Aynen kızımın isteğiyle yaptım yapmamak en iyisi aslında ben de dayanamıyorum hiç. Belki grupta Kızan çok olursa az yerim dedim ama böyle olunca bilemedimPirinçliyse baya dikkatli yemek lazım cnm ☺ sana öyle diyorumda ben sarmaya hiç dayanamam koca tabak dolusu yerim valla sen öyle yapma tabi sonra kaptan kafama kafama vurmasın
kahvaltıyı sıkı yaparsan çok iyi olur ekmek daha da acıktırıyorSelâm canlar bugün pek sessiz buralarben menümü paylaşıyorum
Sabah 8.30da yumurtalı çeyrek somun ekmekten fazla yarimdan az tostbir bardak çay
Öğlen 2de kendi yaptığım limonata küçük bir bardak
Akşam yemeği 5.30da
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
4 yemekkaşığı taze bakla yemeği
Küçük kâse yoğurt salata suyu hiç sormayın bilebu arada o kadar çok yemiş olmama rağmen aciktim çok saçma ama midem kazınıyor sanki
sahur
2 h yumurta
domates salatalık
beyaz peynir-zeytin 6 tane
akşam
200 ml su+1 hurma
1 kase yoğurt çorbası
3 haşlanmış+1 kızartılmış içli köfte boyutları küçük
2.700 ml su hedefliyorum
1-2 saat sonra spor yapacağım dün zumba yerine leslie'nin 15 dklık mile 2 videosunu yaptım bugün mile 3 olanı yapacağım ısınmak için sonra daberceste_ egzersizleri
Bundan sonra daha da dikkat ederim daha ikinci günüm ekmeği azalmaya çalışıyorum normalde her öğün yarım ekmekten fazla yerdim açlığa direnecem olmadı elma yerim artıkkahvaltıyı sıkı yaparsan çok iyi olur ekmek daha da acıktırıyor
dilimlenmiş elma iyi geliyor açlığa tavsiye ederim su ne kadar içtin bu arada?
Aslında bugün degistirecektim ama bu aralar özel mevzulardan fırsat.bulamiyorum inşallah yarın ekleyecem canımberceste_ egzersizleri gözümden kaçmış sanırım.. sayfa nr sini hatirliyomusunuz bakayım..
Vee menun harika canım
Menüne sporuna suyuna bayıldım, hem ekmek yok hem pilav... muhteşemsiinİyi akşamlar kızlar
Saat 13.00; 2 yumurtadan omlet
Bir parça peynir
Domates
Salatalık
Akşam 17.30; 4 kaşık kıymalı patlıcan
2 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
Su 2 litre
50 dk.spor
Dünü telafi etmişimdir inşallahMenüne sporuna suyuna bayıldım, hem ekmek yok hem pilav... muhteşemsiin
Sen benden de az yiyosunMenüm:
Sahur 2 lokma pide
Domates salatalık peynir
iftar
Bir tabak yaprak sarması
1 kase yoğurt
Yine dayanamadım 2 lokma pide
yanıma 2 litre su aldım yeşil çaydan sonra bitireceğim
30 dk koşu +zıplama
Gerçek mi şaka mi anlamadımSen benden de az yiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?