Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne ettin kaptanııım, bi daha yarışa tutuşalım dicem, gücüm yok bi yarışa daha...ikimizi de o paklar ancak, ben de bugun coştum biraz

Spor literatürüne yeni bi dal eklendi: Berceste egzersizler...

Toparlarım canım ben kendimi sen merak etme. Bugün nedense çok acıktım. Acıkınca insan cidden kendini kaybediyor. Ama o geçmişte kaldı üzmüyorum kendimi. Bundan sonrası önemli. Zaten ramazan bana hiç yaramıyor kilo konusunda. Sen bu arada birinciler sırrını paylaşıyor topiğine yazmalısın. Biliyorsun dimi?

Canım tekrar hoşgeldin, ramazanda insan biraz kaçırabiliyo, o yüzden pek şöyle olmalı, böyle olmalıydı diye yorum yapmak istemiyorum. Bugünkü menün çok güzel, suyu da yazsan iyi olur., Dün iftarda yediklerin için , bence pilav ve ekmeği aynı öğünde tüketme derim, biri olunca diğerine pek gerek kalmıyor, bi de pirinç pilavı yerine bulgur pilavı daha sağlıklı doyurucu oluyor.. afiyet olsun..

Evet, senden haber bekliyordum yazmak için..
O kiloları ne zorluklarla verdiğimizi unutmamız lazım canım..bugun bende biraz fazla yedim, atarım şimdi görürsün..

Afiyet olsun cnm biskrem 1 paket değildi demi cnm 1 adetti pilavın tarifini merak ettim bu arada
1 taneydi
ablamlar yapti ama cok basit
Yagda sogani kavuruyoruz arpa sehriyeyi de ekleyip rengi donene kadar kavurmaya devam ediyoruz
Havuc rendesini de ekleyip biraz daha kavuralim
2 kup seker ve tuz da ekledikten sonra kaynamis su ile pilavi pisiriyoruz
Pistikten sonra karabiber ve dereotu ekleyip karistirin
15-20 dk dinlendirin afiyet olsun
Tarifte olcu yazmiyor sekersiz olmaz yazmislar sadece

Menümü yazayım bari. Döven dövsün.

Dün

Sahur (03:00)
4 tane sigara böreği
2 dilim sucuk
1 tane haşlanmış yumurta

İftar (19:40)
3 kepçe mercimek çorbası
2,5 tane etli biber dolması
1,5 kk büyüklüğünde pide

Bugün

Sahur (03:00)
3 dilim beyaz ekmek üzerine
peynirli, salamlı, sucuklu karışım fırında
1 tane haşlanmış yumurta

İftar (19:42)
1,5 tane karnıyarık
1 kaşık pirinç pilavı
2 dilim yumurtalı pide
2 küçük kase cacık
1 tane şekerpare, Yarım dilim tiriliçe

Benim menüm

03.45
1 tabaktan az patates yemeği, bir lokma ekmek, 3 yeşil zeytin, 3 kuru hurma..

19.30
1 tabak mantı, yarım tabak salata, 2 hurma, 2 petibör bisküvi arasına 1 ince pestil şeklinde lokum ( son günlerde bizimkiler böyle bi tatlı geliştirdiler)

Çocuklar ağlayan pasta istedi, yaptım, daha yemedim ama yarım dilim yesem mi diyorum?
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..

Şekerli pilav...çok ilginç..

1.5 kk büyüklüğünde pide yi anlamadım nekadar?
Sahur da ikidir sigara böreği yiyorsun kaptanım, yapma, etme..
Bugünkü sahurdaki fırında ekmekleri daha az yiyebilirdin, akşam ki iki dilim pide de 1 dilim olsa iyiydi..normal bildiğimiz ekmek dilimi şeklinde düşündüğüm için böyle yorumladım..
iftardan çıkınca tatlı yeme isteği bende de oluyo maalesef..
2 gündür çok lezzetli şeyler yemişsin, afiyet olsun

Haklısın canım yaptığım hataların farkındayım. Dediğim gibi ramazan bana pek iyi gelmiyor ama bundan sonra toparlayacağım artık kendimi. O akşam ki ekmekler çok lezzetliydi o yüzden dayanamayıp yedim 3 tane.

yarım dilimden bir şey olmaz da yemesen daha iyi hurmada tatlı sonuçta 2 petibor 1 lokum yeterli bence gerek yok daha fazla şekere

iftara bir şey diyemem şekerpare hassas noktam bende duramazdım yemeden
sahurda basit karbonhidratları normalde de tüketmemeliyiz klasik kahvaltıya geçsen daha iyi olur

İyi akşamlar herkese. Anladığım kadarıyla Ramazan’da herkes benim gibi canı tatlı istiyor ve her şeyi yemek istiyor benim menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 lokma pide
Domates salatalık

iftar
3 kaşık bulgur pilavı
2 tavuk şiş
Bol salata
1 dilim pide
2 3 tane sarma
1 şekerpare çay yanında

2 lt su tamamlayacağım yine ama karnım aşırı şişti çok yemekten
Yarım saat yürüyüş

Cok yedim deyince bende bişey yedin sandım.. sadece sütlaç ve yarım yufka ekmek gözüme carpti. Bugünkü iftar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…