• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben burada suratımı asmış duruyorum
Çocuklardan acayip bunaldım saçlarım tel tel
Evde kolay değil canım Allah yardimciniz olsun. biz bile tükendik, çocuklar napsin.. Olan annelere oluyo ama orasida ayrı tabi..

İyi olmaya çalışıyorum canım, bu hafta istediğim sonucu göremediğim için mutsuzum biraz.. motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum..sen nasılsın?

Daha iyiyim canım sagol. Ben de düştüm biraz ama toparlayacagim inşallah bugün.

Ben burada suratımı asmış duruyorum
Çocuklardan acayip bunaldım saçlarım tel tel
Bunulma kuzum bunalma 🤔rabbim bağışlasın inşallah 🤗bu günler e gelebilmek için varını yoğunu koyanları düşün 😘😘keşke olsaydı da bende bunalsaydim 😏bende yalnızlıktan bunaliyorum işte 😏🤔keşke kuzum yanımda bir ses bir nefes olsaydı 🙄

Noldu gönülcüm? Çocuklar beni de bunaltıyo, ama onlar bizim tatlı belalarımız..
of of ne diyeceğim bilemiyorum
Evde kolay değil canım Allah yardimciniz olsun. biz bile tükendik, çocuklar napsin.. Olan annelere oluyo ama orasida ayrı tabi..

Daha iyiyim canım sagol. Ben de düştüm biraz ama toparlayacagim inşallah bugün.
zaten çocuklar normal davranıyor tahammül edemeyen biziz..
Bunulma kuzum bunalma 🤔rabbim bağışlasın inşallah 🤗bu günler e gelebilmek için varını yoğunu koyanları düşün 😘😘keşke olsaydı da bende bunalsaydim 😏bende yalnızlıktan bunaliyorum işte 😏🤔keşke kuzum yanımda bir ses bir nefes olsaydı 🙄
Amin.
Ağlattın beni:KK42:
Allah her isteyene sağlıkla kucağına versin
Var olanlara da sağlık versin

Selam hanımlar
Sahur 3.30
2 dilim ekmek
Domates salatalık Çay

Saat 11.30
Dünden kalan sacda yarımca

İftar saat 20.10
2 kepçe sulu köfte
1 yk bulgur pilavı
1 kase marul cacığı
Karpuz

3 litre su içtim
200 ip atlama
30 saniye plank :) (öldüm)
4 saatten fazla ev temizliği ( cam perde yatak yorgan Allaahhhh)
O kadar yorgunum ki elimi bilr kaldıramıyorum sanırım bu haftalık bu spor bana yeter..

İyi akşamlar,

Saat 13.00 soğan suyu
13.30 sebzeli tavuk çorbası 1 dilim ekmek

18.00 kardiyo hareketleri 40 dk.

Akşam 20.00
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası, 2 servis kaşığı nohut yemeği, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase cacik

2 saat sonra tekrar spor yapicam insallah

Şimdiye kadar suyum 2.5 lt oldu :rolleyes: yatasiya kadar 3.5 da olur

Milyaay Milyaay hedef varmı canım bu hafta?? Hedef koyalimda azmetmemiz için bir sebep olsun ne dersin?

Selam hanımlar
Sahur 3.30
2 dilim ekmek
Domates salatalık Çay

Saat 11.30
Dünden kalan sacda yarımca

İftar saat 20.10
2 kepçe sulu köfte
1 yk bulgur pilavı
1 kase marul cacığı
Karpuz

3 litre su içtim
200 ip atlama
30 saniye plank :) (öldüm)
4 saatten fazla ev temizliği ( cam perde yatak yorgan Allaahhhh)
O kadar yorgunum ki elimi bilr kaldıramıyorum sanırım bu haftalık bu spor bana yeter..

Oruç tutmadigin için canım 2 dilim ekmek çok geldi. Sacda yarımca hamur işi gibi birşey mi🤤
Sporların zaten 👏👏 diyecek yok..

İyi akşamlar,

Saat 13.00 soğan suyu

Akşam 20.00
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası, 2 servis kaşığı nohut yemeği, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase cacik

Milyaay Milyaay hedef varmı canım bu hafta?? Hedef koyalimda azmetmemiz için bir sebep olsun ne dersin?
Kız soğan suyunu niye ictin😁🙄bilmem hedef koyalım da çok ta olmasın yapabileceğimiz bir hedef olsun ben bugün adet okdum bu hafta anca ödem atarım 😁😁😁bide yarın eşim geliyor inşallah çok sacmalamadan abartmadan atlatırim😁😁😁😎😎😎1 kilo nasıl ne dersin sanırım bu hafta onu da zor görürüm 😂😂😂

Oruç tutmadigin için canım 2 dilim ekmek çok geldi. Sacda yarımca hamur işi gibi birşey mi🤤
Sporların zaten 👏👏 diyecek yok..
Hamur hamuurr hemde hamurun dibi :)))
Haklisin canım o 2 dilimi neden yediğimi bende bilmiyom pisboğazlık benimki ya :confused: bu sahurda daha dikkatli olucam :KK36:

Listeme ek olarak biraz önce 1 bardak süt içtim yanındada avuç içi kadar leblebi yedim 🙈 bu saatte yemem normalde ama eşim yerken canım çekti
Olmaz olmaz afiyet olsun :KK19: yatmadan önce süt içmen çok iyi canım yağ yakımını hızlandırıyormuş

İyi akşamlar,

Saat 13.00 soğan suyu

Akşam 20.00

Afiyet olsun canım menün gayet güzel kardiyo hareketlerin efsooo :rapci:

A
İyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; 2 yumurtadan patatesli omlet
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Ara öğün 12.30; 1 avuç çiğ kuruyemiş
1 kare bitter çikolata
Filtre kahve
Akşam 17.00; 4 kepçe sebze çorbası
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
Spor 40 dk.
Afiyet olsun canım:KK25: dün az yemiştin sanırım o yüzden patatesi görmezden geliyoruuzzz :)

Bende şu bulguru az yiyebilirdim sanki😬
Yok yok gayet güzel tartı öncesi olmadığı için sorun yok canisi hem bulgurda çook vitamin var en önemlisi folik asit :KK36: kız ismimi polokey yerine folik asit koysaymışım habire aynı şeyi diyomuşum gibi geliyo :KK70:

Back
X