Şu an yaşadığım ilçede sacüstü diyorlar canım. Şekerlisini de tavsiye ederim. Biliyorum berceste sen çorumdasın ama en yakın sen varsın işte 60 km mesafemizMemleketimin havası gelmiş olacakkibir an acaba dedim bilirim ben de Manisa'da yaşadım oraların peksimet dediği bizim coregimiz oluyor da şekerli hiç yememistim bizim çörekten yedin mi biz sacustu demeyiz " yağlı" deriz
Çok etiketleme yapmayınca bazen böyle oluyor hatalar:)Çok tatlısın ya bişey olmaz oluyor bazzen böyle
Ben eeennnn doğudaSen nerede yaşıyordun canım? Ah keşke birileri yakın olsa da tanışıp buluşabilsek. En yakın @berceste sen varsın bana
Aaa benim memleketim bende çorumluyumBen corumdayim canim
Ama Çorum'da değilsin dimi ben amasyaliyim burada görev yapıyorumAaa benim memleketim bende çorumluyum
Yok bu ara gelmeyelim canım sen buraya gel insallahAvrupa’lara yolunuz düşerse bana da gelin
Iğdır mi yaniBen eeennnn doğuda
Yok cnm doğma büyüme istanbulluyum pek alakam yok çorumlaAma Çorum'da değilsin dimi ben amasyaliyim burada görev yapıyorum
Memleketim güzeldir sirindir Çorum Amasya çok farkli değil yannyana sonuctaYok cnm doğma büyüme istanbulluyum pek alakam yok çorumla, amasyaya da geçen sene gelmiştim gezmeye çok şirin biyer
Aynen cnm ben amasyada 1 gün kaldım ama kültür olarak insanları falanda benziyo sanki, gerçi komşuluk var normal benzerlik olması tabi ☺Memleketim güzeldir sirindir Çorum Amasya çok farkli değil yannyana sonucta
Gerçi çorum amasyaya göre çok çorak kalıyo benim gördüğüm kısımları en azından amasyayı daha çok beğenmiştim ben oyüzdenMemleketim güzeldir sirindir Çorum Amasya çok farkli değil yannyana sonucta
Hiç deme bizde de özlüyoruz bildiğin haşhaşlı gozlemeyi. Yapılmazsa büyük eksiklikEskişehirliyim ama amasya ilçesindeyim canım. Afyona yakın olunca bizim oralarda haşhaş çok kullanılır. Amasya çöreğinin şekerli halini düşün ondan yapıyorum. Geçenmarbling bahsetmişti ya haşhaşlı gözleme diye o da çok yapılır bizim oralarda buraların sacüstü dedikleri şey gibi okur. Her ikisi de vardı:) eşim delisi en geç iki haftada bir yaptırır başımın etini bolca yedikten sonra
Yok KarsIğdır mi yani
Allahım sana geliyorum:) gözümde canlandı resmenHiç deme bizde de özlüyoruz bildiğin haşhaşlı gozlemeyi. Yapılmazsa büyük eksikliktel tel dökülür ya bide hobaaaaa
Canım, şimdi fatsecret e üye oldum, girdim, baktım ama bana biraz karışık geldiAllahım sana geliyorum:) gözümde canlandı resmen
Bana da diyetkolik çok çok sade geldi aradığım birçok şeyi bulamadım özellikle kalori hesabı yapacakken. Alışkanlıktıe belki de. Ama bazı yönlerini beğendim su sayacı ölçülerin olduğu kısım vs. Şimdilik ikisi de duruyor telefonda:)Canım, şimdi fatsecret e üye oldum, girdim, baktım ama bana biraz karışık geldi
Diyetkolik daha sade ve net sanki..
Yada alışma meselesi de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?