Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah ya en azından bahar geliyo şöyle bi ince dursam veee yaza kadar istediğim kiloya ulaşsam

ben de 60la hamile kalmıştım, 9 ayda yine o kiloya inmek istiyorum (9 ayda alınan 9 ayda verilir diyorlar ya) ilk hedefim bu, 1 ay 1 hafta var ve 3 kilo civarı var, bakalım.

ben hayatımda bir kere spor salonuna gittim, onda da düşünebiliyormusun 52 kilo idim, iyice kupkuru birşey olmuştum. Zaten hep 52-55 arasında gdip gelmiştim.

canım bende bekarken sürekli spor yapıyodum ve ozaman 61 ile başlamış 55 olmuştum
tabii sporu ozamanlar kilo için değil sadece sağlık için yapıyordum
çok hızlı ve hareketli biriydim evlenince nooldu bana inan bilmiyorum
kendime hep şunu söylüyorum " bu bahar benim baharım olacak "
takımım adına da " bu bahar bizim baharımız olacak diyorum "
:enbuyukkk:

ben de 60la hamile kalmıştım, 9 ayda yine o kiloya inmek istiyorum (9 ayda alınan 9 ayda verilir diyorlar ya) ilk hedefim bu, 1 ay 1 hafta var ve 3 kilo civarı var, bakalım.

sanırım bu hafta senin şu 6 öğün işe yarayacak ... umarım istediğin gibi olur
metabolizmayı şaşırtmak lazım alıştığımız diyetlerin dışına çıkmak çok daha işe yarıyor

evlilik böyle bir şey işte. Ben de ilk evlendiğimiz sene 60a çıktım sonra hemen verdim, biraz dikkat ederek, uzun süre almadım bir daha.
Eşim yemeyi çok seviyor, damak tadına çok düşkün, kendi de pişirir, bu da benim dezavantajım. Çok lezzetli şeyler yapıyor ve çok güzel yiyor dayan dayanabilirsen.

sen sabah ve akşam ya da aralarda birşey yemiyormusun canım

hayııır hiç bişey yemiyorum akşamları 1 adet meyve var sadece...
sabah akşam sütlü herbalife
öğlen istediğin yemek ama ben onu da çok abartmıyorum
ve yine bu ürünün çayı var onu içiyorum
biraz zorlandım ama bu hafta alıştım canım

sanırım bu hafta senin şu 6 öğün işe yarayacak ... umarım istediğin gibi olur
metabolizmayı şaşırtmak lazım alıştığımız diyetlerin dışına çıkmak çok daha işe yarıyor

iyi gidiyor aslında ama öğlen yemekhanede nohut vardı yedim şimdi çok şişkinlik hissediyorum bakalım geçecekmi.

çok zormuş gerçekten özellikle hafta sonları. Ne kadar kullanacaksın, var mı bir süresi yoksa amacına ulaşana kadar mı?

ama ne var biliyormusun, bugün kaçşey yemekten vazgeçtim buraya nasıl yazarım yemiyim en iyisi dedim. Dolap ağzına kadar abur cubur dolu, ama yemiyorum.

benim de dezavantajım eşim kilolu ve yemeyi çok seviyor
ben de elimden ne geliyorsa yaptım
şimdi o da bende diyetteyiz bunun çok faydasını görüyorum çünkü akşam yemeklerini yaparken zorlanmıyorum
ben takıma katılmadan 2 kilo vermiştim şimdi aslında toplam 4 kilo oldu benim ama erkekler daha kolay veriyor eşim 7.5 kilo verdi
ailecek yapmak çok işime geliyo sositososito

çok zormuş gerçekten özellikle hafta sonları. Ne kadar kullanacaksın, var mı bir süresi yoksa amacına ulaşana kadar mı?

bu ay kullanacağım eğer 4 kilo ve üzeri verebilirsem devam edeceğim 1 ay kadar daha sonrasında korkuyorum çünkü bu düzene çok alışırsam bıraktığımda kesin kilo alırım
bi de biraz masraflı

ama ne var biliyormusun, bugün kaçşey yemekten vazgeçtim buraya nasıl yazarım yemiyim en iyisi dedim. Dolap ağzına kadar abur cubur dolu, ama yemiyorum.

abur cubur yok unutma ... harikasın .... kaydirigubbakcemile5

evet çok çabuk veriyorlar. Biz de beraber yaptık işte evliliğimizn ilk yılında aldığımız kiloları vermek için, ben 7 o 12 kilo verdi.
benim eşim şu anda kuruyemiş yemekle meşgul ben başka odaya kaçtım. Çikolatalar alıyor gelince. Sabah şokella alıyor, of yani off.

bi de acaba metebolizmanı durdurmaz mı?
her an aklım da, kandil simidi bile var dolapta, kandilden beri ağzıma 1 tane bile sürmedim (çok severim), yararını görürürm inşallah.

ben eve almıyorum aldırmıyorum... abur cubur yerine meyve çeşitlerini artırıyorum
bu konu da ben avantajlıyım genelde alışverişi ben yapıyorum yerimseniben

ben eve almıyorum aldırmıyorum... abur cubur yerine meyve çeşitlerini artırıyorum
bu konu da ben avantajlıyım genelde alışverişi ben yapıyorum yerimseniben

ben de yapmaya çalışıyorum ama çocukla zor oluyor her an. 1 yoğurt al diyorum mesela, eve 2 poşetle geliyor.
Ama çok kesin hayır diyorum artık.

bi de acaba metebolizmanı durdurmaz mı?
her an aklım da, kandil simidi bile var dolapta, kandilden beri ağzıma 1 tane bile sürmedim (çok severim), yararını görürürm inşallah.

bende metabolizmam yavaşlayacak sanıyordum ama bu programda çok düzenli su var...
bende su içmeyi sevmediğim için... mecburen içiyorum ve günde 3 lt suyu ister istemez tüketiyorum bu da beni hızlandırdı
daha hiç haftada 1 kilo verememiştim geçen hafta 1 kilo verdim ama sanırım bu hafta daha iyi olacak
abur cubura gelince eve almıyorum ama eşimin teyzesi almanyadan o kadar çok çikolata getirmiş ki inan 6 ay gider ama daha ne ben ne de eşim elimizi sürmedik
kullanmadığım bi dolaba kaldırdım
gözden uzak olan .... :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…