- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hissediyorum cunku göbeğim faln inmis durumda ben hisssetim bu hafta ama ekmek makarna pilav hic bisey yemedim sadece sebze ağırlıklı olarak beslendm sanirim ondan evet tartimi yeni aldim kaptanim önümüzdeki hafta das net belli olur
Günaydın kaptan nasılsın.
Tebrikler cnm harika.çok guzelGunaydin kaptanim ❤❤
Kilo bildirimi yapayim
Pazartesi:87
Cuma:81
Fark: -6 kilo
Bunun ödemden gittigini dusunerek bu kadar hizli verdigimi düşünüyorum dogum odemim daha yeni gidiyor sanirim...
Günaydınlar
geçen hafta:92.1
bugün:91.3
Günaydınlar
geçen hafta: 66,3
bugün:66,3
fark: 0![]()
Günaydın arkadaşlar
Bu hafta moralim çok bozuk tartıda eksi beklerken artı gördüm
Geçen cuma. 75.7 kg
Bu cuma 75.8 kg
Fark 100 gr fazla
Canım tebrikler, maşallah güzel vermişsinKızlar kızım uyudu ben uyuyamıyorum bu sefer de..
Şöyle bi geçmişime baktım. Buraya gelmeden önce hırslanmadan yavaş kilo vericem diyordum ve hedefim ayda 2 kg vermekti.
Bu düşünceme göre aylık hedefimi tutturmuşum çok mutluyum
21 Ocak 2020 78,2
21 Şubat 2020 76,0 (gece tartılmış olmama rağmen)
Ama buraya geldikten sonra belirlediğim haftalık hedefime göre şuan 74,2 olmam gerekiyordu o açıdan bakınca da üzgünüm.
Kafam çok karışık hırslanmalı mıyım yavaştan mı almalıyım bilemedim. Çok kasmadan istediğimi yiyerek çikolata pilav börek ekmek gibi ilerlemek istiyorum aslında. Yani ayda 2 kg bana yetecek.
2020 hedefleri listemde 1 temmuza kadar 71 kg olmak diye bir madde var mesela çok yavaş kilo vermek istediğim içindi o madde şuan o maddeyi değiştirip 65 olmak diye değiştiresim de var... kafam çok karışık.
Yazarken bekleye bekleye yazdığımdan şimdi düşündüm de cuma tartı sonrasını kendime özgür gün yapmayı da deneyebilirim. Canımın çektiği şeyleri cumaya saklayıp 1 gün içinde yiyebilirim. Deneme yapayım bakalım 2 hafta ne olacak durumum. Motivasyonumu sağlamaya çalışıyorum taktik değiştiriyorum bundan sonra arkadaşlar bilginiz olsn :))
Ayy tartı sonrası kahvaltm için sabırsızlanıyorum :))
Evet cnm ayni tarti sabah ac karnina ayni sekilde tartildimPazartesi aynı tartıyla mı tartılmıştın?
Maşallah tebrik ederimEvet cnm ayni tarti sabah ac karnina ayni sekilde tartildim
Aynen cunku odem oluyor ondan hizli gidiyor yeni dogum yaptigim icin hala odemim var ben bayagi sis kalmistim dogumdan sonra karnım hic gitmedi sanki dogum yapmamasim gibiMaşallah tebrik ederim
Bende 96 ile diyete ilk başladığım hafta 3 kilo birden vererek, 7 günde 93 e düşmüştüm.. diyetin ilk bi kaç haftası bu şekilde kilolar fazla gidip çok mutlu ediyor..Ama 6 kiloya bende çok şaşırdım doğrusu. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor.
Sen ne yaptın bacım ya tebrik ediyorum seni süpersinGunaydin kaptanim ❤❤
Kilo bildirimi yapayim
Pazartesi:87
Cuma:81
Fark: -6 kilo
Bunun ödemden gittigini dusunerek bu kadar hizli verdigimi düşünüyorum dogum odemim daha yeni gidiyor sanirim...
Evet cnm ayni tarti sabah ac karnina ayni sekilde tartildim