• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün kardeşimin sesini biraz daha iyi duydum.Ilk defa sütünü almış.Ve solunum için makineden tamamen çıkarmışlar bebegimizi.Ilk gün tamamen entubeydi.Hem solunum hem mide makineye bağlıydı.Buna çok şükür diyorum.Desteginiz için çok teşekkür ederim kızlar.
Çok sevindim canım Allahın izniyle her şey yoluna girecek bebişinizi alıp evinize gideceksiniz.

İyi akşamlar arkadaşlar ☺Ben bugÜn de vicdan azabı duyarak biraz abarttım ama bu sahurdan itibaren çeki düzen vereceğim menülerime 👍🏻
Sahur
Çeyrek ekmekle tost
Domates salatalık

iftar
1 tabak mantı
Bol salata

2 lt su 40 dk Leslie
menünde hiçbirşey yok kendini kötü hissetme mantı ben yemiştim 14 kg verdiğimde ama saati işte geç sorun orada
Yoksa çok mu spor yaptııınnnn bak gün bitmeden söyle kalkıp yapicam :KK70: son 45 dakikam
yok işte seni görünce çok spor yapmışsın ben bi havale geçirdim ben hiçbirşey yapmadım çünkü. Tebrik ediyorum kanka iyi gidiyorsun ama seni bir yerde kıstırırırım hafta yemi başlıyor şuan çok pis gaza geldim yarın seni geçmem lazım :sopa:

Çok şükür ki hemde nasıl.Allah 'ın izniyle 1haftaya çıkacak inşallah canım bebek.Cok teşekkürler.Ama iyi bi çocuk doktoruna ihtiyaçları var.Onerebilecegin kimse var mı canım ya
Biz şehir hastanesindeki Filiz Tubaş'a götürüyoruz, 3 aylık bebekliğinden beri. Öncesinde acıbadem in kendi doktoruna götürmüştük ama fiyatları çok abartılı bulduğumuz için vazgeçtik.Filiz Hanım gerekli tüm tahlil vs yaptırıp çok da güzel ilgileniyor, randevulu gittiğimiz için çok sıra beklemedik de. Onu tavsiye ederim 👍

Biz şehir hastanesindeki Filiz Tubaş'a götürüyoruz, 3 aylık bebekliğinden beri. Öncesinde acıbadem in kendi doktoruna götürmüştük ama fiyatları çok abartılı bulduğumuz için vazgeçtik.Filiz Hanım gerekli tüm tahlil vs yaptırıp çok da güzel ilgileniyor, randevulu gittiğimiz için çok sıra beklemedik de. Onu tavsiye ederim 👍
Şimdi ora çok zor ama randevulu belki gidebilirler.Dunyam da yaptı doğumu ama çocuk doktorunu sevmedi.

Şimdi ora çok zor ama randevulu belki gidebilirler.Dunyam da yaptı doğumu ama çocuk doktorunu sevmedi.
Geçmiş olsun canım😔 ben görmedim mesajını Allah şifa versin inşallah tez zamanda ama arkadaşların yazdıklarına göre güzel gelişmeler var inşallah görmemişe cevirsin ♥️♥️♥️

Geçmiş olsun canım😔 ben görmedim mesajını Allah şifa versin inşallah tez zamanda ama arkadaşların yazdıklarına göre güzel gelişmeler var inşallah görmemişe cevirsin ♥️♥️♥️
Çok teşekkürler canım.Insallah.Buna çok şükür diyoruz.Daha iyi bebeğimiz.sen nasılsın? Kardeşin nasıl?

Çok teşekkürler canım.Insallah.Buna çok şükür diyoruz.Daha iyi bebeğimiz.sen nasılsın? Kardeşin nasıl?
Bende iyiyim kardesim de iyi çok şükür getirdik yanımızda artık Allahım her dert kendince zor tabii en zoru sağlık tez zamanda Allahım şifa versin insallah

Canım bi de Ahmet Selim Hasözler diye bi doktoru tavsiye edebilirim. Tekden yada magnetteydi sanırım. Eltim çocuklarını hep o doktora götürerek büyüttü, memnundu.
Ikisinide söyledim canım.Bu siralar şehir hastanesine gidemez ama bu dr.a bi baksın

Back
X