- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Adetim bu ay atlayacak sanırım ve
Geçen hafta 93.7
Ben hafta 95 .5
Çok özür dilerim arkadaşlar bu hafta düzensiz bir haftaydi 3 gün doğumgünü kutlaması surducezam neyse hazırım arkadaslar
Geçen cuma :78.9
Bugun : 77.9
Fark:. -1000 Gr şükür..
Sabah kalktığımda 78.1 di aslında, yemeden içmeden yürüyüşümü yapıp şimdi tartıldım, 77.9 u gördüm..yani biraz zorlamayla ucundan yakaladım hedefi..
Kaptanım sen önceden daha bi hırsıydın azimliydin sanki. Biraz boşvermişlik gördüm ben sende. 74 ü görmekte nedir bu hafta daha dikkatli olmalısınKaptan olarak utanarak yapıyorum bu bildirimi
Geçen hafta : 72.7
Bu hafta : 73.2
Fark : -0.50
Hafta içi 74 ü görmüştüm tartıda. Şükür gitti ama maalesef birazı kaldı. Bu hafta çok abarttım. Eğer öğle arası yürüyüşlerim olmasaydı büyük ihtimal artı daha çok olurdu![]()
Bende aynısını düşünüyordum, acaba size yetişip beraber yarış yaparmıyız diyordum içimdenHarika bir sonuç maşallahBiz az daha yerimizde saymaya devam edersek bize yetişeceksin valla
![]()
Bence kesin daha fazla vermişsindir.. bende annemde tartılınca fazla çıkmıştım, eve dönünce anladım ki 500-600 Gr fazla tartıyormuş benimkinden..Selamlar bende bildirimimi yapayım aslında hafta iii böyle değildi ama dünkü yol biraz dengemi bozdu.
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.8
Fark -500 gr
Çokta dikkat ettim yemedim ve günlük 2 saat rahat yürüdüm. Ama yolculuk yapmam ve tartının farklı olması neticesi 500 gr vermiş görünüyorum
Ay inşallah valla canım yaaBence kesin daha fazla vermişsindir.. bende annemde tartılınca fazla çıkmıştım, eve dönünce anladım ki 500-600 Gr fazla tartıyormuş benimkinden..
Canım benim metobolizmam garip biraz pasta yediysem akşam yemeği yemedim aslında ama nadet olamadiysam 6 kilo ödem koymuslugum var 10 gün geçti adet olunca rahatlıyorum ilaç bile kullanmisligim var ödem içinCezayı sen kendi kendine vermişsin canım zaten
Mutlu yıllar(Daha önce kutlamayı düşündüm ama kutlayıp kutlamadığımı hatırlamadığım için yeniden kutluyorum
)
Kizlar cok zor bir donemden geciyorum hepinizden cok oxur dileyerek izne syrilmak istiyorum.
Onceki hafta 72.6
Bu hafta 72
Fark 0.6
Yuzde 0.8
LAydLiNe
Ben de yapayım bari
Çarşamba günü başladım 70 kg
Bugün 69,4
Fark -600 gr
Herkese merhaba
Beni tanıyanlar el kaldırsın
Şuan hiççç konsantre olmamakla birlikte ciddi anlamda kilo vermem gerekiyor
Buraya yazmakla çok tereddüt ettim kendimden korkuyorum yapamayacağım diye o kadar saldım ki anlatamam beni tanıyanlar aldığım kiloya şok olacaklar![]()