amann ben seni unuttum yaHiç bisicik demicem.. korkma bacım![]()

Hemen toz olmalıyım burdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann ben seni unuttum yaHiç bisicik demicem.. korkma bacım![]()
Tamam kanka bu hafta senle yarışalım ben şimdi sağlam güZel bir kahvaltı yedim bir ara ve bir ana öğünle günü bitireceğim bol su en az 2 lt be biraz hafif tempoda spor yapacağım ilk günden ipleri sağlam tutacağım
Peşembe günleri de mi bildirim yapılıyor ☺
Bende spor yapicam her aksam mutlaka1.5 kilo demiştin değilmi?? Benim için oldukça iddialı bir hedef
bide Ramazan var.. Heyecanlıyım oldukcaa
![]()
Vuhhhuuuuu süpper ötesisin muhteşemsiin ayakta alkışlıyorum seniBen de bildirimimi yapayım o zaman.
Geçen hafta : 74.2
Bu hafta : 72.6
Fark : 1.6
Ya kaptanım ancak bu kadar olur ya..ikimizde gramı gramına aynı kiloyu vermişiz..Bence kaçamaksız bir hafta geçirirsen yapabilirsin. Bana bak mesela. Hiç kaçamak yapmadım. Sadece dün birkaç küçük parça yedim. 1.6 verdim. Bence sen daha iyisini yapabilirsin.![]()
Hahahaha iyi çarpıştık resmenSana bi bomba daha atacaktım ama bu durumda ikimizin de bombası çarpıştı![]()
Geçen cuma 74.1
Bugun. 72.5
Fark. -1600 gr
Ama ben lavaboya çıkamadım yine
Ailecek kahvaltıya oturacağımız için daha da bekleyemedim..Yarın iftardan önce yine tartışalım kaptanım olur mu?
Bugün yediklerine dikkat edip yarın yine tartıl canım. Hiç olmazsa biraz daha iner aşağıya. Sıkma sakın canını.Gecen cuma:87.5
Bugun:87.9
Sonuc dogru degil su durumda gene de iyi cikti diyorum kac gundur tuvalete cikamiyorum+aksam yesil mercimek yedim![]()
Hahahahaha iyi denk geldi amaYa kaptanım ancak bu kadar olur ya..ikimizde gramı gramına aynı kiloyu vermişiz..
Desene yarış bitmedi, bugun büyük gün, son virajdayııııız![]()
buna çok sevindimKızlar bu arada eğer yarın işlerim yolunda giderse oruç tutanlar da iftara yakın tartılıp eğer güncel kiloları daha az ise bildirim yapabilirler. Gönül bugün çok dikkatli ol ve yarın yeniden tartıl olur mu?
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağımBende spor yapicam her aksam mutlaka1.5 kilo demiştin değilmi?? Benim için oldukça iddialı bir hedef
bide Ramazan var.. Heyecanlıyım oldukcaa
![]()
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın OlmalıSana bi bomba daha atacaktım ama bu durumda ikimizin de bombası çarpıştı![]()
Geçen cuma 74.1
Bugun. 72.5
Fark. -1600 gr
Ama ben lavaboya çıkamadım yine
Ailecek kahvaltıya oturacağımız için daha da bekleyemedim..Yarın iftardan önce yine tartışalım kaptanım olur mu?
buna çok sevindim
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağım
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalıkıskanıyom
![]()