Aynen cnm ben yotubede 1 2 tane buldum çok bişey yok, bantı bağlayıp ayaktan geçirip bacakları yana açma hareketi var bitane şimdi denedimde baya çalıştırır üst bacağı gibi geldiBenim de varda aktif kullanamıyorum. Doğru dürüst video da bulamadım bantlarla.
Canım inşallah yarına fazla çıkmazsın şişkinlik yapabilecek yemekler yemişsin bugünKahvalti 10.30 5 zeytin, 1 dilim peynir, domates, salatalik, çok az omlet
13.30 2 ceviz, 2 gün kurusu, yarım elma, 2 kupa yeşil çay
Aksam 16.30 1 tabak lahana yemeği, 7 yk yeşil mercimek yemeği (eriştesiz), yeşil salata
Su 1.5 oldu şimdiye kadar, 1.5 a tamamlarım uyumadan.
Benim takip ettiğim bir bayan var ama buradan isim vermek sıkıntı oluyor mu bilmiyorum. Ecece aktif yaşam diye bir sayfası var kardeşim baya zayıfladı onunla ve diyet yaparak yaklaşık 15-16 kilo kadar. Ben de onun tavsiyesiyle yapmaya başladım. Gayet güzel anlatımı falan da. İstersen bir bakabilirsinAynen cnm ben yotubede 1 2 tane buldum çok bişey yok, bantı bağlayıp ayaktan geçirip bacakları yana açma hareketi var bitane şimdi denedimde baya çalıştırır üst bacağı gibi geldi
Bence pilates çemberi daha güzel top çok yer kaplıyor benim en sevdiğim aletim dur foto atayımNormale döndüm kaptanım.. kendimdeyim şuan.. bugün erken kapattım akşam yürüyüşe çıkıcam. Sabah 78 çıkmıştım sanmıyorum o kadar yoktur bence uyanır uyanmaz tartıldım ondan oldu herhaldeyarın bakalım ne görecez
Bence bölgesel neresi fazla ise en son oradan gidiyor diye düşünüyorum veberceste_ nin de dediği gibi neresi çalışırsa oradan gidiyor bölgesel önemli..
Göbek iç bacak sorunsalı lanet gelsinbasen yok içe yayiliyo plastik top alicam minderde iş görüyorda top daha kullanışlı sanki.
Hedef kiloma ulaşıp sana misafir olcamValla beni kişisel yaşamında tanısaydın ne demek istediğimi anlardın:) yapmayı çok seviyorum eskiden deli gibi de yiyordum evde sürekli misafir de olduğu için en geç 2-3 günde bir kremalı ya da şerbetli tatlılardan olurdu. Son aylarda o kadar yiyemiyorum tabi midem bulanıyor. Ramazanın başında şerbetli tatlı krizine girmiştim eşimin sayesinde onu aştım. Tatlı yapma bayrama sakla dedi hatta bir de 15. Günü yapar yersin dedi akşamları tatlı arayışına girsem de yapmadım bir defa sufle bir defa da güllaç yaptım bu sürede. Güllaç tabi eşim fazla yemeyince bana kaldı atmayayım diye yemeye çalıştım midem kalktı şimdi görecek gözüm yok:) :) eşimle son haftalarda haşhaşlı çöreğe taktık kafayı yapıyorum gelip gidip yiyoruz o da haliyle hamurişi olduğundan kilo yapıyor. Birkaç gün önce bu duruma da kızıp yapmayacapım bir daha dedim bakalım nereye kadar:) bayramda bir kilo yerken ben de eşlik edebilirim canım sana :)
Hemen bakıyım cnm, instangramdamı, youtubedemi cnmBenim takip ettiğim bir bayan var ama buradan isim vermek sıkıntı oluyor mu bilmiyorum. Ecece aktif yaşam diye bir sayfası var kardeşim baya zayıfladı onunla ve diyet yaparak yaklaşık 15-16 kilo kadar. Ben de onun tavsiyesiyle yapmaya başladım. Gayet güzel anlatımı falan da. İstersen bir bakabilirsin
Çok teşekkür ederim canım benimBen daha önce yapmıştım spor salonuna gitmiştim yıllar önce hoca söylemişti ayakta durup bacaklar omuz hizasi açık, yanlara eğilme, 50 şer günlük sonra artırmıştı. Birde mekik pozisyonu topuk dokunma
Beklerim canım biz zaten orada burada tayinciyiz belki karşılaşırız bir gün:) misafiri ailece çok severiz kızıma şu süreçte neden misafir gelmemesi gerektiğini çok zor anlattım sürekli onu çağıralım bunu çağıralım komşulara kurabiye pasta dağıtalım diye tutturuyordu:) ah inşallah canım 10 gün kaldı yapabilsem keşkeHedef kiloma ulaşıp sana misafir olcamdünya küçük bakarsın karşılaşırız.. haşhaşlı çörek mii bizim orda kete derler sanırsam onun gibi bişey. Bak ne güzel eşin de tatlı konusunda sana destek oluyormuş Allah muhabbetinizi arttırsın canım. Güllaca bi şey diyemiyorum senenin 1 ayında yeniyo diye.. arada olacak tabiki vücudun her ne kadar zararlı da olsa onada ihtiyacı var. Vücudun yoksada ruhun var psikolojinin var bayrama 10 gün falan var kendine bu 10 günde bi hedef belirle canım 1.5 kilo gibi. Sonra bayramda gönüülll rahatlığıyla tatlıya gömülelim
Ben instagram kullanmadığım için bilmiyorum ama youtube da var uzun pilates seansları vsHemen bakıyım cnm, instangramdamı, youtubedemi cnm
Kaptancığım ben de 79.5 lardan geldim bak hadi gaza gel de azıcık daha zayıfla:)
Afyon haşhaşlı bukme derBeklerim canım biz zaten orada burada tayinciyiz belki karşılaşırız bir gün:) misafiri ailece çok severiz kızıma şu süreçte neden misafir gelmemesi gerektiğini çok zor anlattım sürekli onu çağıralım bunu çağıralım komşulara kurabiye pasta dağıtalım diye tutturuyordu:) ah inşallah canım 10 gün kaldı yapabilsem keşke
Eskişehirliyim ama amasya ilçesindeyim canım. Afyona yakın olunca bizim oralarda haşhaş çok kullanılır. Amasya çöreğinin şekerli halini düşün ondan yapıyorum. GeçenAfyon haşhaşlı bukme der
Amasya haşhaşlı çörek der
Merak ettim nerelisin
Benim ıwhatch var saat bir de mi band 2 çok eskiden almıştım ıwhatch daha çok adım sayıyor ve uyku analizi yok. Günlük de ben hep mi band 2 kullanıyorum o yüzden halbuki çok hesaplıya almıştık daha kullanışlı çıktıOndan bende çok memnunum canım hiç çıkartmıyorum kolumdanSenin memnun olman da çok mutlu etti beni
Ben de bayılırım haşhaşlı her şeyeEskişehirliyim ama amasya ilçesindeyim canım. Afyona yakın olunca bizim oralarda haşhaş çok kullanılır. Amasya çöreğinin şekerli halini düşün ondan yapıyorum. Geçenmarbling bahsetmişti ya haşhaşlı gözleme diye o da çok yapılır bizim oralarda buraların sacüstü dedikleri şey gibi okur. Her ikisi de vardı:) eşim delisi en geç iki haftada bir yaptırır başımın etini bolca yedikten sonra
Sen nerede yaşıyordun canım? Ah keşke birileri yakın olsa da tanışıp buluşabilsek. En yakınBen de bayılırım haşhaşlı her şeye
Memleketimin havası gelmiş olacakkiEskişehirliyim ama amasya ilçesindeyim canım. Afyona yakın olunca bizim oralarda haşhaş çok kullanılır. Amasya çöreğinin şekerli halini düşün ondan yapıyorum. Geçenmarbling bahsetmişti ya haşhaşlı gözleme diye o da çok yapılır bizim oralarda buraların sacüstü dedikleri şey gibi okur. Her ikisi de vardı:) eşim delisi en geç iki haftada bir yaptırır başımın etini bolca yedikten sonra
Ben corumdayim canimSen nerede yaşıyordun canım? Ah keşke birileri yakın olsa da tanışıp buluşabilsek. En yakınberceste sen varsın bana
Çok tatlısın ya bişey olmaz oluyor bazzen böyleAmanın yanlış berceste eklemişimkızcağız bakacak kim bu diyecek şimdiden kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?