Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Geçen hafta ;57.3
Bugün; 57.6 😟
Bu hastalık bütün düzenimi alt üst etti ya çok sinir oldum valla spor yapamayınca veremiyorum ben anlaşılan, iskender dışında bi kaçamağım olmadı çünkü, kızlar ya iyileşemedim henüz boğazım kötü hatta bugün, ama genede yarın itibariyle spora geri başlıyım diyorum, hastalığım daha beter olurmu ne dersiniz 🤔
Canım iyileş de öyle yap hem halin olmaz hastayken hem de terleyeceğin için belki daha kötü olursun. Vücut hem iyileşmeye çalışırken yağ yakmaya da odaklanamayabilir

Gecen hafta:92.6
Bu hafta:91.0
Sonunda 80 lere yaklastim :KK76:
IMG_20200227_181514.jpg

Geçen hafta ctesi 85.6 kg güncel 83.8 kg
Yeni dk hapını bıraktım ve bütün düzenim alt üst oldu 21 gün regl oldum 2 gün oldu biteli şimdi tekrar normal zamanı geldi aslında başım çok döndü bütün hafta bayılacak gibi oldum ve şişkinlik var birde dünden beri wc çıkamıyorum akşam ve sabah bitki çayı içtim inş faydası olur haftaya düzene girmiş olarak tekrar bol eksili kg yazabilirim buraya
Canım muhakkak dr a git kan değerlerin çok düşmüştür. Ben de kızımın doğumundan sonra 19 gün kanama yaşadım da halim kalmamıştı

Dünkü menüm
sabah 07:30
kırma yumurta
1 dilim ekmek peynir zeytin
2 fincan çay
1 fincan yeşil çay (arada)
öğle 12:00
1 kase sebze çorba
döner, salata, ayran
aralarda 3 fincan çay
akşam 17:00
2 parça tavuk şinitzel
yarım tabak makarna,1 kandil simidi (bunlar olmasaydı daha iyiydi nefis işte :KK43: )
su 2 lt
spor yok
adım sayısı 3800 dün daha çok yürüdüm ama sanki saymamış telefon arada takılıyor

Canım muhakkak dr a git kan değerlerin çok düşmüştür. Ben de kızımın doğumundan sonra 19 gün kanama yaşadım da halim kalmamıştı
İşte o halsizlik bende de var sanki günlerce temizlik yapmış yada çok ağır spor yapmış gibi öyle halsizim ki zaten kansızlık var bende demir anemisi ne kullanırsam kullanayım faydası olmamıltı insülin direnci de vardı hep birlikte kg vermeme engel oluyorlar

Dondurma ne yaaaa bu mevsimde. Biz ölüyoruz hastalıktan, hatun dondurma yiyor :sinirli::sinirli: Hadi bakalım hoş geldin evine. Menü bekliyorum her gün. Umarım yarın kötü bir sonuç görmezsin tartıda. :KK43:
Çok sağol canım yok maşallah öyle bir bünye var ki hasta olmuyorum :) :)

Patatesli börek için bir açıklama bekliyorum. Allah kabul etsin orucunu inşallah ama çok sağlıksız olmuş bu menü. Daha doyurucu ve sağlıklı beslenmen lazım. Senin üzerinde bu aralar çok duruyorum canım fark ettiysen çünkü bu hafta gerçekten bıraktın kendini. Üzerine bir rehavet çöktü. Kurtulman lazım bu durumdan. Harika gidiyordun çünkü. Böyle güzel bir ivme yakalamışken senin peşini bırakmaya hiç niyetim yok :KK39:
Nolur bırakma peşimi kaptanım...
Sahurda eşime ısıtmıştım, o yemeyince ben yedim böreği ne yazık ki :110:
Birazdan tartılıp yazıcam makus kilomu..
Bence de kurtulmam lazım..
Ya bide bizim evde hafta da iki üç kere börek, pasta vs pişiyor çocuklar istediği için, birinde tutsam kendimi diğerinde tutamıyorum..bide kilom durunca daha çok yiyesim geliyor, nasılsa veremedim diyorum, sonra yok olmaz yeme, gidecek, 79 u göreceksin diyorum, kendimle mücadele halindeyim...
Ama yenilmedim, ayaktayım, kilolara hodri meydan diyorum..

Güne pek güzel başlayamadım 33 şehitten sonra... Allahım ülkemizi her türlü beladan korusun şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.. içim yanıyor resmen sabah beri ağlamaktan.. o aileleri eşleri düşünmekten....

Günaydın bayanlar once menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 adet kivi
1 salatalik
5 adet zeytin
1 parca peynir
2 ceviz
1 kupa rezene cayi

Ogle 16.00
5 kasik bulgur
2 kasik nohut uzerine

Aksam 20.00
4 kasik bulgur
Terbiyeli sehriye corba
5 kasik yesil mercimek yemegi
Salata

Su fazla icemediim dun

B
Güne pek güzel başlayamadım 33 şehitten sonra... Allahım ülkemizi her türlü beladan korusun şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.. içim yanıyor resmen sabah beri ağlamaktan.. o aileleri eşleri düşünmekten....
Bende aynıyım, Allahım o ailere sabır versin çok zor, umarım sayı dahada artmaz 😔

Kilo bildirimi
Gecen cuma 81
Bu cuma 79
-2 kilo
Ben bu hafta düzgün biseyde yemedim dune kadar arada kaçamaklar da var cikolata biskuvi gibi 🙄🙄🙄
Çok güzel tebrikler..:KK9:
Diyetin ilk haftalarında ödem vs den dolayı fazla kilo kaybediliyor, sakın nasılsa veriyorum diye rehavete kapılma..kendimden biliyorum, ilk hafta 3 kilo vermiştim..

Back
X