Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim hatam, insulin direnci olmasına rağmen ilaçlarımı düzenli kullanmamak, bu hafta fırsatım olmasına rağmen çok spor yapmamak, suyu 2 lt den az içmek ve 6 dan sonra bir şey yemememin bana çok faydası olduğunu bilmeme rağmen 2 gün akşam ağzıma bir şeyler atmis olmam.
Insulin direnci kilo verme hızımı ve tatliyla mücadelemi çok zorluyor ama bahane değil tabi ki.

Senin ekstradan kendine dikkat etmen lazım. İnsülin direncini yenebilmen için de mutlaka zayıflamalısın. Bu hafta o hafta olsun olur mu? Hiç bozmadan cumaya çok güzel bir sonuç görelim tartıda hep birlikte :KK200:

Kızlar bugün kilo veren veremeyen herkesten kendi öz eleştirisini istiyorum. Kilo veren nasıl kilo verdi, veremeyen nerede hata yaptığı için veremedi? Hadi bakalım herkes kendisiyle bir yüzleşsin. Bu kendimizi bıraktığımız son haftamız olsun. Haftaya mutlaka herkesten eksi kilo istiyorum. Öz eleştirileri de bekliyorum herkesten.
Ben nasil verdim oncelikle elimdeki listeyi aksatmadn uyguladim kacamak yapmadim sabah duzenli limonlu su ictim gunluk 3 litreye yakin su tukettim aksam 19.00 dan sonra hicbisey yemedim emzirdigim icin buyuk ihtimalle hizli bir kilo veris oldu odemler gitmeye basladi hareket özelliklespor yapamdim ama ev isi okula giden cocuk bebekle ugrasirken yaktim sanirim
Yarın itibariyle spor yarışmasına başlıyoruz. Listeleri ben tutuyorum. Bugünden herkes kendini hazırlasın. İyi kötü, az çok herkesten bir hareket bekliyorum. TAMAM MI?
Evet bu olursa bende sorumluluk hissedip yaparim belki kaptanim
Aynen katılıyorum canım senin düşüncelerine. O zaman bu hafta herkese yasaklıyorum tartılmayı. Ben bu akşam gidince yeniden tartılacağım onu saymıyorum :KK48::KK48: Herkesin bir sonraki tartı günü cuma o zaman. Akşama bu kuralları toplar yazarım. :KK39:
Hergun tartilmak dogru sonuc vermiyor ki zaten haftada 1 en iyisi hatta ben bu yarismaya katılmadan once 15 gunde 1 tartılıyordum

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Nare83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:özel sektör
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Karbonhidrat bagımlısı olma ve dengesiz yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

LAydLiNe LAydLiNe

Canım daha önce hangi takımda yarışmıştın? Birde kullanıcı adını mı değiştirdin?

M morpapatyam canım daha önceki yarıştığın etaplara baktım. Maalesef takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin. Yeniden ana listede yarışamazsın. Ama eğer benim için önemli olan kilo verebilmek dersen bizimle birlikte kalabilirsin. Biliyorsun free listemiz var. Orada hesaplarım ben yüzdeni. Ne dersin?

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Queen mom
İsim (İsteğe Bağlı ):gülşah
Mesleginiz:eczacı teknisyeni
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:sakarya
Boyunuz :1.70
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :2. Dogumdan sonra hamilelikte aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı bir yaşam ve fiziki olarak daha iyi bir goruntuye sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Queen mom Queen mom Canım daha önce hangi takımda yarışmıştın? Kullanıcı adın neydi?

M morpapatyam canım daha önceki yarıştığın etaplara baktım. Maalesef takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin. Yeniden ana listede yarışamazsın. Ama eğer benim için önemli olan kilo verebilmek dersen bizimle birlikte kalabilirsin. Biliyorsun free listemiz var. Orada hesaplarım ben yüzdeni. Ne dersin?

üzüldüm.ben bazı başka kullanıcılar gibi yeni hesapda açıp girmedim.çok sert bir kural bu.ozaman o oldu diye şimdi olucak diye bir kanun yokki.

peki öyle yapalım ozaman .yapıcak bişi yok

Günaydın herkese ,
Geçen hafta. 64.00
Bu hafta : 64.100
Gelen :100
Çünkü dün regli oldum çok gecikti reglim... LAydLiNe LAydLiNe canım beni kendi isteğiyle ayrıldı yazabilirmisin.. artık 6 ay sonra görüşürüz 🤗🤗🤗 hiç vaktim olmuyor maalesef...❤❤

Şimdi beni çok iyi anladığını düşünüyorum :KK39:

Back
X