- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat kur, sabah 10- 11 gibi kalkıp tartıl, sonra yat uyuYa ben gene geç uyuyp geç uyanıyorum ya cuma bildirimlerimi geciktirmekten korkuyorum ama geceden de yarı tok kilo belirtmek de istemiyorum ne yapsam bilemedim kızlar![]()
Çünkü geceki kilomuz sabahkinden baya farklı çıkıyo, yani bende öyle oluyoYa ben gene geç uyuyp geç uyanıyorum ya cuma bildirimlerimi geciktirmekten korkuyorum ama geceden de yarı tok kilo belirtmek de istemiyorum ne yapsam bilemedim kızlar![]()
Vuhhuuuu muhteşeem tebrik ederiiim :))Kaptanım yarın sabah internetim olmayabilir diye şimdi yazıyorum,
Geçen cuma 81.9
Bugün. 80.8
Fark. -1100 gram..
Belki yarına daha farklı bi sonuç çıkabilir, internet imkanım olursa öğlene kadar güncellerim, giremezsem bunu kabul edebilirsiniz..
Aynen bende de farklı olduğu için gecedennyazmak istemiyorm ama sabaha da uyanamıcam biliormÇünkü geceki kilomuz sabahkinden baya farklı çıkıyo, yani bende öyle oluyo
Amin inşallah canım.Cok teşekkürlerRabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin, hayırlı olsun
İnşallah çok teşekkür ederim:))Aşı ateşi 2 gün sonra çıkmaz canım. Diş olabilir.
Yeğenimin bebekken ilk köpek dişi çıkmıştı ön dişlerden önce
Yani olabilir bence. İnş çabucak çıkar kurtulur kuzucuk..
Günaydın kaptan nasılsın.Günaydınlar 13. takımın güzel hatunları![]()
Gunaydin kaptanim ❤❤Günaydınlar 13. takımın güzel hatunları![]()
Gunaydin kaptanim ❤❤
Kilo bildirimi yapayim
Pazartesi:87
Cuma:81
Fark: -6 kilo
Bunun ödemden gittigini dusunerek bu kadar hizli verdigimi düşünüyorum dogum odemim daha yeni gidiyor sanirim...
Evet hissediyorum cunku göbeğim faln inmis durumda ben hisssetim bu hafta ama ekmek makarna pilav hic bisey yemedim sadece sebze ağırlıklı olarak beslendm sanirim ondan evet tartimi yeni aldim kaptanim önümüzdeki hafta das net belli olurHarika bir sonuç ama ben şu an şoktayım. Tartının doğru tarttığından emin misin? Ödem bile olsa 6 kilo kulağa inanılmaz çok geliyorKendini bu kadar hafiflemiş hissediyor musun?