. tüm düzenim bozuluyor. Tekrar düzene girmesi, alışması 2 haftayı buluyor

Aynen oyle canim hatta tekrar sekersiz hayat icin benim 1 aya ihtiyacim oluyor...tatil dönüşü sıkı bi sekilde basliyacam....

Napiyorsunuz canlar rutin işlerim bitti. Bugün hiiic spor yapasimda yok arada bir leslie patlatabilirsem çok güzel olacak. Akşam yemek derdim yok dünden dolmam var. Benim hınzır oğlum hiç durmuyor onu egliyorum

Kızlar ben de ölçtüm, 14 cm, boyum da 165 falan, buna göre inçe kemikli oluyorum. Ama sorum şu inçe kemikli olunca kilomuzun daha mı az olması lazım? Yani benim boyumda kalın kemikli birisi 55 olsa yeter, ama benim 52 falan mı olmam gerekiyor acaba?

Ada eşyaları ölmeye yarayan metrede mi yok evde onunla olc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…