İri mi ince kemikli misiniz buradan bakabilirsiniz kızlarKadınlar için;
Boy 157 cm'den küçükse:
- El bileği 14 cm'den küçükse, ince
- 14-14,5 cm'se, normal
- 14,5 cm'den büyükse, iri
Boy 157 - 165 cm aralığındaysa:
- El bileği 15 cm'den küçükse, ince
- El bileği 15-16 cm'se, normal
- El bileği 16 cm'den büyükse, iri
Boy 165 cm'den büyükse:
- El bileği 16 cm'den küçükse, ince
- El bileği 16-16,5 cm'den küçükse, normal
- El bileği 16,5 cm'den büyükse, iri
bak şimdi ben sana kızıyorummmkaç yıl bekledin çocuk sahibi olmayı Rabim nasip etmiş yemişim kiloyu sağlıklı beslen yeter elbette alacaksın... tadını cıkar hamileliğin....
Sen merak etme demirbaş ben kesin buralarda olurumÇok haklısın adacım , korkuyorum grup dağılacak diye napim :)
Bende, mezun olsam da bende gitmem burası 2.ailem oldu, dostluklar kurduk ne güzelSen merak etme demirbaş ben kesin buralarda olurum
Menun cok düzensiz geldi bana.. sabah sosis olmamalı çook zararliymis içinde ne olduğu belli değilDün oğlandan dolayı toplu paylaşamadım.
Kahvaltı yok
Öğlen 1 gibi
Bir yumurta 2 yaprak marul 6 zeytin 3 sosis 2 lokma ekmek yedim.
Arada
Dondurma kendim yapmıştım
Akşam 9 buçukta ( eşim geç geliyor daha fazla bekleyemedim
. Az yedim)
Çeyrek ekmek içine 3 köfte 3 patates soğan koyup yedim. Bir küçük tabak yoğurt yedim
Spor olarak ev işi yaptım. 2 saat surdu
Sağol canım önerin için patatesi kesebilirimMenun cok düzensiz geldi bana.. sabah sosis olmamalı çook zararliymis içinde ne olduğu belli değilakşam da gerçekten çok geç olmuş ennn geç 6 buçuk gibi ye bence çook faydasını görürsün. Birde patates akşam vakti hele hiç yeme derim patates diyette çok aciktirir bir süre kesmeyi dene
Geçen hafta sonu bozmuştum canım ondan oldu. Bir de regli oldum ve tuvalet sorunum vardı. Neredeyse 7 aydır diyetteyim canım, hem yavaş yavaş sıkılıyorum hem de 1 ay sonra tatile gideceğim. O yüzden biraz kendimi zorluyorum. Ama acıkmıyorum, çok yoğunum bunları bile ayaküstü aceleyle yiyorum.Menulerin genelde az
kilo verisin faha fazla olabilir samki bu mrmenulere gore
Tespitim mi yanlis yoksa sence baska bir sorun mu var. Neyden kaynaklaniyor olabilir
Bakicam simdi.ne ceza var ki okuyayim
Geçmiş olsun canım, ciddi bir şey yoktur inşallah.Arkadaşlar bir kaç gündür menü ve kilo bildirimi yapamiyorum.Aniden teyzem rahatsizlandi.Yanındayım.Burada olmak beni güzel motive etmişti.Eve dönünce tekrar aranızda olmak isterim.
Bugün bir ölçeyim bakayım canım. Bu bilek ölçüsü önemli bir şey galiba. Dukan da soruyordu.Kadınlar için;
Boy 157 cm'den küçükse:
- El bileği 14 cm'den küçükse, ince
- 14-14,5 cm'se, normal
- 14,5 cm'den büyükse, iri
Boy 157 - 165 cm aralığındaysa:
- El bileği 15 cm'den küçükse, ince
- El bileği 15-16 cm'se, normal
- El bileği 16 cm'den büyükse, iri
Boy 165 cm'den büyükse:
- El bileği 16 cm'den küçükse, ince
- El bileği 16-16,5 cm'den küçükse, normal
- El bileği 16,5 cm'den büyükse, iri
Biraz karbonhidrat fazla gibi canım, keşke hem ekmek hem patates yemeseydinDün oğlandan dolayı toplu paylaşamadım.
Kahvaltı yok
Öğlen 1 gibi
Bir yumurta 2 yaprak marul 6 zeytin 3 sosis 2 lokma ekmek yedim.
Arada
Dondurma kendim yapmıştım
Akşam 9 buçukta ( eşim geç geliyor daha fazla bekleyemedim
. Az yedim)
Çeyrek ekmek içine 3 köfte 3 patates soğan koyup yedim. Bir küçük tabak yoğurt yedim
Spor olarak ev işi yaptım. 2 saat surdu
7 ay mii .Geçen hafta sonu bozmuştum canım ondan oldu. Bir de regli oldum ve tuvalet sorunum vardı. Neredeyse 7 aydır diyetteyim canım, hem yavaş yavaş sıkılıyorum hem de 1 ay sonra tatile gideceğim. O yüzden biraz kendimi zorluyorum. Ama acıkmıyorum, çok yoğunum bunları bile ayaküstü aceleyle yiyorum.
Bu hesaba göre ben ince kemikliyim o zaman ama saçma değil mi benim bileklerim ince fakat omuzlarım genisli çok kemikliBugün bir ölçeyim bakayım canım. Bu bilek ölçüsü önemli bir şey galiba. Dukan da soruyordu.
Benim de öyle çıktı boyum 170 ince kemikliyim dicem ama değilim herkes iri kemikli olduğumu derKızlar benimde bilek ölçüm 15.5 cıktı
165 falanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?