Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar... Umarım iyisinizdir.. Bende moraller bozuk.. iş yerinde 1 er hafta ücretsiz izine ayrılıyoruz sırayla.. ben bu hafta ayrıldım.. toparlanacagimiza eminim hatta bu durum kriz hali geçince ülkemize olumlu yansıyacağını düşünüyorum.. Sıcak, deniz.. ve diğer ülkelere gore daha iyi durumdayız.. önemli olan en kısa sürede ve az siyrikla bu sürecin atlatilabilmesi. Hayırlısı olsun.. Sabah yine geç kalıyordum işe.. uykudan kafamı kaldiramiyorum🥴 1 hafta evde napacaz bakalım.🤷 Bu arada 80.900 kilom. Geç bildirim için özür diliyorum..

Kahvaltı 7.30 1 has. Yumurta, domates, salatalik, 2 küçük küp peynir, domates, salatalık

Öğle 12.30 yarım kase şehriye çorbası, 2 tavuk but, 2 servis kaşığı brokoli-lahana yemeği, yeşil salata, yarım dilim cheesecake

Gün içinde 2 fincan yeşil cay

Akşam 18.00 1 tabak pırasa yemeği

Akşama kadar 2 lt. Ye yakın su içtim yatasiya kadar 1 lt daha içerim.

Şuana kadar 6 bin adım. Birazdan yürüyüşe çıkacağım. İyi hafta sonları canlar..

İyi akşamlar..kafam çok karışık..Nisanda ara tatilde memlekete gidecektim, şimdi yaz tatiline kadar bi daha tatil de olmayacak, gitsem mi, gitmesem mi bilemedim.. mantıklı olan hastalıktan dolayı gitmemek ama, yaza kadar da çok var, çok özlerim o zamana kadar da çook uzun olur gibime geliyor..
Bu hastalık haberlerinden mi nedir bilmiyorum, canım sürekli bişeyler yemek istiyor...

Menüm

10.30. Çeyreğin yarısı ekmek, 2 çatal patates kızartması, 8 yeşil zeytin, 2 tatlı kaşığı çemen, yeşillik, çay..

15.00. 1 tabaktan az lahana yemeği, 1 kase komposto

19.30. 1 tabak patates salatası, 4 bardak çay

2.5 litre su, 45 dakika yürüyüş..

İyi akşamlar..kafam çok karışık..Nisanda ara tatilde memlekete gidecektim, şimdi yaz tatiline kadar bi daha tatil de olmayacak, gitsem mi, gitmesem mi bilemedim.. mantıklı olan hastalıktan dolayı gitmemek ama, yaza kadar da çok var, çok özlerim o zamana kadar da çook uzun olur gibime geliyor..
Bu hastalık haberlerinden mi nedir bilmiyorum, canım sürekli bişeyler yemek istiyor...

Menüm

10.30. Çeyreğin yarısı ekmek, 2 çatal patates kızartması, 8 yeşil zeytin, 2 tatlı kaşığı çemen, yeşillik, çay..

15.00. 1 tabaktan az lahana yemeği, 1 kase komposto

19.30. 1 tabak patates salatası, 4 bardak çay

2.5 litre su, 45 dakika yürüyüş..

Gitmemek doğru olabilir şu durumda fakat yıllarca memleketten uzakta yaşamış biri olarak diyebilirim ki ailemizi yakınlarınızı görmek iyi gelir, içimiz rahatlar motive oluruz.. gerekli önlemleri alırsanız iyi gelmez mi hiç memleket havasi.. içinizden nasıl geliyorsa öyle davranin bence 😊

Kafan karışmış ondan olabilir.. kafa dolu olunca insan sürekli birşey yemek istiyor.. 🌺

iyi akşamlar hanımlar şu 2 gün hiç içime sinmedi yarından itibaren düzgünce spor yapacağım bir türlü başlayamadım :işsiz::işsiz:

Hadi bakalım.. bende yarından itibaren bomba bir diyetle başlıyorum.. 1 hafta deneyeceğim ise yararsa paylaşırım. 1 hafta ise gitmeyeceğim zaten iyi bir fırsat olabilir.

Hu huu... kızlar..nerelerdesiniz...
Ya benim canım hiç olmadığı kadar durmadan birşeyler yiyesim geliyor...açlıktan değil, psikolojik sanırım..
Bu hastalık haberleri...memlekete gidip gitmeme kararsızlığı...canım da sıkkın bu aralar sebepsiz..herşey boş geliyor..napacağımı bilmiyorum...ve bu süreçte kilo alırsam diye endişeliyim..
Bi fikri olan..bi akıl...bi yol..bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen...

Hu huu... kızlar..nerelerdesiniz...
Ya benim canım hiç olmadığı kadar durmadan birşeyler yiyesim geliyor...açlıktan değil, psikolojik sanırım..
Bu hastalık haberleri...memlekete gidip gitmeme kararsızlığı...canım da sıkkın bu aralar sebepsiz..herşey boş geliyor..napacağımı bilmiyorum...ve bu süreçte kilo alırsam diye endişeliyim..
Bi fikri olan..bi akıl...bi yol..bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen...
İnstagramda diyet spor motiasyon sayfalarına bakabilirsin biraz göz gezdir kim ne yapmış ne yapıyo falan öncesi sonrası fotolarına bakabilirsin ya da. :)
Benzer düşünceler bende de var :(

İyi akşamlar kızlar
Dünkü menüm;
Sabah 11.00; 3 dilim t.b ekmeğinden yapılmış pizza
1 dilim peynir
Akşam 18.00; 1 tabak kısır
Su; 1 litre
Spor yok
Bugünkü menüm
Sabah 11; 2 yumurtadan sucuklu omlet
Domates
Salatalık 4 zeytin
Peynir
Öğlen 14.30; sarımsaklı yoğurtlu biberli haşlanmış karnabahar
Akşam 18.00; 1 kase kadar tavuklu bulgur pilavı
Su 5 bardak
Spor yok

İyi akşamlar kızlar
Dünkü menüm;
1 dilim peynir
Su; 1 litre
Spor yok
Bugünkü menüm
Domates
Salatalık 4 zeytin
Peynir
Su 5 bardak
Spor yok
[/QUOTE
Menün çok güzel, suyun çok az olmuş canım..

İyi akşamlar kızlar
Dünkü menüm;
1 dilim peynir
Su; 1 litre
Spor yok
Bugünkü menüm
Domates
Salatalık 4 zeytin
Peynir
Su 5 bardak
Spor yok
Menün çok güzel, suyun çok az olmuş canım..

Kızlar biliyorsunuz almanyadayım
Yarın biraz şüpheler üzerine hastaneye gideceğiz
İmşallah dua edin birşey çıkmasın :KK43:
Geçmiş olsun.. inşallah birşey çıkmaz.. mevsim geçişi olduğu içindir diyelim iyi düşünelim iyi olsun. Su aralar kendimizden korkar olduk gerçekten. İyi haberlerini bekliyoruz 🙏

Bugünkü menüm;

Sabah ceviz suyu
Kahvaltı 9.00 1 haş. Yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates,yeşillik, 1 dilim tam buğday ekmek

Ara 11.00 1 yeşil çay 5 çiğ badem

Öğle yemeği 13.00 1 tabak pırasa yemeği, 3 yk yoğurt

Ara 16.00 yarım yeşil elma

Akşam yemeği 17.00 1 tabak yumurtalı ispanak kavurma, 4 köfte, salata

18.00 yeşil çay 2 lt. Su hareket yok.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar gündemi takip etmekten buralarada pek gelemedim 2 gündür, alerjimde fena durumda bu aralar, kendimi korucam diye napcamı şaşırdım artık valla umarım dahada artmadan önünü alabilirler, pek umudum yok gerçi çok hızlı yayılıyo virüs 😟

Kızlar naptınız yaaaaaa ben çok tedirginim :KK43::KK43:

Bütün izinlerimiz kaldırıldı. Çocuklar evde, ben hastanede. Millet acil olmayan işler için akın akın hastaneye geliyor. Allah korur nasılsa diyip ciddiye almıyorlar. Ahhh bu cehalet ahhh. Lütfen mümkün olduğunca evden dışarı çıkmayın. Misafir kabul etmeyin. Umarım en kısa zamanda herkes ciddiyeti anlar.

Bütün izinlerimiz kaldırıldı. Çocuklar evde, ben hastanede. Millet acil olmayan işler için akın akın hastaneye geliyor. Allah korur nasılsa diyip ciddiye almıyorlar. Ahhh bu cehalet ahhh. Lütfen mümkün olduğunca evden dışarı çıkmayın. Misafir kabul etmeyin. Umarım en kısa zamanda herkes ciddiyeti anlar.
Allah kolaylık versin canım en yakın arkadaşlarım hemşire evde küçük çocukları olan da var burada ve izin alamıyorlar onlar da. Eşleri de izin alamayacak durumda. Canları sıkkın baya. Hastalık konusunda dikkatli olmak gerek dediğin gibi. Ben çok tedirgin değildim ama son iki gündür baya tedirginim ve kendimi yemelere verdim dışarı da çıkamadıkça:( şimdi biraz marketten bir şeyler alıp koyacağım kenara ne olur ne olmaz diye

Zaten yayılırsa bu bana bişey olmazcılar yüzünden yayılcak, bütün hafta sonu instangramda arkadaşların sağda solda gezme fotolarını gördüm, bende çalışıyorum üstelik alerjik astımım var, normalde izinli olmam lazım ama işleri devredebilcem kimse yok şuan, napcam bilmiyorum valla

Bikac gündür motivasyon yerlerde.2hafta evdeyim.Tum kurslar tatil.Bi yönden evde oğlumla ilgileniyorum bu mutlu ediyo ama insanları anlamıyorum.Aa evdesin hadi şunu yapalım şuraya gidelim diyenler bitmiyo.Yahu sizin olanlardan haberiniz yokmu diyorum.Kimsenin umrunda değil sanki.Hala avm.lerde insanlar.

Back
X