Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar dün gece yorgunluktan bayılıp yatmisim önce dünkü sonra bugünkü menümü yazayım.
Dünkü menüm
Sabah 10.30
İki yumurtadan omlet
1kk peynir
Yarım portakal
Öğle14.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Üç kaşık yoğurt
Akşam 19.00
İki kaşık bulgur pilavı
Bir tabak kuru fasulye
Bir kase cacık
Su 2lt
Spor yok

Yaa cumadan beri tartım mı kafayı yedi bilmiyorum, 1 Gr oynamıyor, artık ben kafayı yicem, okadar yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, yok...hiç bi değişiklik yok..çok moral bozucu..gerçi haftasonu bikaç şeyi fazla yemiştim ama bu kadar da etkiler mi bilmiyorum..bu zamana kadar haftada 1 kilo ve fazlası verebilen ben...cinnet geçiyorum..bari yarım kilo gitseydi:mad:

Bugünkü menüm
Sabah 10.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Yarım havuç
Yarım elma
Bir küçük turp
Öğle 13.30
Bir tabak yoğurtlu karnabahar
Ara
Yarım portakal
Çeyrek ayva
İki galeta
Akşam 19.00
İki kaşık makarna
Bir tabak yoğurtlu karnabahar
Salata
Su 2lt
Spor yaparsam yazarim.

Yaa cumadan beri tartım mı kafayı yedi bilmiyorum, 1 Gr oynamıyor, artık ben kafayı yicem, okadar yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, yok...hiç bi değişiklik yok..çok moral bozucu..gerçi haftasonu bikaç şeyi fazla yemiştim ama bu kadar da etkiler mi bilmiyorum..bu zamana kadar haftada 1 kilo ve fazlası verebilen ben...cinnet geçiyorum..bari yarım kilo gitseydi:mad:
Bir yere gelince kilitleniyor sabredip devam edersen birden gidiyor ben de takıldı kaldım. Gram oynamıyor ama pes etmiycem.

Bir yere gelince kilitleniyor sabredip devam edersen birden gidiyor ben de takıldı kaldım. Gram oynamıyor ama pes etmiycem.
Biliyorum aslında, ilk çocuktan sonraki 16 kilo verdiğim diyetimde de ayda bi hafta böyle kilom takılıyordu, Gr oynamıyordu, bi hafta sonra birden düşmeye başlıyordu, ama bu diyetimde hiç yaşamadım bu durumu, zoruma gidiyor bildiğim halde...bide hiç düşmezse diye korkuyorum

Canım hiç üzülme bazen ödem olabiliyor bazende kilo kaybı duruyorne kadar dikkat etsende.Ama tabii karamsar olmamalı hemen pes etmemeli.Benim de geçen hafta öyleydi çok şükür düzeldi.

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
az sucuklu menemen
2 dilim karatay ekmeği
ara öğün
5 günkurusu
5 fındık
1 dilim karatay ekmeği daha :KK48:
1 elma
akşam(19.00)
mantarlı tavuk yemeği 2 kaşık kadar(kremasız)
su baya içtim ama hesaplamadım bugün
30 dk egzersiz 5 puan olarak aldım 100 den fazla squat vardı videoda bacaklarım pert şuan :rapci:
9k adım(yuvarlayarak yazıyorum) toplam 285 puan

Hu hu kızlar nerdesiniz?
Menümü yazayım, bugun oruçtum
05.30. Yarım kase tarhana çorbası, 4 sıkım mercimek köftesi, bol marul, 2 kuru hurma
18.30. 1 tabak etli yeşil fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 sıkım mercimek köftesi- marul, 1 elma

Şimdide 3-4 bardak çay içeceğim. Su şuan 9 bardak oldu, yatana kadar 2.5 litreye tamamlarım

8000 adım yürüyüş= 120 puan
Allah kabul etsin güzel bir menü olmuş :nazar:

Duraksama dönemindesindir vücudunu şaşırt :))

Günaydın hanımlar
Dünkü menüm
Sabah 8.00 bir dilim börek yumurta domates salatalık
Öğlen 12.30 tost
Akşam 18.00 kefir meyve
Yatarken bir havuç
1 lt su
1 saat spor

Bugun menum
Sabah 7.30 yulaf yogurt ciya tohumu kuru üzüm
Arada 10 gibi çay içeceğim
12.10 ton balıklı salata
15.00 meyve
Akşam 18.00 yeşil fasulye yiyeceğim
1 saat spor var
Hedefim en az 2 lt su

Mesela nasıl yapabilirim?
1 gün ya da 1 öğün normalden fazla yiyebilirsin
Ya da detoks yapabilirsin
Mesela ben 2 gündür çok yedim ve 74,7 görmüşken bugün 76 çıktım ve lahana çorbası yapıcam tüm gün onu içicem gece araştırdım lahanam da çok büyük inşallah kurtarırım 🤔😳🥺

Screenshot_20200226-091903_Weight Tracking.webp

Uygulamamın verdiği moral :)

Ya şu koca lahanayı nasl kesicem ben gücüm yetmiyor bileğim acıyor 🥴🥴

Back
X