Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım hepimizin tek amacı bu kilo vermek hele ben inanın artık rüyalarıma bile giriyo bu zayıflama takıntısı ya ev arkadaşım akşam abartmıyom 3 tabak yemek ve yarım ekmekle yedi tabi yanında kolası sonra kek bisküvi sonra meyva ve en son süt ve bu eşklide gün boyu yiyioyo ve halen 50 kilo ya bu nasıl kader bu nasıl metabolizma anlamadım yaaaaaaaa

inan hayatım inan,yalanda olsa bunu düşünmesi bile çok güzel bence.benim eşimde kilolarım yüzünden mutsuz olduğumun farkında,ve ben artık onuda üzmeye başladım.

kilo kaybı yapabiliyorsa ilaçlar en azından biraz olsun bununla rahatlayabilirsin hayatım.ne olur bozma moralini,çok zor olduğunu biliyorum ama önemli olan moralin.ne diyebilirim bilmiyorum ama bizler burdayız hayatım her ihtiyaç duyduğunda yanındayız bunu unutma lütfen,sanırım bu hepimiz için geçerli.

canım inşallah kazanırsın.dualarım seninle Allah yolunu,bahını güzel eylesin inşallah.
çok geçmiş olsun hayatım,çok sinir bozucu bir durum,ben olsam bende ağlardan herhalde.bende düdüklü kullanmaktan korkanlardanım,ama bu yeni çıkanlardan kullanabilirim sanırım.ne bileyim aslında o bile korkutuyor beni.
inan ben de çok sıkılıyorum bu durumdan ve her sıkıldığımda bu kilolar gitmeli diyorum ve hırs yapıyorum ama bir moralim bozulunca hevesim hemen sönüyor ve isyan bayrağını kaldırıyorum.benimde öyle etrafımda var,özellikle ablam öyledir mesela.öküz gibi yer ama hala tık yok birde üstüne çocuk doğurdu,hamileliğinde yine öküz gibi yedi ama benden zayıf incecik.capri pantolonlarla geziyor.ne yapalım buda kaderin cilvesi,onlardan daha az yiyip hala kilo alıyor olmamız ırsilikten başka birşey değil mesela ben aynı annemin vücuduna sahibim oda babamın,yapcak birşey yok anneme kızmaktan başka.klava:

patboricim lahana çorbası tarifini istemişsin.küçük boy lahana,1 ad orta boy kereviz,6 ad yeşil soğan,maydonoz,2 ad.domates rendesi,2 ad sivri biber,lahana mümkün olduğunca küçük olsun,orta boy alırsanda yarısını kulanmanı tavsiye ederim aksi taktirde çok fazla oluyor.bunları bir güzel pişir hayatım.sabah öğle akşam azar azar ye acıktıkça yiyebiliyorsun ama sakın 1 tabak dolusu falan yeme hayatım.azar azar ama sıksık yersen işe yarıyor yanında bol su meyve.aslında çok güzel kilo verdiyor ama ben yapamadım.aslında yaptım hatta verdim ama dikkat etmediğimö için tekrar aldım kiloları.2.seferde artık midem kaldırmadı yapamadım.umarım sen yaparsın.

bu arada kızlar düzn çok sıkıcı bir gündü benim için,moralim çok bozuktu ve hala bozuk aslında o yüzden paylaşımda bulunamadım.melzeyitcim üzgünüm hayatım.dün neler yedim hemen yazıyorum
sabah 1 dilim ekmek,1 yumurta,orta boy kare fıstıklı helva,1kibritk.büyüklüğü peynir,az tereyağ,reçel,1 bardak çay.
öğlen 1 tabak dolusu köfte pilav
ara 3 ad gofret
akşam 1 kepçe çorba,1 kepçe etli patates,2 kş.kızartma
ayrıca 1.5 lt yakın su,1 çatal kek,1 bardak çay,1 fincan şekersiz kahve
sabahta 20 dk.spor yapabildim.
biliyorum biraz abartılı inanın bunların hepsini sinirden yaptım.klava:bazen niye diyip kendime kızıyorum.ama bugün daha iyiyim.
bu arada lölizcim oğlum nasıl umarım iyidir.herkese kolay gelsin hepinizi öpüyorum.

ay ben onu yıllar öncesinde halamlarda okurken yapmıştım ankaradaydım o zaman sabah burnumu yıkayarak bi tabak zar zor yedim sonra otobüsü yarıda yolda durdurup inmek zorunda kaldım aferdesiniz çıkardım ve halen onun o iğrenç tadını unutamadım ayyyyyyyyy aklıma geldikçe içim kalkıyooooooooo

ad1 banada sanki biraz kaçırmışsın gibi geldi ama bugün dengelersin merak etme sanırım bir şişmanların zaafı bu sinirlenince hırsımızı yemeklerden alıyoz en azından ben öyleyimmmmmmm ay canım cağ kebabı çekt. (erzurumluyumda meşhur yemeğimiz)

canımsın ya benim canım şuan çok şeyler çekiyor bırakmak üzereyim acaba reglmı olcam ben :uhm:

patbori büyük geçmiş olsun canım, ben de korkarım düdüklü tencereden. Bu arada profil resmin bana mutluluk veriyor.
canım çok başarılı gidiyorsun kilo vermede, tebrikler.

aynen katılıyorum.

herkesin bünyesi farklı canım. şişgonunda deeiği gibi kimisi dünyayı yiyo kilo almıyor.

ad1cım sen de kilolu sayılmazsın ki, 58 kilo nedir ki. ;

şişgocum ben de erzurumda yaşadım, bilirim cağ kebabı ama burada da yiyoruz çok güzel yapan yerler var, olsa da yesek

ay bazen gülüyorum kendime acaba çokmu takıyoruz bu diyet işini kafaya kızlar diyet kelimesde ayrıca çok sevimsiz ama şu yazın tiril tril kıyafetler içinde kendimi hayal edincede ayyy içim bi hoş oluyo vallahiiiiiiiiii

biz hanımlar böyleyiz, ne yapalım seviyoruz zayıflığı, şık şık incecik giyinmeyi.

melis seninle aynı kilo çizelgemiz boyun kaç senin aslında ben kendime hedef olarak 55 koydum ama 57 de olsam yeter bana benim boyum 163

tabi canım, ben şu an bile aslında halimden memnunum, hamileyken o kadar şişmiştim ki bu günler hayal gibiydi benim için.
Biraz kıyafetlerim dar oluyor.

arkadaşlar korkuyorum ya ben ikinci bir çocuk istemiyorum inanın şuan ne bakacak ruh haline nede fiziksel güce sahibim bu haftada bekleyim bakalım nelerolacak neylerse mevlam güzel eyler hakkımda hayırlısı ben teyze olam istiyorum asıl arkadaşlar

adcım umarım sorun yoktur, iyimisin, ben de dün merak ettim seni.
iyiyim hayatım sağolasın,arada bana bazen bir bunalım geliyor işte.eşimlede sıkıntılarım var.aslında ben evde olmaktan bunaldım hemde fazlasıyla birkaç iş var onlardan haber bekliyorum,inşallah bir tanesi olur.öyle herişede çalışırım diyemiyorum.bakalım nasip inşallah ama evden biran önce kurtulmam vede şu kiloları vermem lazım.
melzeyit canım bence sen artık bir test al ve yap, teyze olma ihtimaimiz var yani, merak ediyoruz.
valla ne yalan söyliyim bende öyle düşüyorum.hayırlısı diyelim artık hadi yapsın bir testte sonucu görelim yaw.meraklandım gayrı.:uhm:

aman ya kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr korkutmayın beni yoktur bişey ya benim kızım daha minicik okula başlayacak bu sene yıkım olur ağlarım şimdi olacam inşallah az kaldı olamadım ama olmayacağım anlamına gelmez hehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…