• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bak bu sene geçen seneye göre daha şanslısın bir çok konudan muafsın. Hangi bölümü düşünüyorsun peki canım
sağlık lisesi mezunuyum hemşirelik düşünüyorum

Guncellemedim canım yaa çok ilgi olmadı gibi
Ama isterseniz yine yazarım canlarım ben adet olunca tüm dünya duruyor da
Artık sizin için yine güncelleyebilir isterseniz.dayatma yapmayim diye böyle oldu aslında
hocamm ben yapıyorum niye öyle diyorsun çok işime yaradı hareketler pazartesi güncellesen çok iyi olur hareketleri yazarsın ben resim eklerim herkes yapsın En Büyük KK

sağlık lisesi mezunuyum hemşirelik düşünüyorum

hocamm ben yapıyorum niye öyle diyorsun çok işime yaradı hareketler pazartesi güncellesen çok iyi olur hareketleri yazarsın ben resim eklerim herkes yapsın En Büyük KK
Seni ben yerim 😍♥️ tamam yarın hareketlerimizi degistirecegiz 😘🥰🤩

bugün zaman nasıl geçti anlayamadım daha yeni girebildim siteye kusura bakmayın 86.8 çıktım :)))
(dün sabah 87.9 du)
Canım ne güzel, vermişsin işte 👍
Keşke akşamdan önce siteye girseydin, kaptan nerdeyse ezana kadar bekledi...listeye güncel kilon yansırdı..

Kızlar bu haftanın birincisi biz olduk :KK71::sampiyon:

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Ayrıca Bireyselde Aysegul 6666 Aysegul 6666 birinci, chentiq chentiq üçüncü ve ben de dördüncü oldum. Dördüncüler yazılmıyor :KK70::KK70:
Aayy inanmıyoruuuum.... gerçekten mi kaptanım? ona bakmamıştım takım birinciliğini görünce ona bakmayı unuttum

13. TAKIM KATILIM FORMU Kullanıcı Adı : İsim (İsteğe Bağlı ): Mesleginiz: Yaşınız : Medeni Durumunuz : Çocuk Sayısı : Yaşadığınız şehir: Boyunuz : Kilonuz: Hedef kilonuz : Kilo alma hikayeniz : Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım
[/

Tuttuğumuz oruçları Hak kabul eylesin🙏🙏
Karnımda ağrılar.. 😵 yemekten önce bitki çayı içmiştim sanırım ondan

menümü paylasayim madem

Sahur
2 has. yumurta, kuzukulakli domates salatası, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay

İftar
1 hurma, bitki cayi, 1 bardak su
2 kepçe çorba, 2 kepçe barbunya, 5 yk tavuklu pirinç pilavı (5 yk çok mu oldu acaba :KK17:), 2 bardak ayran

2 bardak çay, 1 ceviz, 1 kuru kayisi

Sahura kadar su icicem 2 lt. ye tamamlamaya calisicam, 2 saat sonra sporumu yapicam 🤸🏿‍♀️🤸

13. TAKIM KATILIM FORMU Kullanıcı Adı : İsim (İsteğe Bağlı ): Mesleginiz: Yaşınız : Medeni Durumunuz : Çocuk Sayısı : Yaşadığınız şehir: Boyunuz : Kilonuz: Hedef kilonuz : Kilo alma hikayeniz : Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Yeni üye mesaj yazma denemeleriyle karşı karşıyayız.. olacak aşkım az kaldı🤣🤣🤣🤣

Menümü yazayım yoksa yine birşeyler yemeye devam edicem...

Sahur 2.00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

İftar 20.00
1 kase kıymalı tarhana çorbası
3 yk tavuk sote
6-7 tane kara lahana dolması (tamamen yarma bulgurdan )
1 kase marul cacığı
2 kaşık köz patlıcan salatası
3 tane közlenmiş biber

Yatana kadar 1.5 litre su içebilirsem şükredicem..
Çok yedim çokkk yarın iftara daha dikkatli olucam. Kara lahanaya asla dayanamıyorum o yüzden cok yedim

Tuttuğumuz oruçları Hak kabul eylesin🙏🙏
Karnımda ağrılar.. 😵 yemekten önce bitki çayı içmiştim sanırım ondan

menümü paylasayim madem

Sahur
2 has. yumurta, kuzukulakli domates salatası, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay

İftar
1 hurma, bitki cayi, 1 bardak su
2 kepçe çorba, 2 kepçe barbunya, 5 yk tavuklu pirinç pilavı (5 yk çok mu oldu acaba :KK17:), 2 bardak ayran

2 bardak çay, 1 ceviz, 1 kuru kayisi

Sahura kadar su icicem 2 lt. ye tamamlamaya calisicam, 2 saat sonra sporumu yapicam 🤸🏿‍♀️🤸

Pilav hiç yemesen olurmuş canım. Keşke onun yerine daha doyurucu ve yararlı bir şey yeseydin. Ama ilk gün bu kadar ufak atlatmışsın tebrik ederim seni. Sporunu mutlaka yap. Suyunu da mutlaka tamamla. Ve toplamda kuru kayısı ve ceviz çok olmuş. Onları biraz azaltman lazım. Hareket mutlaka şart. Sporsuz yatma bugün.

Back
X