Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menü,
Sabah 9.30
2 yumurtadan omlet, 1 bardak sıkma portakal suyu, 2 kk beyaz peynir.
Öğle 13.30
1 avuç badem, 1 elma, 1 kase yoğurt
Ara 16.00
1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam 18.30
4 kaşık barbunya pilaki, 1 kase yoğurt çorbası, az salata
Su 2lt civarı
Spor 4500 adım

Bende pert durumdayım kızlar.esim umreden geleceği icin bikac gün temizlik yaptım. Şimdi de gelen giden oluyor epey yoğunum bu aralar.sizler nasilsiniz
Iyiyiz canım, Allah kabul etsin, ziyaret olur şimdi size çok, bu arada yorma kendini çok, diyet nasil gidiyor, kilolarımız hemen hemen aynı bizim değil mi?
Bende denemem istiyorum şimdi senden öğrendim nasıl bir şey olduğunu
Yani bu ara ketojenik diyetle bu intermittent fasting dedikleri aralikli oruc çok moda, sosyal medyada bir sürü video var. Ben de henüz tam anlamıyla denemedim.

Cnm 18 de en son yersen sabah 10 da başlayabilirsin, mesela en son 19 da yersen sabah 11 de başlarsın, 16 saat olmali hep. Aslında diyet yaparken çoğumuz yarim yamalak da olsa If yapıyoruz. Yani bu diyette yediğimiz şeyin kalorisi değil yeme zamanı birinci öncelik.
Şimdi araştırdım biraz, önce 10 saat yeme aralığı, sonra 8-6-4 saate kadar düşürebilirsiniz yazıyor..şaka gibi...ben zaten sabahları canım hiç bi şey istemediğinden çoğu günler 12 de yemeye başlayıp, en geç 19 da bitiriyorum.. farkında bile değildim if yaptığımın..,😃

Geçmiş olsun ikinize de canım, dikkat edin, havalar soğuk gidiyor..
Aynen canım dikkat ediyorum ama ben hariç evdeki herkes hastaydı yeni yeni toparladılar ben de arada bir sallanıyorum işte. Öyle durumlarda da en güzeli limon oluyor bana sabaha bir şeyim kalmıyor

Canım pazar günü ben de çok kötüydüm bir tam limonu bir kupaya sıkıp kaynar suyla doldurdum üstünü sonra ds bir tatlı kaşığı bal attım bugün çok daha iyi kalktım. Hasta olmak üzereyken kullanınca çok iyi geliyor. Evde varsa bir deneyebilirsin
Bal yok evde yarın alıp deniyim cnm aç tok sabah akşam farkedermiki

Eşim sıcak suyla yaptı koca bardak içtim boğazımı yaktı baya, genzimide açtı işe yarıcak gibi sanki 🤗
İnşallah işe yarar canım aile hekimimiz önermişti hamlilelik ve doğum sonrasında ilaç kullanamadığım dönemlerde. Tabi ben sonrasında her hastalık safhasında içtim toparladım:)

İnşallah işe yarar canım aile hekimimiz önermişti hamlilelik ve doğum sonrasında ilaç kullanamadığım dönemlerde. Tabi ben sonrasında her hastalık safhasında içtim toparladım:)
Saol cnm inşallah🤗 yarın iş yerinde bi yığın evrak beni bekliyo hastayken hiç çekilmiyo o işler ya 😔

Iyiyiz canım, Allah kabul etsin, ziyaret olur şimdi size çok, bu arada yorma kendini çok, diyet nasil gidiyor, kilolarımız hemen hemen aynı bizim değil mi?

Yani bu ara ketojenik diyetle bu intermittent fasting dedikleri aralikli oruc çok moda, sosyal medyada bir sürü video var. Ben de henüz tam anlamıyla denemedim.
Ben genelde akşam 5 yada 7da kapatıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum çay şu harici başka bir şey de olmuyor akşamları

Şimdi araştırdım biraz, önce 10 saat yeme aralığı, sonra 8-6-4 saate kadar düşürebilirsiniz yazıyor..şaka gibi...ben zaten sabahları canım hiç bi şey istemediğinden çoğu günler 12 de yemeye başlayıp, en geç 19 da bitiriyorum.. farkında bile değildim if yaptığımın..,😃
Valla If işte senin yaptığın :KK45: yarıyorsa sana devam o zaman.
Ben genelde akşam 5 yada 7da kapatıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum çay şu harici başka bir şey de olmuyor akşamları
Canım akşamı bana da uyuyor açıkçası ama işte sabah geç yaparsam kahvaltıyı yaramıyor bana mesela. Seninki de aşağı yukarı if işte. Yani akşam 7 de bitiriyorsan sabah 11 de ilk ogun olmali diyor ama esnetilebilir bence yani 10 saat ogun, 14 saat oruc gibi. Ben de deneyecegim bu hafta saat 10 ilk ogun 18 son ogun gibi.

Back
X