Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse arkidişler ben kaçar sabah görüşürüz inşallah ölmez sağ kalırsak
Ay düşünsenize birimiz ölsek kimse de haber veremez ne acı bir şey
Allah ölümünde güzelini versin
Hayırlı geceler
Kaptan hiç üşenmeyip baktın mı:)Profiline yaşını yazan bir ben mi varmışım yahu![]()
Kaptan hiç üşenmeyip baktın mı:)
Ben coronada hicbirsey okumuyorum ki çok ilginç normalde çok okurum belki de kitabı bu dönemle ilişkilendirmek istemiyorum içimden gelmiyorSaat geç oldu kızlar. Biraz okuyup uyuyacağım. Bu arada kimler neler okuyor bi dökülün bakalım. Merak ettim şimdi![]()
Hiç profile yazdım mı yazmadım mı bilmiyorym ama 31 yaşındayım ben:)Sadece önümdeki sayfada dikkatimi çekti. Baktım kimsede yok az geriye gideyim dedim. Ama iki sayfa baktım sadece![]()
![]()
eğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen
Saat geç oldu kızlar. Biraz okuyup uyuyacağım. Bu arada kimler neler okuyor bi dökülün bakalım. Merak ettim şimdi![]()
Hiç profile yazdım mı yazmadım mı bilmiyorym ama 31 yaşındayım ben:)
Geçen benimde aklıma geldi, eşime vasiyet edeyim bari dedim kulüpteki kızlara haber et ölürsem diyeNeyse arkidişler ben kaçar sabah görüşürüz inşallah ölmez sağ kalırsak
Ay düşünsenize birimiz ölsek kimse de haber veremez ne acı bir şey
Allah ölümünde güzelini versin
Hayırlı geceler
Gecenin şu saatinde uyuyup uyanınca kafa beyin durmuş benim affola:)Profillere girmeden gördüm canım. Şu mesajımızın yanında fotoğrafımız var ya onun altında mesaj sayılarımız felan yazıyor. Onun en altında yazan şey yaşmış. Bu ne diye baktım. Yaş olduğunu görünce bi bende gördüm ondan dikkatimi çekti yoksa tek tek profillere imkanı yok bakmam![]()
![]()
eğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen
3 tane okuyorum ama şu an dizlerimde olan
Eki Görüntüle 2621396
Ya bir de kızlar..
Vakti ve isteği olan biri bedestenin setlerindeki hareketlerin fotosunu atabilir mi netten.
Hangi hareketleri yapacağımızı gorsellestirsek...
Aaa bu arada gonulcum 1.5 saat yoga yaptım cagggnnnniiiimmm
Geçen benimde aklıma geldi, eşime vasiyet edeyim bari dedim kulüpteki kızlara haber et ölürsem diye![]()
Peki canımcığım, Allah rahatlık versinKızlar yaaaaa lütfen konuşmayın böyle şeyler![]()
Aslında yapabilirsem bir sonrakinde yapayım canım aslında nasıl yapabilirim bilmediğimden olmadı bir sonrakinde PC de yapacameğer rakipsek hiç bir zaman. Yok aynı takımda yarışacaksak hemen
3 tane okuyorum ama şu an dizlerimde olan
Eki Görüntüle 2621396
Ya bir de kızlar..
Vakti ve isteği olan biri bedestenin setlerindeki hareketlerin fotosunu atabilir mi netten.
Hangi hareketleri yapacağımızı gorsellestirsek...
Aaa bu arada gonulcum 1.5 saat yoga yaptım cagggnnnniiiimmm
Gecenin şu saatinde uyuyup uyanınca kafa beyin durmuş benim affola:)
Aslında yapabilirsem bir sonrakinde yapayım canım aslında nasıl yapabilirim bilmediğimden olmadı bir sonrakinde PC de yapacam
Hadi ya su için birilerini meraklandirmak istedin diye düşündümOlur öyle şeyler
Bu arada ben bu akşam sizin için bir bardak su storysi paylaştım instagramda bir kaç kişi gülmüş. Neye güldüklerini çok merak ettim aslında ama sormadımAllah bilir ne anladılar
Geçen gün de yeni aldığımız çadır için yeni bebeğimiz geliyor yazmıştım. Hamileyim sanmışlar![]()
Ayrıntılı yazmıştım oysakiBen de bazılarını aklımda tam canlandıramadım ama yarın sabah iyice inceleyeceğim. Mutlaka bildiğim hareketlerdir. Aslında karın kası diye bir uygulama var onun hareketleri çok güzeldi. Vaktin olursa onu bir incelesene. Eğer beğenirsen onun üzerinden devam ederiz. Çok güzel yönlendiriyor o uygulama.
Nasil Yani.. anlamadım.. okumadigim bi zaman var miydi da..Woooowwww efenim siz okuyor muydunuz (Burada Recep İvedik gibi güldüm içimden ) Böööööqqqgg![]()
Seslisini sen konuştur kafandan
![]()