Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırdır cnm bişeymi olduda geçmiş olsun

Fitwell i denediniz mi o da güzel daha önce kullanmıştım

Kız canım benimki de.
8 ve 1. Sınıf hakikaten zor.
Allah kolaylık versin.
Bu yıl 8 lerin şansızlığı da çocuklar evde tek başına motive olamıyor.
Canım bizim sınıfta 27 kişinin 12 si okula başlamadan okumayı biliyordu.
Öğretmende çok hırslı.
Ben çok bunaltmamaya çalışıyorum kızımı.
Bir dezavantajda sınıftakilerin çoğu 2012 li.
Hatta 2012 temmuz Ağustos Eylül doğumlu olup ram raporu alanlar var. Okula göndermemek için.
Benimki 2013 temmuz.
Sağlık olsın. Elimizden geldiği kadar destek olacağım.
Kendim de öğretmenim zaten.
Onun psikolojisini bozmadan bu süreci atlatıcaz inşallah.
Okumayı bilen çok olduğu için baştan sıkıntı oldu.
Ama şimdi artık alıştı. .
Her öğrenciye haftada 10 dk watsaptan görüntülü arıyor. Bir kitap alıp okutturuyor. Parça ile ilgili sorular soruyor.
Zoom dan ders yapıyor.
Kadın çok hırslı.
Ben şaşıp kalıyorum.
Nasıl bu kadar vakit ye tşyiriyor.

Hayırdır cnm bişeymi olduda geçmiş olsun
Görümcem rahatsızdı canım onu götürdüm tahliller vs 4 buçukta anca eve geldim hastane yorgunluğu var üstümde bide yürüyüş yapayım dedim yeterince kalorili şeyler yedim

Haklısın canım.
Sorumluluk verince yapıyor bizimki.
Ama ben istiyorum ki anne kitap okudum desin.
Yok illa sen diyeceksin o zaman yapar.
Hiç sesimi yükseltme de gerek yok.
Ben söylediğim anda direk yapar ama çocuğun kendisinin içinden gelmiyor.
Yapı meselesi .

Yok canım denemedim o da mı bu tarz bir uygulama
Aslına bakarsanız o bu tarz uygulamaların ilk çıkanı diye biliyorum ben uzun süre kullandım. Ama yediklerimin kalorisi moralimi çok bozunca ve telefonu değiştirince tekrar yüklemedim. Spor , su hatırlatıcı, günlük öğün kaydı hepsi vardı onda da.

Benim kızım da 1 e gidiyor. Biraz da çocuk demekle değil ama görmekle yapıyor. Benim eşim kitap okumayı çok sever. Akşamları belli saatlerde tv açık olur. Genelde kapalıdır ve biz hep kitap okuruz. Çocuk da haliyle kitap okuyor. Bu yıl. Okumayı öğrendi ve 125 olmuş okuduğu kitap. Yani demekle pek zor yapıyorlar maalesef.

Hiç deme bizde de özlüyoruz bildiğin haşhaşlı gozlemeyi. Yapılmazsa büyük eksiklik tel tel dökülür ya bide hobaaaaa
Yahu yarın tarti günü olmasa bana yaptıracaksanız susun kız yeter şikayet edecem sizi LAydLiNe
Bunlar devamlı benim canımı cektiriyorlar gruba girmeyecem yoksa yaa

Kesinlikle zaman yönetimi sıkıntımız var.
Ben de katılıyorum buna.
Çocuklar büyüyünce daha rahat oluyor canım.
Benim biri 13 diğeri 7 yaşında.
Eskiye göre çok rahatım.
Seninkiler ne kadar

Görümcem rahatsızdı canım onu götürdüm tahliller vs 4 buçukta anca eve geldim hastane yorgunluğu var üstümde bide yürüyüş yapayım dedim yeterince kalorili şeyler yedim
Geçmiş olsun cnm, tüm gün 2 poğaça yemişsin cnm yanlış görmedim demi eğer öyleyse hiç bişey yememişsinki nası durdun tüm gün onlarla

Geçmiş olsun cnm, tüm gün 2 poğaça yemişsin cnm yanlış görmedim demi eğer öyleyse hiç bişey yememişsinki nası durdun tüm gün onlarla
Ikı değil 3 poaca yedim şimdi midem acayip kazınıyor açlıktan ölüyorum resmen en iyisi uyumak ama uyuyamiyorum da eşim 3 saat sonra yetişecek onu bekliycem şimdi acligimi bastırmak için 1 elma yiyecem

Bizde de ben ve ablası çok kitap okuruz.
Ama o kitap okumak istemiyor.
Hepimiz bahçeye çıkıyoruz alıyoruz kitaplarımızı.
Biz okurken küçük kızıma bakıyorum bahçeyi suluyor.
Çiçekleri tımarlıyor.
7 yaşında ama çiçek ekmeye sulamaya bayılır.
Nasıl budanır nereden budanır bilir mesela. Babasından göre göre öğrenmiş.
İlgi meselesi. Ben bilmem.
Kitap sayısına bakarsan sayı çok bizim.
Biz sınıf olarak kasım sonu harfleri bitirdik.
Kasım sonundan 13 marta kadar 81 kitap okudum.
Öğretmenimiz türkiye haritası vermişti onu boyadık. Oradan hatırlıyorum.
Karantinada. Beri de kitap defteri tuttuk ilgisini çeker diye
86 oldu.
Herhalde biz sınıftan etkikeniyoruz biraz.
LGS ye hazırlanır gibiler maşallah.

Kesinlikle canım bir de onu motive edecek şeyi tam olarak bulamamış olabilirsiniz.

Kesinlikle zaman yönetimi sıkıntımız var.
Ben de katılıyorum buna.
Çocuklar büyüyünce daha rahat oluyor canım.
Benim biri 13 diğeri 7 yaşında.
Eskiye göre çok rahatım.
Seninkiler ne kadar
Biri 19 aylık diğeri 4.5 yaşında canım küçükler ikisi de. Haliyle zorlanıyorum biraz

Ikı değil 3 poaca yedim şimdi midem acayip kazınıyor açlıktan ölüyorum resmen en iyisi uyumak ama uyuyamiyorum da eşim 3 saat sonra yetişecek onu bekliycem şimdi acligimi bastırmak için 1 elma yiyecem
Yanına 1 kaç kaşık yoğurt ye cnm yada elmanın üstüne tarçın serpip yersen daha tok tutar, insülin direncini birden çıkarmaz hem

Acaba evin küçükleri mi biraz farklılar Benim de küçük okuma bilmiyor ama yaşına göre kitaplar alıyoruz boyasın incelesin sorsun alışsın diye biraz tutuyorelinde bırakıyor arabasını alıyor kendi kendine. Ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Küçük daha alışır diye. Ama şimdi siz deyince düşündüm de ablası onun yaşındayken kendi getirirdi oku diye Allah sağlık versin onların da başka ilgi alanları olacak muhakkak. Bahçe işleri ile uğraşmak ne kadar güzel. Maşallah. Hayırlı insanlar olarak yetişsinler inşallah

Sen ne öğretmeniydin canım bu arada? Ben rehberlik öğretmeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…