selam kızlar sizin gündeminiz değişmiş ama ben perşembe den beri girmediğim için yeni haber aldım 3. olmuşuz ha valla bravo bize.Ben kötü 2 gün geçirdim ancak fırsat bulabildim.Oğlum kreşte düştü çenesinde 4 dikiş var şu anda.Cuma günü telefon geldi okula nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ve tahmin edersiniz oğlumu kanlar içinde bulmak korkunçtu.Hemen hastane doktor derken dikiş atıldı.Şu anda iyi 1hafta dikişli sargılı gezecek iyileşecek inşallah.Paylaşımlarınızı okudum size çok alışmışım valla 2 günde özlemişim hepinizi.Yarın fırsat bulabilirsem görüşürüzŞeniz iyi geceler
canım geçmiş olsun umarım bi sıkıntı yaşamazsın senin sıkıntın tam olarak ne merak ettim belki daha önce yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim kusura bakma
selam kızlar sizin gündeminiz değişmiş ama ben perşembe den beri girmediğim için yeni haber aldım 3. olmuşuz ha valla bravo bize.Ben kötü 2 gün geçirdim ancak fırsat bulabildim.Oğlum kreşte düştü çenesinde 4 dikiş var şu anda.Cuma günü telefon geldi okula nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ve tahmin edersiniz oğlumu kanlar içinde bulmak korkunçtu.Hemen hastane doktor derken dikiş atıldı.Şu anda iyi 1hafta dikişli sargılı gezecek iyileşecek inşallah.Paylaşımlarınızı okudum size çok alışmışım valla 2 günde özlemişim hepinizi.Yarın fırsat bulabilirsem görüşürüzŞeniz iyi geceler
kızlar ya bende dün kaçırdım sinirliydim eve gidince kendimi yemeğe verdim ekmek yemeseydim yine iyidi ama felaket ekmek yedim off yaa ama bugün pirinç lapası diyetimi yapıyorum sabah yedim öğlen için iş yerine getirdim inşallah sonuç alırım
canim bende iltihapli romatizma var kortizonu gecen yaz tatilinden önce birakmistim agrilarim fazlalsinca tekrar baslayacagim tiroid bezlerimde az calisiyor mideme bakteri ve iltihap var ama midemi romatizma ilaclari yapti iste bunlar bende olan hastaliklar
karamanlı nasıl gidiyor hayatım sğalığın nasıl umarım iyisindir.bende iyiyim çok şükür.artık sabahları çocuk erken uyanıyor diye bende mecburen erken kalkmaya alıştım.bu saate ev işleri ve sporu hallettim umarım bugün daha çok frenliyebilirim kendimi.dün akşama kadar iyiydim ama akşam 1 bardak çay ve yarım kese çerez yedim umarım bu haftada kilo verebilrim.ama şu yaptığım lapa bana hiç hiç yaramadı desem yeridir.bağırsaklar hala düzelmedi.keşke yapmasaydım.:1no2:
kızlar günaydın,
ben irademe hakim olmayı öğrenmeye başladım. Eşim yine nöbetçi, sabah 8'de çıktı, annem kahvaltıya çağırdı, kızımla gittik. Börek yapmış ve ben yemedim o an.
neler yedim: çeyrek simit, 1çay kaşığı bal, yarım yumurta, 1kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahin helvası. Böreğe direndim, annem ısrar edince 1 tane ver, ara da yiyim dedim.
Ara: humana çay ve börek (sigara böreğinden biraz büyüktür, sanırım 1/6 yufkadandır, patatesli)
melzeyit çok iyi yaptın canım, bu hafta kilo veremzsem utançtan rezil olurum diye yemiyorum çok.
bu arada 400 gr. vermişim, çok mutluyum, 62.7yim
meliscim günaydın
bu arada 400 gr harika
bu durumdan şu anlaşılıyor maşallah metabolizman hızlı sen isteyince hemen verecek gibisin
canım azminin devamını dilerim
bu arada bizi de fırçala ki aklımızı başımıza alalımklava:
selam kardes takim bizde kimseler yok size bi bakim dedim ad cim ugramis sagolsun sizlerde guzel gidiyosunuz masallah deyimnazar deymesin
guzel duzenli diyetler diliyorum opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?