- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
- 63
Selamlar birlikte spor yapalım dedik
İlk önce ortamı hazırlayalım arkadaşlar ben salonda yapıyorum ve kendimi güzel hissettiğim kıyafetlerimi giyiniyorum arkadaşlar
Önce 20 -25 dakika dans ediyoruz
İsterseniz roman oynayın isterseniz benim gibi zumba yapın hafif lesli tipi hareketlerde.yapabilirsiniz
1 hareket mekik pozisyonu bacaklar bükülü kalça yukarda nefes al kalça yerde nefes ver(kalçayı sikmamiz çok önemli)
12x3 set
2 hareket yine mekik pozisyonu ellerimizle yanlara hareket ederek topuklarimizin yanına degiyoruz
( Bu harekette önemli olan başımızı kasmiyoruz yerde değil başımız )
24 x3 set
3. Hareket
Mekik pozisyonundayız bu sefer kollarımız üzerine dogruluyoruz ve bacaklarimizla makas hareketi yapıyoruz (bacaklar gergin ve yere degdirmeden yapıyoruz)
24 x3 set
4. Hareket
Yana yatalım ve sağ bacağı yukarı kaldırıp indirelim aynı hareketi sola doğru yapalım
12x 3 set
5. hareket çok beklediğimiz squat hareketi
12x 3 set açık bacak 2 seti 1 seti kapalı olacak ve
Her hareketi dinlenerek yapıyoruz 15 saniye kadar ara vermemiz.onemli ve hareketleri hızlı yapmayalım
6. Hareket
Plank 3 set durabildigin kadar bekliyoruz 15 saniye dinleniyorum yine durabildigimiz.kadar bu önemli çünkü vücudu çok güzel çalıştırıyor
Bu yarın ki hareketlerimiz
Pazartesi yenilenecektir hareketlerimiz
Çok hafif bi menü olmuş,Selamlar hepinize
Sahur 2.00
1 çilek
1 tavada omlet
1 bardak çay
İftar 20.00
1 kase tarhana çorbası
2 çatal közlenmiş patlıcan salatası
2 köz biber
Bol bol salata ( kuzu kulağı narpuz/yarpuz domates marul)
1 yk tavuk sote
1 küçük dondurmalı kemalpaşa tatlısı
Bolllll bolll bolll kenger
Çay iç1içtim
Zorlarsam 2 litre suya tamamlarım
kengeri ilk defa duydum afiyet olsunSelamlar hepinize
Sahur 2.00
1 çilek
1 tavada omlet
1 bardak çay
İftar 20.00
1 kase tarhana çorbası
2 çatal közlenmiş patlıcan salatası
2 köz biber
Bol bol salata ( kuzu kulağı narpuz/yarpuz domates marul)
1 yk tavuk sote
1 küçük dondurmalı kemalpaşa tatlısı
Bolllll bolll bolll kenger
Çay iç1içtim
Zorlarsam 2 litre suya tamamlarım
Sağol canımm:) dikenli bir bitki kenger sakızı o bitkinin sütünden oluyormuş bu bildiğin dikenli ot:) hep bu malatyalılar alıştırdı beni de :))Çok hafif bi menü olmuş,
Dondurmalı tatlı bile hiç göze batmıyor..
Kenger derken, kenger sakızı var onu mu kastettin?
Sağol canım :) Bende iki sene oluyor öğreneli :) bildiğin dikenli bir ot. Kökü yeniliyor. Yılın nisan mayıs aylarında çıkıyormuş. Ama faydaları çok fazlakengeri ilk defa duydum afiyet olsun
Eşimgilin köyünde o bitkinin suyunu akıtıp kurutarak kenger sakızı yaparlar, yemeğini yapmıyorlar..Sağol canımm:) dikenli bir bitki kenger sakızı o bitkinin sütünden oluyormuş bu bildiğin dikenli ot:) hep bu malatyalılar alıştırdı beni de :))
Güzel olmuş menun yarasın gülümSahur
Dondurma
Beyaz peynir
Beyaz peynirli tost
Zeytin ve muz
iftar
2 kalem pirzola
Yarım Adana (sadece et)
Kuşkonmaz sote
3,4 kaşık salata
Sütlaç 2 kaşık (tattım)
su devam ediyorum
Spor yok
çok güzel hep böyle devam edelim spor önemli
İyi akşamlar..
Dün iftardan sahura kadar 2 lt.suyumu tamamladım.. 3 kupa yeşil çay içtim limonlu.
Sahur
1 has. yumurta, 1 haşlanmış patates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 kuru kayısı, 1 ceviz
İftar
1 hurma, 1 bardak su, 1 bardak bitki çayı
2.5 kepçe göceli (yarma) yoğurt çorbası, 2 adet islim kebabı, 4 küçük fırın patates (orta boy 1 bütün patates kadar diyim), yeşil salata, 1 bardak ayran
Suya baslicam 2 saat sonrada spor..
Sağol canımGüzel olmuş menun yarasın gülüm
Gerçek şekerim..ben daha fazla yiyorum..Az yediğimi sanırdım yaaaGerçek mi şaka mi anlamadım
Kilo verme durumunuz nasıl pekiGerçek şekerim..ben daha fazla yiyorum..Az yediğimi sanırdım yaaa
İnsallahhh istegim bu yönde tabiSağol canım
Sen bu gidişle beni geçersin menü iyi spor da yapıyorsun daha ne olsun
çok güzel hep böyle devam edelim spor önemli
birde yapmadıkların squat ve planksa aksatma bence asıl faydalı hareketler bunlar hocamız daha iyi bilir gene de
Puhajahhshahaaİnsallahhh istegim bu yönde tabiamaa ben kiminle yarıştığımin farkındayım canım yarışmaya çalışıyorum diyeyim dee Senin modun mu düşmüş sanki nee
Doğru söyle beni rakip olarak görmüyomusun yoksaeger oyleyse anlarım çünkü bende kendimi senin karşında rakip olarak görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?