Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım inşallah yarına fazla çıkmazsın şişkinlik yapabilecek yemekler yemişsin bugün

Aynen cnm ben yotubede 1 2 tane buldum çok bişey yok, bantı bağlayıp ayaktan geçirip bacakları yana açma hareketi var bitane şimdi denedimde baya çalıştırır üst bacağı gibi geldi
Benim takip ettiğim bir bayan var ama buradan isim vermek sıkıntı oluyor mu bilmiyorum. Ecece aktif yaşam diye bir sayfası var kardeşim baya zayıfladı onunla ve diyet yaparak yaklaşık 15-16 kilo kadar. Ben de onun tavsiyesiyle yapmaya başladım. Gayet güzel anlatımı falan da. İstersen bir bakabilirsin

Bence pilates çemberi daha güzel top çok yer kaplıyor benim en sevdiğim aletim dur foto atayım

Hedef kiloma ulaşıp sana misafir olcam dünya küçük bakarsın karşılaşırız.. haşhaşlı çörek mii bizim orda kete derler sanırsam onun gibi bişey. Bak ne güzel eşin de tatlı konusunda sana destek oluyormuş Allah muhabbetinizi arttırsın canım. Güllaca bi şey diyemiyorum senenin 1 ayında yeniyo diye.. arada olacak tabiki vücudun her ne kadar zararlı da olsa onada ihtiyacı var. Vücudun yoksada ruhun var psikolojinin var bayrama 10 gün falan var kendine bu 10 günde bi hedef belirle canım 1.5 kilo gibi. Sonra bayramda gönüülll rahatlığıyla tatlıya gömülelim

Hemen bakıyım cnm, instangramdamı, youtubedemi cnm

Çok teşekkür ederim canım benim
Az öz pozisyon kafam karışıyor diğer türlü

Beklerim canım biz zaten orada burada tayinciyiz belki karşılaşırız bir gün:) misafiri ailece çok severiz kızıma şu süreçte neden misafir gelmemesi gerektiğini çok zor anlattım sürekli onu çağıralım bunu çağıralım komşulara kurabiye pasta dağıtalım diye tutturuyordu:) ah inşallah canım 10 gün kaldı yapabilsem keşke

Afyon haşhaşlı bukme der
Amasya haşhaşlı çörek der
Merak ettim nerelisin

Afyon haşhaşlı bukme der
Amasya haşhaşlı çörek der
Merak ettim nerelisin
Eskişehirliyim ama amasya ilçesindeyim canım. Afyona yakın olunca bizim oralarda haşhaş çok kullanılır. Amasya çöreğinin şekerli halini düşün ondan yapıyorum. Geçen marbling bahsetmişti ya haşhaşlı gözleme diye o da çok yapılır bizim oralarda buraların sacüstü dedikleri şey gibi okur. Her ikisi de vardı:) eşim delisi en geç iki haftada bir yaptırır başımın etini bolca yedikten sonra

Ondan bende çok memnunum canım hiç çıkartmıyorum kolumdan Senin memnun olman da çok mutlu etti beni
Benim ıwhatch var saat bir de mi band 2 çok eskiden almıştım ıwhatch daha çok adım sayıyor ve uyku analizi yok. Günlük de ben hep mi band 2 kullanıyorum o yüzden halbuki çok hesaplıya almıştık daha kullanışlı çıktı

Ben de bayılırım haşhaşlı her şeye

Memleketimin havası gelmiş olacakki bir an acaba dedim bilirim ben de Manisa'da yaşadım oraların peksimet dediği bizim coregimiz oluyor da şekerli hiç yememistim bizim çörekten yedin mi biz sacustu demeyiz " yağlı" deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…