Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi buraya bunu yazınca 8 yıl öncesi geldi aklıma.Ben geldim![]()
HoşgeldinBen geldim![]()
İyi geceler
İbretlik menüm
11.00. 7-8 yeşil zeytin, 2 dilim sucuk, 1 lokma ekmek, yeşil çay, 3-4 yer fıstığı
14.30. 2 yağlama( lahmacun gibi bişey, 1,5 lahmacun kadar yedim), marul maydanoz.
18.00. 1 minik dilim cevizli tatlı
21.00. 7-8 çiçek dolması, 5 tane yağ mantısı
2.5 litre su, 100 dakika yürüyüş= 10.000 adım=150 puan..
Biliyorum kötü bi menü, yağlamayı kayınvalidem yapınca az yiyeyim bari dedim..çok uzun zamandır yemiyordum...Akşamki gezme için tatlı alırken eşime bayat gibi görünüyor diye fısıldadım, satan kadın duydu ve ısrarla taze olduğunu ispatlamak için tattırdı..
Akşamki gezmede tatlı ve pasta çeşitlerine dokunmadım ama diğerlerine dayanamadım ne yazık ki..![]()
Çiçek dolması bulgurluydu, herbiri ufacık zaten kaptanım, patlıcan biber dolması gibi büyük değil.1-2 parmak boğumu kadar herbiri.. ama diğer yediklerim konusunda diyecek hiçbir şeyim yok...Ohhhhh ohhhhhh keteler, yağlamalar, mantılar üzerine tatlı da yenilmiş. Umarım dolmalar bulgurludur yoksa Kayseri'ye getirttireceksin beni![]()
![]()
Haklısın kaptanım, pişmanlığını yaşıyorum sonrasında..artık daha dikkatli olucam..söz.. inşallah..Aysegul 6666 işin esprisini felan geçtim artık canım ciddi anlamda son bir haftadır kaçamaksız günün yok. Artık dur demen gerekiyor bu duruma. Önümüz yaz, az bir zamanımız kaldı. Hiçbir şeyi düşünmüyorsan cuma günü takıma etkini düşün lütfen. Son iki haftadır sonuncu oluyoruz. Hadi artık kendine gel lütfen !
Çok güzel bi menü... demeye gerek yok zaten... maşallah..bana da örnek olsun inşallah..Menüm
Kahvaltı 09:00
1 tane haşlanmış yumurta
Ara 12:00
2 dilim elma
Öğle 14:30
Eki Görüntüle 2598508
2.5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 avuç içi büyüklüğünde fırında tavuk
1 kaç dilim fırında patates ve arpacık soğan
Bol salata
Su 2,5 lt Spor yok 3319 adım
Mesajların pek okunmadığını çok farketmiştim bir yenisi daha eklendi üzüldüm açıkçası ama olsun :)Özel bir gün falanmıydı cnm o akşamkiler hiç olmamış biliyosundur sende tabi![]()
Şaşırsın da duraksamasın benim canım sindirim sistemim ve metabolizmamEşinin doğum günü vardı sanırım ama yine çooooook fazla bence de. Sindirim sistemin noluruyoruz demiş olabilir Efsun:)
Ah canım arkadaşım... ben de bilemedim ne desem :)Gözlememiii.. En sevdiğimm.. hemde 2 tanee..benim en hassas noktam karbonhidrat. bırakmaya çalışıyorum.
yaniii.. ne diyim bilemedim.. börek, kısır, pohaca, pasta... Hayırlısı
hoşbuldumm..![]()
En sevdigim emojiyi yolluyorum abla sanaİyi geceler
İbretlik menüm
11.00. 7-8 yeşil zeytin, 2 dilim sucuk, 1 lokma ekmek, yeşil çay, 3-4 yer fıstığı
14.30. 2 yağlama( lahmacun gibi bişey, 1,5 lahmacun kadar yedim), marul maydanoz.
Biliyorum kötü bi menü, yağlamayı kayınvalidem yapınca az yiyeyim bari dedim..çok uzun zamandır yemiyordum...Akşamki gezme için tatlı alırken eşime bayat gibi görünüyor diye fısıldadım, satan kadın duydu ve ısrarla taze olduğunu ispatlamak için tattırdı..
Akşamki gezmede tatlı ve pasta çeşitlerine dokunmadım ama diğerlerine dayanamadım ne yazık ki..![]()
Bu menü benim doğum günü menümden bile kalorili olmuş kız naptın yağ mantısı yağlama dolma eyvah eyvah tatlı da var duraklamaya başladığını söylemiştin keşke yemeseydin üzüldüm senin adına canım yaaİyi geceler
İbretlik menüm
Hayırlısı demişsin teşekkür ederim senin için de hayırlısı :) Allah hakkımda düşündüklerinin kat kat fazlasını versinGözlememiii.. En sevdiğimm.. hemde 2 tanee..benim en hassas noktam karbonhidrat. bırakmaya çalışıyorum.
yaniii.. ne diyim bilemedim.. börek, kısır, pohaca, pasta... Hayırlısı
hoşbuldumm..![]()
Yolla, yolla ki iradem biraz ders alsın..En sevdigim emojiyi yolluyorum abla sana
![]()
![]()
![]()