inan hayatım inan,yalanda olsa bunu düşünmesi bile çok güzel bence.benim eşimde kilolarım yüzünden mutsuz olduğumun farkında,ve ben artık onuda üzmeye başladım.daha sonra seni bi yere götürecem dedi yaklaşık zaten 1 saat yürüdük
ve spora yazıldım haftada 2 gün
hadi hayırlısı
beni böyle seviyomuş ama ben kiloların yüzünden artık çok mutsuz olduğum için bana destek veriyomuş
sizce inanayım mı :roflol:
ben yine de inanıyorum yaaa
kilo kaybı yapabiliyorsa ilaçlar en azından biraz olsun bununla rahatlayabilirsin hayatım.ne olur bozma moralini,çok zor olduğunu biliyorum ama önemli olan moralin.ne diyebilirim bilmiyorum ama bizler burdayız hayatım her ihtiyaç duyduğunda yanındayız bunu unutma lütfen,sanırım bu hepimiz için geçerli.merhaba kizlar nasilsiniz bakalim beniyi degilim:çok üzgünüm: bugün iki agir ilaca basladim yan etkileri kilo kaybii yapabiliryormnus ama bakalim artik ilac kullanmak istemiyorum yani kortizonla beraber 3 tane agir ilac alacam biri igne ikisi hap bugün yediklerime gelince
gecen dr okudum her 20 kiloya 1 litre suymus
yani ben nerdeyse 4 litre su icmem lazim
aksama 1 saat sporum var gidebilirsem
canım inşallah kazanırsın.dualarım seninle Allah yolunu,bahını güzel eylesin inşallah.arkadaşlar biraz canım sıkıldı eylülde beklediğim yükselme sınav vardıı bende kendimi ona göre hazırlamıştım ama mayıstaymış bu sefer kazanmak istiyorum ve çok çalışmam lazım neyapacam bilemiyorum bu akşam itibariyle sınava hazırlığa başlıyorum lütfen bana çok dua edin çok çalışmam lazım kazanırsam 9 ay istanbuldayım yalvarıyorum çok dua edin kazanmam için değil ders çalışabilmem için
çok geçmiş olsun hayatım,çok sinir bozucu bir durum,ben olsam bende ağlardan herhalde.bende düdüklü kullanmaktan korkanlardanım,ama bu yeni çıkanlardan kullanabilirim sanırım.ne bileyim aslında o bile korkutuyor beni.kızlar bütün gün gelemedim yine.okulda nöbetçiydim.öğrencimin ateşi vardı.düşüremedik.hastane falan .sonra nohut pişirirken düdüklüm paaaaaaatttttttt...tabaklarım kırıldı ve nohutları tavandan topladım.korkudan bir de oturup ağladım.nasıl gece oldu anlamadım
inan ben de çok sıkılıyorum bu durumdan ve her sıkıldığımda bu kilolar gitmeli diyorum ve hırs yapıyorum ama bir moralim bozulunca hevesim hemen sönüyor ve isyan bayrağını kaldırıyorum.benimde öyle etrafımda var,özellikle ablam öyledir mesela.öküz gibi yer ama hala tık yok birde üstüne çocuk doğurdu,hamileliğinde yine öküz gibi yedi ama benden zayıf incecik.capri pantolonlarla geziyor.ne yapalım buda kaderin cilvesi,onlardan daha az yiyip hala kilo alıyor olmamız ırsilikten başka birşey değil mesela ben aynı annemin vücuduna sahibim oda babamın,yapcak birşey yok anneme kızmaktan başka.inşallah canım hepimizin tek amacı bu kilo vermek hele ben inanın artık rüyalarıma bile giriyo bu zayıflama takıntısı ya ev arkadaşım akşam abartmıyom 3 tabak yemek ve yarım ekmekle yedi tabi yanında kolası sonra kek bisküvi sonra meyva ve en son süt ve bu eşklide gün boyu yiyioyo ve halen 50 kilo ya bu nasıl kader bu nasıl metabolizma anlamadım yaaaaaaaa
kızlar ya ne oldu size bırakmayın hemen kendinizi başaracağız görün bakın daha yaza 3 ay varrr şunu unutmayalım eğer dünyada bir kişi bile kiloluyken zayıflamayı başarmışsa deemekki bu imkansız değil bizde başarabiliriz bi kişi bile yapmışsa kafi bizde yapabiliriz demekki ben hem kendime hemde burdaki bütün kızlara inanıyom bakın göreceksiniz hepimiz vereceğiz kiloları belki biraz geç olacak yavaş olacak ama biz burdayız birbirimize destek için başaracağızzzzzz
ya ben aslında yavaş verdiğimi biliyorum ama bu kadar da değildi....
benim kullandığım ürünü arkadaşımda kullanıyor o 1 ayda 10 kilo 6 hafta da 16 kilo verdi
ya ben o kadar hızlı vermek istemiyorum ama ürüne başlayalı 10 gün oldu hala 1 kilo vermiş durumdayım sizce çok ters bi durum değil mi??
ay bazen gülüyorum kendime acaba çokmu takıyoruz bu diyet işini kafaya kızlar diyet kelimesde ayrıca çok sevimsiz ama şu yazın tiril tril kıyafetler içinde kendimi hayal edincede ayyy içim bi hoş oluyo vallahiiiiiiiiii
iyiyim hayatım sağolasın,arada bana bazen bir bunalım geliyor işte.eşimlede sıkıntılarım var.aslında ben evde olmaktan bunaldım hemde fazlasıyla birkaç iş var onlardan haber bekliyorum,inşallah bir tanesi olur.öyle herişede çalışırım diyemiyorum.bakalım nasip inşallah ama evden biran önce kurtulmam vede şu kiloları vermem lazım.adcım umarım sorun yoktur, iyimisin, ben de dün merak ettim seni.
valla ne yalan söyliyim bende öyle düşüyorum.hayırlısı diyelim artık hadi yapsın bir testte sonucu görelim yaw.meraklandım gayrı.:uhm:melzeyit canım bence sen artık bir test al ve yap, teyze olma ihtimaimiz var yani, merak ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?