Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pirinçliyse baya dikkatli yemek lazım cnm ☺ sana öyle diyorumda ben sarmaya hiç dayanamam koca tabak dolusu yerim valla sen öyle yapma tabi sonra kaptan kafama kafama vurmasın
Aynen kızımın isteğiyle yaptım yapmamak en iyisi aslında ben de dayanamıyorum hiç. Belki grupta Kızan çok olursa az yerim dedim ama böyle olunca bilemedim

Selâm canlar bugün pek sessiz buralar ben menümü paylaşıyorum
Sabah 8.30da yumurtalı çeyrek somun ekmekten fazla yarimdan az tost bir bardak çay
Öğlen 2de kendi yaptığım limonata küçük bir bardak
Akşam yemeği 5.30da
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
4 yemekkaşığı taze bakla yemeği
Küçük kâse yoğurt salata suyu hiç sormayın bile bu arada o kadar çok yemiş olmama rağmen aciktim çok saçma ama midem kazınıyor sanki

kahvaltıyı sıkı yaparsan çok iyi olur ekmek daha da acıktırıyor
dilimlenmiş elma iyi geliyor açlığa tavsiye ederim su ne kadar içtin bu arada?

sahur
2 h yumurta
domates salatalık
beyaz peynir-zeytin 6 tane
akşam
200 ml su+1 hurma
1 kase yoğurt çorbası
3 haşlanmış+1 kızartılmış içli köfte boyutları küçük

2.700 ml su hedefliyorum
1-2 saat sonra spor yapacağım dün zumba yerine leslie'nin 15 dklık mile 2 videosunu yaptım bugün mile 3 olanı yapacağım ısınmak için sonra da berceste_ egzersizleri

İyi akşamlar..

Dün iftardan sahura kadar 2 lt.suyumu tamamladım.. 3 kupa yeşil çay içtim limonlu.
Sahur
1 has. yumurta, 1 haşlanmış patates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 kuru kayısı, 1 ceviz

İftar
1 hurma, 1 bardak su, 1 bardak bitki çayı
2.5 kepçe göceli (yarma) yoğurt çorbası, 2 adet islim kebabı, 4 küçük fırın patates (orta boy 1 bütün patates kadar diyim), yeşil salata, 1 bardak ayran

Suya baslicam 2 saat sonrada spor..

berceste_ egzersizleri gözümden kaçmış sanırım.. sayfa nr sini hatirliyomusunuz bakayım..
Vee menun harika canım

Iyi akşamlar kızlar.Kilomu korumak için artik menü bildirimine başlıyorum.Korumayi geçtim daha haftasına +gördüm.
Sahur 02.45
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik salatalik domates 1dilimpeynir
2yaprak sarma (aklım kalmasın diye yedim)

Iftar
Yarım dilim ekmek
1kase yoğurt çorbası
1kasik pilav
1karniyarik
Bol salata
1bardak ayran
1kemalpasa tatlı minikti.

1lt su henuz..2lt ye tamamlarım.
2fincan cay.
Spor yok.

Ben de menümü yazayım
03.45
1 kase kuru fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, 2 hurma

19.30
Yarım tabak patates yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı, 3 parça haşlanmış kemikli et, yarım tabak salata, yarım lokum.

Şimdi çay içiyorum, çaydan sonra meyve yiyebilirim..

2.5 litre su,
Uzun zamandır ilk defa yürüyüş yok..evin içinde bi odadan diğerine zor yürüdüm bugun, uykusuzluk beni mahvetti

kahvaltıyı sıkı yaparsan çok iyi olur ekmek daha da acıktırıyor
dilimlenmiş elma iyi geliyor açlığa tavsiye ederim su ne kadar içtin bu arada?
Bundan sonra daha da dikkat ederim daha ikinci günüm ekmeği azalmaya çalışıyorum normalde her öğün yarım ekmekten fazla yerdim açlığa direnecem olmadı elma yerim artık 3 buçuk litre içtim su içmeme sıkıntım yok aksine çok su içme sıkıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…