• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 11 de
1 yumurta menemen avuç içi kadar ekmek
5 zeytin salatalık domates 2 bardak çay
Saat 3te yarım kurabiye 😶😶
5.30 da akşam yemeği
Küçük bir tabak börülce (lübye)
2 kâse cacık 5 litre su 😫
Spor yapabilir miyim bilmiyorum zamanım olursa yapacağım şimdi tuzlu kurabiye yapıyorum
(Kendim için degil)

Yok yok gayet güzel tartı öncesi olmadığı için sorun yok canisi hem bulgurda çook vitamin var en önemlisi folik asit :KK36: kız ismimi polokey yerine folik asit koysaymışım habire aynı şeyi diyomuşum gibi geliyo :KK70:
Folik asit deyince benim aklıma gelen tek şey gebelik, hamilelikte ihtiyaç olan vitamin.. çok yiyoruz ya ondan diyosundur hiç farketmedim😁

Kahvaltı 11 de
1 yumurta menemen avuç içi kadar ekmek
5 zeytin salatalık domates 2 bardak çay
Saat 3te yarım kurabiye 😶😶
5.30 da akşam yemeği
Küçük bir tabak börülce (lübye)
2 kâse cacık 5 litre su 😫
Spor yapabilir miyim bilmiyorum zamanım olursa yapacağım şimdi tuzlu kurabiye yapıyorum
(Kendim için degil)
5 lt su😲 hay maşallah maşallah.. 10 lt ye kadar içen sendin demi? 😵
Kolay gelsin canım.. hedef belirleme konusunda düşünceni bekliyorum🌺❤️

Folik asit deyince benim aklıma gelen tek şey gebelik, hamilelikte ihtiyaç olan vitamin.. çok yiyoruz ya ondan diyosundur hiç farketmedim😁
Canisi tek hamilelik için olur muuu folik asit eksikliği berbat bişi. Foliğin az olması durumunda anemi ortaya çıkar. O zaman da kişide halsizlik, yorgunluk, nefes darlığı, deride solgunluk gibi belirtiler ortaya çıkar. B12 ile çok benzer

Kız soğan suyunu niye ictin😁🙄bilmem hedef koyalım da çok ta olmasın yapabileceğimiz bir hedef olsun ben bugün adet okdum bu hafta anca ödem atarım 😁😁😁bide yarın eşim geliyor inşallah çok sacmalamadan abartmadan atlatırim😁😁😁😎😎😎1 kilo nasıl ne dersin sanırım bu hafta onu da zor görürüm 😂😂😂

Pardon canim yeni gördüm mesajını. Benim adet dönemim sıkıntılı çikolata kisti yüzünden kullandığım ilaç regli kesti olmuyordum ilacı biraktim 2 aydır geliyor oda soğan kürü ile.. bende aynı şekilde dün oldum şükür.
Zaten Max. 1 kilo verebiliyorum haftada. Artık 75 olmak istiyorum 😒 tabi bu hafta için olamam ama zorlayacagim veeeeee 2 kilo diyorum 🤪

Son düzenleme:
Ben bu aralar kaybettim kendimi, biri beni durdursuuun

Sahur
1.5 tabak eşkili çorba, 1 lokma ekmek

İftar
1 kase eşkili çorba,
yarım tabak fıstıklı tavuklu pilav:olamaz:
2 kase komposto:olamaz:
2 çatal mozaik pasta:KK43:

2 litre su, yürüyüş yok

Kızlar ya bu hafta o kadar yürüyüş ve dikkatli yememden sonra +300 Gr görmem, sanki ramazanda kilo veremeyecekmişim gibi bi his oluşturdu bende:mad:... kendime olan inancımı yeniden kazanmam lazım galiba:dua:

Canisi tek hamilelik için olur muuu folik asit eksikliği berbat bişi. Foliğin az olması durumunda anemi ortaya çıkar. O zaman da kişide halsizlik, yorgunluk, nefes darlığı, deride solgunluk gibi belirtiler ortaya çıkar. B12 ile çok benzer
Vallahi dogrudur canım sadece gebelerde duyuyorum 😂😂😂

Sahur

İftar
1 kase eşkili çorba,

2 litre su, yürüyüş yok

Kızlar ya bu hafta o kadar yürüyüş ve dikkatli yememden sonra +300 Gr görmem, sanki ramazanda kilo veremeyecekmişim gibi bi his oluşturdu bende:mad:... kendime olan inancımı yeniden kazanmam lazım galiba:dua:

Yaaa anladığım kadarıyla canım sende de benim gibi ya hep ya hiç 🤪 ortayı bulamadık bı ha.. 😵

Hee o ne 2 kase komposto, yarım tabak pilav fıstıklı bide🤣🤣🤣 spor yaparsın daha bence saat erken😃

Sahur

İftar
1 kase eşkili çorba,

2 litre su, yürüyüş yok

Ayşegüüll yüzdün yüzdün sonuna geldin bak hedefine çok az kaldı salma böyle kendini canım ya sen çok iradeli bir insansın. 300 gr görmen gayet normal değilmi canım iki hafta üst üste okadar kilo vermeden sonra..

Pardon canim yeni gördüm mesajını. Benim adet dönemim sıkıntılı çikolata kisti yüzünden kullandığım ilaç regli kesti olmuyordum ilacı biraktim 2 aydır geliyor oda soğan kürü ile.. bende aynı şekilde dün oldum şükür.
Zaten Max. 1 kilo verebiliyorum haftada. Artık 75 olmak istiyorum 😒 tabi bu hafta için olamam ama zorlayacagim veeeeee 2 kilo diyorum 🤪
Kız naptin iki kilo mu😂😂😂zor ama imkansız değil peki bana uyar 2 kilo vermisligim olmuştu 😁😁😁anlaştık 😀😀😁😁🖒

Kız naptin iki kilo mu😂😂😂zor ama imkansız değil peki bana uyar 2 kilo vermisligim olmuştu 😁😁😁anlaştık 😀😀😁😁🖒
Amann biraz zorlayalim bakalım ne olacak.. benden olmaz eminim de.. işte gaz olsun.. geçen 1.5 olabilecekken 1 gün yaptığım hatadan dolayı gitti.. 15 lahana sarması nedir demii😵😵

Ayşegüüll yüzdün yüzdün sonuna geldin bak hedefine çok az kaldı salma böyle kendini canım ya sen çok iradeli bir insansın. 300 gr görmen gayet normal değilmi canım iki hafta üst üste okadar kilo vermeden sonra..
Haklısın da ne bileyim + görmeye hiç alışık değilim..bide şu salgın...memlekete gidemedim...evin içinde bunaldım...tartıda + yı da görünce umudum kırıldı..bi iki gündür motivasyon yerlerde:cry:

Haklısın da ne bileyim + görmeye hiç alışık değilim..bide şu salgın...memlekete gidemedim...evin içinde bunaldım...tartıda + yı da görünce umudum kırıldı..bi iki gündür motivasyon yerlerde:cry:
Maşallah 20 kilodan fazla vermişsiniz zor bir iş bu biz bir kaç kiloyu bir türlü veremezken. Arada motivasyon bozuluyor ama hemen toparlarsınız bence hedefe az kalmışken ☺️

Krizi fırsata cevirmeye calış canım. Evin içindesin memlekete gidemedin fırsat bu fırsat. Verebildiğimiz kadar kilo verelim Elbet şu salgın gececek. uzun zaman sonra dışarı çıktığında herkes seni gördüğünde aaa ayşegül ne kadar zayıflamışsın ne kadar güzel olmuşsun iltifatlarını duymayı hayal et.. memlekete gittiğinde herkesin seni görüp şaşıracagını düşün.. dostunu düşmanını çatlatacagını düşün kız daha ne diyim :))

Krizi fırsata cevirmeye calış canım. Evin içindesin memlekete gidemedin fırsat bu fırsat. Verebildiğimiz kadar kilo verelim Elbet şu salgın gececek. uzun zaman sonra dışarı çıktığında herkes seni gördüğünde aaa ayşegül ne kadar zayıflamışsın ne kadar güzel olmuşsun iltifatlarını duymayı hayal et.. memlekete gittiğinde herkesin seni görüp şaşıracagını düşün.. dostunu düşmanını çatlatacagını düşün kız daha ne diyim :))
Ay çok teşekkür ederim canım yaa..bunları duymak çok iyi geldi...haklısın aslında... Biraz daha sıkayım bari dişimi:KK5:

Back
X