- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Yook, al dana danışan avucu yazmıştıDanışan değil dana avucu değil miydi o![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook, al dana danışan avucu yazmıştıDanışan değil dana avucu değil miydi o![]()
![]()
Ablaaaaaa 89.4 um suantebrikler kizlar birinci olmussunuz![]()
gurur duyuyorum seninleAblaaaaaa 89.4 um suan![]()
Tatlım sen kaç yaşındasın abla demene gerek yok ki belki yasitsindirAblaaaaaa 89.4 um suan![]()
Biliyorum tabi ki ve bu akşam telafisine başladım bile 3 kaşık yoğurt içine 1 çk tarçın zencefil ve zerdeçal koydum ve gece yağ yakacağımOlmayan yerlerini biliyorsun zaten canım. Hastalıktan dolayı hiç ses çıkartmıyorum cısslaraAma yarın daha dikkatli ol lütfen. Suyu da fazlalaştır mutlaka
![]()
Yazdan sonra 19luk bir citir olacagim insallah eylulde dogum gunumgurur duyuyorum seninle
daha yaza cook. 38 beden olacaksin bu gidisle yaza![]()
18 yasindayimTatlım sen kaç yaşındasın abla demene gerek yok ki belki yasitsindir
Oyy yerim senii ben tamam ablacımYazdan sonra 19luk bir citir olacagim insallah eylulde dogum gunum
18 yasindayim
Sırlarından biri de danışan avucu bence...![]()
Danışan değil dana avucu değil miydi o![]()
![]()
Yook, al dana danışan avucu yazmıştı![]()
Haftaya bomba gibi başlayacağım bu hafta bol -ler göreceğimhastalıktan bi çıkıyım hayırlısı ileHaftayadamlapal @Aylakkadin
berceste_ hazır olun bu haftaki paylaşımlarınız ve cuma günkü kilo bildiriminize göre sizleri listeye alacağım inşallah
![]()
Evet canım paylaşman lazımYihuuuuu yuhuuuu yupppiiii
Birinciyim birinciyiz... eskisi gibi haftanın birincisi sırlarını paylaşıyor mu...
Tebrikler..Darısı başımızaÇok duygulandım ya.Bu hafta erken kaptanım
regl olcam.Once artı gorurum kesin
Geçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Kizlar herkese kocaman tebrikler.Masallah bizim takıma.Geçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Dilara Koçak'ın bir tarifi 2 kabak ile yapılıyor çok basit ve tadı fena değil bence çorbaya önem vermek istiyorum ama içinde ya patates oluyor ya da unKilona göre az yemişsin. Dondurma olmamış zaten biliyorsun. Vicdan çorbası adı çok ilginç geldi. Tarifini yazsana![]()
![]()
Sporuna bayıldım tam yapmak istediğim zumbaya bayılırımHadi yeni hafta için gazamiz mübarek olsun
06.03.2020
6 kalkış ise uçuş( normalde 6 da evden çıkmam lazım)
7.30 kahvalti; servis kaşığıyla 1 kaşık yumurta, 3 küçük küp peynir, 7-8 dilim salatalık, 2-3 elma dilim patates
12.30 öğle yemeği; yarım kase tavuk çorbası, yarım servis tabağı spagetti kremalı mantar soslu. 1 tabak yeşil salata
18.00 akşam yemeği; 1 tabak yumurtalı ispanak, 1 dilim kepekli ekmek.
Hareketler; 30 squat, 20 şer tekli squat, 30 iç bacak squat, 70 mekik, 20 alt karın, 50 şer yanlara doğru eğilme, 50 şer yanlara doğru kollar açık eğilme, yarım saat Dans (oryantal zumba, zıplama)
Olsun canım olsuun :)Kızlar bugun misafirler gelmeden önce temizlik ve hazırlık yapmaktan hiç bişey yemeye fırsat bulamadım, sadece su içtim. Öğlen dolma pişmiş mi diye tadına baktım sadece 1 yemek kaşığı kadar... misafirlerle yerim nasılsa diye düşünmüştüm ama kızım çok huysuzluk yaptı servis sırasında da koşturmaktan sadece çay içtim. Misafirler gittikten sonra açlıktan elim ayağım titredi resmen...Yani 18.00 e kadar aç dolandım diyebilirim..Tek öğün yedim, if in alası olduBiraz sağlıksız oldu biliyorum
18.00. 4 zeytinyağlı dolma( pirinçli), 1 dilim ağlayan pasta, yarım kurabiye, 2-3 bardak çay..
Suyu hesaplayamadım 2 yi geçmiştir, yürüyüş yok ama yürüyüşten beter koşturdum..
Dolmalar kuru dolması olduğu için küçüktü, herbiri 1-2 yemek kaşığı kadar gelir.. pastaya da dayanamadım cuma ödülü olsun baaaari dedim![]()