Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi hızlıca markete gidip gelmem lazım. Akşam yemeği için eksiklerim var. Sonra uğrarım yine. Bugün işleri bir türlü bitiremedim :KK43:

Canımmmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah karnen. Umarım bir daha hiç kilo vermek zorunda kalmazsın :KK68: :KK68: :KK68:
Inşallah canım kaptanım benim.Ya ben burdayım biyere gitmiyorum haberiniz olsun.Sevincten 1mile leslie yapıp açildim 30dak da pilates patlattım.Degmeyin keyfime. :halay:

Menüm

11:00
1 tane yumurtayla 4-5 parça sucuklu yumurta
Domates, salatalık
Küçük bir parça beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

17:30
6-7 sıkım çiğköfte
Marul
2 tane salatalık turşusu
Yarım bardak ayran

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş. Yarım saatini sabah yürüdüm, Yarım saatini de saat 22:00 gibi yürüyeceğim ama sanırım yarım saati de geçer.

Menüm

Domates, salatalık

6-7 sıkım çiğköfte
Marul
2 tane salatalık turşusu
Yarım bardak ayran

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş. Yarım saatini sabah yürüdüm, Yarım saatini de saat 22:00 gibi yürüyeceğim ama sanırım yarım saati de geçer.
Süper menü, ama ben olsam kahvaltıda 1 dilim ekmek yerdim..
750-800 kalorilik beslenmişsin canım..4 aydır hergün kendi kalorilerimi hesaplaya hesaplaya kalorimatik gibi oldum..artık kafamdan hesaplayabiliyorum..:KK48:

Süper menü, ama ben olsam kahvaltıda 1 dilim ekmek yerdim..
750-800 kalorilik beslenmişsin canım..4 aydır hergün kendi kalorilerimi hesaplaya hesaplaya kalorimatik gibi oldum..artık kafamdan hesaplayabiliyorum..:KK48:

Oooo süper o zaman. Senden menülere kalori hesabı bekliyorum :KK70: :KK70:

Menüm

Domates, salatalık

6-7 sıkım çiğköfte
Marul
2 tane salatalık turşusu
Yarım bardak ayran

2,5 lt su
1 saat tempolu yürürsen, 350-400 kalori yakarsın ve toplamda bugun yediklerini ve yaktıklarını hesaplandığında 150-200 Gr arası kilo vermiş olursun..çok güzel ve ideal👍
Yılların bana verdiği tecrübe konuştu..

12.00.
5 küçük dolma, elimin yarısı kadar yufka, 8 yeşil zeytin, çemen, marul, çay

16.00
1 elma, 1portakal

19.00
1 tabaktan az havuçlu patatesli sebze yemeği

Birazdan 3-4 bardak çay da içerim..

Yatana kadar su 3 litre olur
1 saat yürüyüş

12.00.
5 küçük dolma, elimin yarısı kadar yufka, 8 yeşil zeytin, çemen, marul, çay

16.00
1 elma, 1portakal

19.00
1 tabaktan az havuçlu patatesli sebze yemeği

Birazdan 3-4 bardak çay da içerim..

Yatana kadar su 3 litre olur
1 saat yürüyüş

Kalori hesabı yaptığın için çok yorum yapmıyorum menüne ama kaçamaksız olması gayet güzel. Ben kendi menülerimi senden saklamak için acaba yazmasamıydım diye düşündüm :KK70: :KK70: Sonuçta hesap edebiliyorsun ne kadar kilo verebildiğimi :KK48::KK48::KK48:

Back
X