Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse arkidişler ben kaçar sabah görüşürüz inşallah ölmez sağ kalırsak
Ay düşünsenize birimiz ölsek kimse de haber veremez ne acı bir şey :cry:
Allah ölümünde güzelini versin
Hayırlı geceler

Töbe bismillah gece gece ağzından yel alsın. Git yat çabuk düşünme böyle şeyler :sinirli::sinirli:

Saat geç oldu kızlar. Biraz okuyup uyuyacağım. Bu arada kimler neler okuyor bi dökülün bakalım. Merak ettim şimdi :KK14:
Ben coronada hicbirsey okumuyorum ki çok ilginç normalde çok okurum belki de kitabı bu dönemle ilişkilendirmek istemiyorum içimden gelmiyor
Normalde Corona olmadan önce şibumi okuyordum

Spor için en uygun zaman sence ne zamandır?

berceste_ berceste_
eğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen:D
Saat geç oldu kızlar. Biraz okuyup uyuyacağım. Bu arada kimler neler okuyor bi dökülün bakalım. Merak ettim şimdi :KK14:

3 tane okuyorum ama şu an dizlerimde olan
1587160270945917244514121024545.webp

Ya bir de kızlar..
Vakti ve isteği olan biri bedestenin setlerindeki hareketlerin fotosunu atabilir mi netten.
Hangi hareketleri yapacağımızı gorsellestirsek...

Aaa bu arada gonulcum 1.5 saat yoga yaptım cagggnnnniiiimmm

Hiç profile yazdım mı yazmadım mı bilmiyorym ama 31 yaşındayım ben:)

Profillere girmeden gördüm canım. Şu mesajımızın yanında fotoğrafımız var ya onun altında mesaj sayılarımız felan yazıyor. Onun en altında yazan şey yaşmış. Bu ne diye baktım. Yaş olduğunu görünce bi bende gördüm ondan dikkatimi çekti yoksa tek tek profillere imkanı yok bakmam :KK70: :KK70:

Neyse arkidişler ben kaçar sabah görüşürüz inşallah ölmez sağ kalırsak
Ay düşünsenize birimiz ölsek kimse de haber veremez ne acı bir şey :cry:
Allah ölümünde güzelini versin
Hayırlı geceler
Geçen benimde aklıma geldi, eşime vasiyet edeyim bari dedim kulüpteki kızlara haber et ölürsem diye:ruh:

Profillere girmeden gördüm canım. Şu mesajımızın yanında fotoğrafımız var ya onun altında mesaj sayılarımız felan yazıyor. Onun en altında yazan şey yaşmış. Bu ne diye baktım. Yaş olduğunu görünce bi bende gördüm ondan dikkatimi çekti yoksa tek tek profillere imkanı yok bakmam :KK70: :KK70:
Gecenin şu saatinde uyuyup uyanınca kafa beyin durmuş benim affola:)

eğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen:KK70:

Eki Görüntüle 2621396

Ya bir de kızlar..
Vakti ve isteği olan biri bedestenin setlerindeki hareketlerin fotosunu atabilir mi netten.

Woooowwww efenim siz okuyor muydunuz (Burada Recep İvedik gibi güldüm içimden ) Böööööqqqgg :KK70: :KK70: Seslisini sen konuştur kafandan :KK53::KK53:

eğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen:KK70:

Eki Görüntüle 2621396

Ya bir de kızlar..

Aslında yapabilirsem bir sonrakinde yapayım canım aslında nasıl yapabilirim bilmediğimden olmadı bir sonrakinde PC de yapacam

Gecenin şu saatinde uyuyup uyanınca kafa beyin durmuş benim affola:)

Olur öyle şeyler :KK68:

Bu arada ben bu akşam sizin için bir bardak su storysi paylaştım instagramda bir kaç kişi gülmüş. Neye güldüklerini çok merak ettim aslında ama sormadım :KK70::KK70::KK70:Allah bilir ne anladılar :KK53::KK53:

Geçen gün de yeni aldığımız çadır için yeni bebeğimiz geliyor yazmıştım. Hamileyim sanmışlar :eek::eek::KK70::KK70:

Aslında yapabilirsem bir sonrakinde yapayım canım aslında nasıl yapabilirim bilmediğimden olmadı bir sonrakinde PC de yapacam

Ben de bazılarını aklımda tam canlandıramadım ama yarın sabah iyice inceleyeceğim. Mutlaka bildiğim hareketlerdir. Aslında karın kası diye bir uygulama var onun hareketleri çok güzeldi. Vaktin olursa onu bir incelesene. Eğer beğenirsen onun üzerinden devam ederiz. Çok güzel yönlendiriyor o uygulama.

Olur öyle şeyler :KK68:

Bu arada ben bu akşam sizin için bir bardak su storysi paylaştım instagramda bir kaç kişi gülmüş. Neye güldüklerini çok merak ettim aslında ama sormadım :KK70::KK70::KK70:Allah bilir ne anladılar :KK53::KK53:

Geçen gün de yeni aldığımız çadır için yeni bebeğimiz geliyor yazmıştım. Hamileyim sanmışlar :eek::eek::KK70::KK70:
Hadi ya su için birilerini meraklandirmak istedin diye düşündüm
Yoksa.misr püskülü mu

Ben de bazılarını aklımda tam canlandıramadım ama yarın sabah iyice inceleyeceğim. Mutlaka bildiğim hareketlerdir. Aslında karın kası diye bir uygulama var onun hareketleri çok güzeldi. Vaktin olursa onu bir incelesene. Eğer beğenirsen onun üzerinden devam ederiz. Çok güzel yönlendiriyor o uygulama.
Ayrıntılı yazmıştım oysaki:confused: tamam yarın düzeltme yaparım canım hatta nefes almayı da anlatırım resim olursa

Back
X