Afiyet olsun güzel menuSabah 8:00 kahvaltı
2 yumurta, 1 adet salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, 7 adet zeytin..bitki çayı ve çay
Öğlen 1 fincan sade türk kahvesi
Aksam: 18:30
1 tabak tutmaç çorbası, 1 tabak kabak yemeği, közLenmis kapıya biber, 2 dilim kepek ekmeği.. çay
Bitki çayı
3 litre su
5000 adım yürüyüş.
Beğenmedinmi menumuAfiyet olsun
Daha önce karnelerini gördüm çok güzel kilolar vermişsin.simdi neden olmuyor sence ,zamanı mı degilSon denemem zaten. Bunu da yapamazsam bırakıcam diyet işlerini
Begendim begendim yorum yapınca butona basmadimBeğenmedinmi menumu
Bilmiyorum ben de çözemedim. Sorumluluklarım çok fazla stresim çok fazla belki ondanDaha önce karnelerini gördüm çok güzel kilolar vermişsin.simdi neden olmuyor sence ,zamanı mı degil
Sen de haklısın burdab konuşuyoruz hepimiz ama Alllah sana sabır güç kuvvet versin belki çocuklar biraz büyüyünce daha iyi olurBilmiyorum ben de çözemedim. Sorumluluklarım çok fazla stresim çok fazla belki ondan
30 u geçtim yaşlandım belki ondan
Aynen ya...çok sıcak havaAyyy basim catliyor sicaklar fena çarpıyor....
Bedeninin yorgun beynin ondan da yorgun bi sihirli değnek olsada her seyi yapsdaa sen dinlensenBilmiyorum ben de çözemedim. Sorumluluklarım çok fazla stresim çok fazla belki ondan
30 u geçtim yaşlandım belki ondan
Benim kafam yine takılır temiz yaptı mı acaba diyeBedeninin yorgun beynin ondan da yorgun bi sihirli değnek olsada her seyi yapsdaa sen dinlensen
Benim de sabrım yok işte. kafama takmasam kendisi gidecek belki amaSen de haklısın burdab konuşuyoruz hepimiz ama Alllah sana sabır güç kuvvet versin belki çocuklar biraz büyüyünce daha iyi olur
Ona bakmiycan bacı düşün elinde kahven oturmuşun koltuga bacak bacak üstüne atmışsın küçük küçük yudumluyor kahve ni oda butun isleri halldiyorBenim kafam yine takılır temiz yaptı mı acaba diye
Menun çok guzel canim ama 2 ogun zor olmuyo muMerhaba kızlar bende kvdedeyim
Menüm
Sabah
2 yağda yumurta
2 dilim t.bugday ekmeği
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
Ara sade türk kahvesi
Akşam : 7-8 yk etli fasulye yemeği
3 yk bulgur pilavı
Su 1 lt spor yok
Yatana kadar 1 litre daha su icmelesin.Merhaba kızlar bende kvdedeyim
Menüm
Sabah
2 yağda yumurta
2 dilim t.bugday ekmeği
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
Ara sade türk kahvesi
Akşam : 7-8 yk etli fasulye yemeği
3 yk bulgur pilavı
Su 1 lt spor yok
Ben ya sabır çekiyorum zikir arada o zamandır düzeldim 100 tane çekiyorum sende çeksene.Benim de sabrım yok işte. kafama takmasam kendisi gidecek belki ama
Menun çok güzel ama öğle yemeğini anlayamadım tam olarak nasıl bişey tarifi varmı10.30 Kahvalti
Biberli omlet..marul.nane.tere.salatalik.
1dilimekmek.yesilcay
13.30 Ogleyem.
1kase salgamli sehriyelli salata.1bardak ayran
15.30 ara
Sade turk kahvesi
18.30 Aksam yem.
1kase merc corba.1karniyarik..1kuuck Kase cacik.
20.00
1soda limon
2.5lt su..
30dak yuruyus..
Yildiz sehriyeyi salgamla hasliyosun.icine kirmizibiber misir dereotu maydanoz yesilsogan istersen tavukgogsu eti koyabiliyosun.Limon zeytinyag nareksi sos olarakta istege gore.Menun çok güzel ama öğle yemeğini anlayamadım tam olarak nasıl bişey tarifi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?