Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İri mi ince kemikli misiniz buradan bakabilirsiniz kızlar
Benimki normal çıktı ne iri ne ince :)

Herkese günaydınnnnnnn
Spora başlamam lazım yine çok saldım yorgun oluyorum diyeama 1 ayım kaldı ve benim 1 ayda en az 4 cm kalça eritmemlazimm ne yapıyoruz Leslie açıp haftada 3 yapmaya başlıyoruzzz

Dün oğlandan dolayı toplu paylaşamadım.

Kahvaltı yok

Öğlen 1 gibi
Bir yumurta 2 yaprak marul 6 zeytin 3 sosis 2 lokma ekmek yedim.

Arada
Dondurma kendim yapmıştım

Akşam 9 buçukta ( eşim geç geliyor daha fazla bekleyemedim
. Az yedim)
Çeyrek ekmek içine 3 köfte 3 patates soğan koyup yedim. Bir küçük tabak yoğurt yedim

Spor olarak ev işi yaptım. 2 saat surdu

Menun cok düzensiz geldi bana.. sabah sosis olmamalı çook zararliymis içinde ne olduğu belli değil akşam da gerçekten çok geç olmuş ennn geç 6 buçuk gibi ye bence çook faydasını görürsün. Birde patates akşam vakti hele hiç yeme derim patates diyette çok aciktirir bir süre kesmeyi dene

Sağol canım önerin için patatesi kesebilirim
Ama evde tek sosis yiyen benim sanırım paket bitinceye kadar atmamak için yiyecegim
Bizim sıpadan vakit kalmıyor yemek yapmaya o saate yetişiyor eşimde geç geliyor
Bugün yemek olduğundan yerim o saatte ama sonradan acıkırım ne yesem olur

Menulerin genelde az
kilo verisin faha fazla olabilir samki bu mrmenulere gore
Tespitim mi yanlis yoksa sence baska bir sorun mu var. Neyden kaynaklaniyor olabilir

Bakicam simdi.ne ceza var ki okuyayim
Geçen hafta sonu bozmuştum canım ondan oldu. Bir de regli oldum ve tuvalet sorunum vardı. Neredeyse 7 aydır diyetteyim canım, hem yavaş yavaş sıkılıyorum hem de 1 ay sonra tatile gideceğim. O yüzden biraz kendimi zorluyorum. Ama acıkmıyorum, çok yoğunum bunları bile ayaküstü aceleyle yiyorum.

Arkadaşlar bir kaç gündür menü ve kilo bildirimi yapamiyorum.Aniden teyzem rahatsizlandi.Yanındayım.Burada olmak beni güzel motive etmişti.Eve dönünce tekrar aranızda olmak isterim.
Geçmiş olsun canım, ciddi bir şey yoktur inşallah.

Bugün bir ölçeyim bakayım canım. Bu bilek ölçüsü önemli bir şey galiba. Dukan da soruyordu.

Biraz karbonhidrat fazla gibi canım, keşke hem ekmek hem patates yemeseydin

7 ay mii .
Listeye yeni girdik ya seni de daha yeni basladin saniyorum ben . Benim de hedefim ocakta kikoya ulasmak 7 ay olmus olacak uzun vir sure gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…