Günaydın iyi güzel bir gün dileğiyle..Günaydın kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın iyi güzel bir gün dileğiyle..Günaydın kızlar![]()
Arada yediğin diyet bisküvi haricinde güzel bir menü. Onu beğenmeme sebebim ise paketli gıdaların tüketilmesinin sağlık açısından doğru olmaması. Üzerinde diyet yazmasına bakmamak lazım. Ara öğününü ayran, süt, yoğurt şeklinde ya da ceviz, fındık, badem gibi yiyeceklerle yapabilirsin. Probiyotikli yoğurt meyveli miydi? Su az olmuş biliyorsun maalesef. Turşuyu çok severim ama öyle böyle değil oturunca bir kilo bile yiyebilirim. Ona rağmen hayatımın bundan sonraki dönemlerinde turşuyu kendime yasakladım. İçindeki tuz miktarının vücuda ciddi anlamda zarar verdiğini düşünüyorum. Dikkatli tüketmek lazım. Afiyet olsun canım. Çorbanın içindeki buğdaylarda şişkinlik yapar haberin olsun. Bugün eğer bitmediyse bile tüketme. Yarın cuma çünkü.İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00;
1 h.yumurta
Domates
Biber
Salatalık
2 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 y.kaşığı ev yapımı acuka
Ara öğün ; 1 adet portakal
Öğle 12.00;
4 adet lahana sarma
1 kase yayla çorbası
2 adet turşu
Ara öğün 15.00 ; 2 adet diyet bisküvi
1 paket probiyotikli yoğurt
Akşam 18.00;
4 kepçe yayla çorbası
1 adet turşu
Su 1 litre içebildim yatmadan biraz daha içerim, bugünkü turşular şimdiden şişkinlik olarak geri döndü bana spor yapmam lazım ama halimde yok![]()
Börek ve makarna haricinde gayet güzel bir menü.Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 8 de
1 parca ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Zeytin peynir az bisey
Öğlen 1 de
1 tane börek zeytin Çay
Akşam 7 de
1 kase çorba
Sebze yemeği 1 tabak
2 kaşık makarna
Şu 2 lt
Spor 6000 adim 15dk egzersiz
LAydLiNe
Kayseri'de olunca mantıya dayanmakta zor oluyordurIyi akşamlar kızlar.Yarin misafirim var.Bugun Ogleye kadar ders sonrada temizlik pasta falan derken bittim.Bi de regl geldi.Imdat diye bagiracam artik.Neyse menümü yazayım
Kahvaltı 08.00
1yumurtadan peynirli omletin yarısi
1dilim tb ekmek
2zeytin 1cay kas pekmez.
12.00 öğle
1kase sebze çorbası brokoli havuç
1kase yoğurt
15.00
Yeşilçay
18.30 Akşam
1kucuk tabak kayseri mantısı yoğurtlu
Salata
2lt su
Spor yok.
Kaçamak yapmadın inşallahAyy bi regli olamadım bi olsam içimdeki şu canavar bi gitse bugün hey heylerim üzerimde![]()
O nasıl bir egzersiz acaba ilk defa duydum.20 dakika hitt egzersizi yaptım heryerim ağrıyor, 69 kilodan 55 kiloya indiğim dönem çok yapardım hitt egzersizini çok faydasını görmüştüm![]()
Gayet güzel bir menü olmuşiyi akşamlar
ilk menü gelsin
kahvaltı 07:00
avuç içi kadar yulaf kepegi ile yapılmış poğaça
6 zeytin
yarım yumurta omlet
peynir 1 tutam maydanoz
öglen 13:00
yarım kase yayla çorbası
1 baget
salata
akşam 18:30
kereviz bir tabak
yogurt
1 kk kadar lor
5 fındık
3 lt yakın su
gün içinde 2 yeşil çay
2 kahve
spor yok ama olur inşallah ✌✌
Çok çok hafif olmuş. Senin bu kadar hafif beslenmemen lazım. Daha dikkatli ol canım olur mu? Kendini aç bırakırsan eğer pes etme ihtimalin çok daha yüksek.İyi akşamlar
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 elma, 1 kuru hurma
13.30. 1 tabak kabaklı karnabahar yemeği
16.00. Yeşil çay
17.30 1 tabak tarhana çorbası, 1 salatalık
20.00. 1 galeta, 3 bardak çay
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Günaydın canım, dün iyiki yemeden yatmışım, sabah muhteşem bi sonuç gördüm, inşallah yarın ödem vs olmaz ...
Patatesi yavaş yavaş hayatımızdan çıkarmamız lazım. Diyet süresince yememeye özen gösterirsek eğer güzel sonuçlar alırız. Menün gayet güzel. Su ve yürüyüşte öyleİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
9.00 1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin 1 dilim peynir
12.00 şekersiz kahve 1 portakal
14.30 tavuklu patates 6 kaşık
2 sarma 3 kaşık yoğurt
19.00 1 karnıyarık patlıcan
1 kase yoğurt
2 lt su. 2 saat yürüyüş çarşı pazar
Şimdi nasılsın canım?Kızlar akşam eşimle yürüyüşe çıktık ve oturunca bacaklarım tutuldu şimdi uzanıyorum hava da yağmurluiki büklüm kaldım
![]()
LAydLiNe selam cnm geldim ilk sayfayi inceledim orda yazan formu doldurmam mi lazım
Arada yediğin diyet bisküvi haricinde güzel bir menü. Onu beğenmeme sebebim ise paketli gıdaların tüketilmesinin sağlık açısından doğru olmaması. Üzerinde diyet yazmasına bakmamak lazım. Ara öğününü ayran, süt, yoğurt şeklinde ya da ceviz, fındık, badem gibi yiyeceklerle yapabilirsin. Probiyotikli yoğurt meyveli miydi? Su az olmuş biliyorsun maalesef. Turşuyu çok severim ama öyle böyle değil oturunca bir kilo bile yiyebilirim. Ona rağmen hayatımın bundan sonraki dönemlerinde turşuyu kendime yasakladım. İçindeki tuz miktarının vücuda ciddi anlamda zarar verdiğini düşünüyorum. Dikkatli tüketmek lazım. Afiyet olsun canım. Çorbanın içindeki buğdaylarda şişkinlik yapar haberin olsun. Bugün eğer bitmediyse bile tüketme. Yarın cuma çünkü.
Bende paketli gıda tüketmeyi sevmiyorum ama yoğundum elimin altında o vardı bitek, hafta sonu kuruyemiş alışverişi yapıcam ara öğünlerim için inşallah, yoğurt sadeydi meyvelisini sevmem pek ☺ aynen turşuyu çok severim bende bugün turşu falan yemicem tabiki, öğlen ve akşam protein ağırlıklı beslencem hattahitt egzersizi temelde nabzı maksimum seviyede hızlandırmaya yarayan egzersiz youtubede vidyoları var, baya zor ama düzenli spor yapmayan insanı yamultur
bisikletle veya yürüyüş bandıylada yapılabilir o daha hafif oluyo, mesela her 10 dakka sonrası 1 dakka maksimum eforla yürümek gibi falan, baya faydalı oluyo hatta uzmanlar bu spor sonrası 24 saate kadar vucudun yağ yakmaya devam ettiğini söylüyor.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Queen mom
İsim (İsteğe Bağlı ):gülşah
Mesleginiz:eczacı teknisyeni
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:sakarya
Boyunuz :1.70
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :2. Dogumdan sonra hamilelikte aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı bir yaşam ve fiziki olarak daha iyi bir goruntuye sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ödem ya da kilo hiç bir önemi yok. Önemli olan tartının bizi bir önceki ağırlığımızdan eksik göstermesiGünaydın kızlar
Dünkü menüm
07:30 yarım dilim ekmek peynir- geç kalktım anca o kadar yiyebildim.
aralarda 3 fincan çay
12:00 1 kase çorba
1 tabak patatesli tavuk but
1 ayran
aralarda 2 fincan çay 1 türk kahvesi yaklaşık 10 yıldır şekersiz kahve ve çay içiyorum.
19:00 1 kase çorba
2 kuru dolma
yoğurt
2 lt su 4000 adım yürüyüş normal aktivite
Akşam serilip kalıyorum biraz lesli yapsam çok iyi olacak
Diyete başlamalıyım dediğimden itibaren 1,5 haftada 1,5 kg gitti ödem de olabilir ama olsun moralimi düzeltmeye yetti![]()
Pek iyi değilimPatatesi yavaş yavaş hayatımızdan çıkarmamız lazım. Diyet süresince yememeye özen gösterirsek eğer güzel sonuçlar alırız. Menün gayet güzel. Su ve yürüyüşte öyle
Şimdi nasılsın canım?
[/QUOTE]13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Queen mom
İsim (İsteğe Bağlı ):gülşah
Mesleginiz:eczacı teknisyeni
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:sakarya
Boyunuz :1.70
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :2. Dogumdan sonra hamilelikte aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı bir yaşam ve fiziki olarak daha iyi bir goruntuye sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Pek iyi değilim
Ayak parmak ilk eklemlerim çok acıyor yürümek çok zor
El bileklerim el ayam şiş çok acıyor
Sol bacak üst kısmı çok acıyor yürürken de yatarken de
Vücudum sızım sızım sızlıyor el bileklerim geriye dönmüyor valla şikayet gibi oldu her detayı yazdım ama öyle napiim(
İnşallah çok teşekkür ederimDikkat et canım. Sağlık her şeyden önemli. Çok yorma kendini. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Vallahi menü beklemişsin ama utanarak yazayım bariLAydLiNe
13.02.2020 menü ve program
Kahvaltı
1 yumurta,1 dilim peynir ,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle 12:30
yoğurt +1 dilim kepek ekmeği
Ara:
4 bardak çay aralarda
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
kuşbaşılı pide
Spor:yok
Su:2-2,5 lt