Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aranızdan 3 gönüllü istiyorum kızlar. Ben bu aralar fazla sorumluluk aldım üzerime başka konularda o yüzden yapamayacağım ama faydasını göreceğimiz şeyler var aklımda. İlk olarak birisinin günlük menü takibini yapmasını istiyorum. İkinci kişinin de günlük su ve spor takibini üstlenmesi gerekiyor. Üçüncü kişi ki bunu ben yapabilirim. Kim ne kadar okudu, hangi kitabı okuyor. Üçünü birden ben yapmak isterdim ama yetişemeyeceğim maalesef. Şimdi bana iki güzel gönüllü lazım. Haaaa bu arada şu diyet defteri konusu aklıma güzel fikirler getirdi. Ne dersiniz kızlar kendimize diyet günlüğü tutalım mı? Herkes bu dört konuda fikrini bi söylesin bakalım. Nasıl olur bu söylediklerim? Gönüllü çıkmazsa aranızda liste hazırlayacağım ona göre :KK39::KK39::KK39:

Kitap okuma mevzusu nedir :))

Kitap okuma mevzusu nedir :))

Son 2-3 gündür herkes menülerinin alt kısmına günlük okuduğu kitabı ve kaç sayfa okuduğunu yazıyor. Kitap okumayı sevenler biraz çoğunluktayız. Okuyamayanlara da motivasyon olsun istiyoruz. Ayrı bir liste yaparsam daha motive edici olur diye düşünüyorum :KK39: Tabii zorunluluk yok.

*** 13. Takım 675. Etap ***

LAydLiNe (73.4/73/0.4/%0.54)
Aysegul 6666 (71.2/69.5/1.7/%2.39)
Efsun64 (76.5///%)
Kilosu sabit
polokey2244(67///%) Bildirim yapmadı
Kiloverenbiri (86.2/84.8/1.4/%1.62)
krtp86 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
chentiq (63.5/63.3/0.2/%0.31)
berceste_ (91.7/92.1/-0.4/%-0.44)
Gonul83 (65/64.8/0.2/%0.31)
Ilaymilya (67.7/67.2/0.5/%0.74)
Elifff80 (95.7/93.8/1.9/%1.99)
Yeni Üye Baş.Kilosu : 98.2 Baş.Tarihi: 8 Mayıs 2020 Hedef: 70

13. Takım ortalaması: % 0.728

*** 13. Takım 675. Etap Free liste ***

_bloom_ (65.5///%)
Bildirim yapmadı. 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
pessinus (70/69.5/0.5/%0.71) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (77/77.3/-0.3/%0.39) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57.5/57/0.5/%0.87) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.7/64/0.7/%1.08) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
candy_candy (125.3/123.8/1.5/%1.20) 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.
Ikizannesi (65.1/65/0.1/%0.15) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.
fanur (75.9///%)674. Etapta bildirim yapmadan 75.9 kiloyla izne ayrıldı.

Son 2-3 gündür herkes menülerinin alt kısmına günlük okuduğu kitabı ve kaç sayfa okuduğunu yazıyor. Kitap okumayı sevenler biraz çoğunluktayız. Okuyamayanlara da motivasyon olsun istiyoruz. Ayrı bir liste yaparsam daha motive edici olur diye düşünüyorum :KK39: Tabii zorunluluk yok.

Benim öyle bir zamanım yok çünkü :)) aslında çok seviyorum okumayı beni bekleyen kitaplarım var ama bu aralar çok yoğunum. Gündüz dikiş yapıyorum gece boya yapıyorum oğluşun uyuduğu zamanlarda yani :)))

Kullanıcı Adı : Bademellaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 162
Kilonuz: 58.3
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi daha iyi hissetmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım aramıza.

Kaptanım oğlum 11den önce uyumuyo ve ben pert oluyorum.Zaman buldukça kpss VE yds çalışıyorum.Kitap okuyacak zaman bulamıyorum.

Kullanıcı Adı : Bademellaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 162
Kilonuz: 58.3
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi daha iyi hissetmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin canim ♥️♥️

Aranızdan 3 gönüllü istiyorum kızlar. Ben bu aralar fazla sorumluluk aldım üzerime başka konularda o yüzden yapamayacağım ama faydasını göreceğimiz şeyler var aklımda. İlk olarak birisinin günlük menü takibini yapmasını istiyorum. İkinci kişinin de günlük su ve spor takibini üstlenmesi gerekiyor. Üçüncü kişi ki bunu ben yapabilirim. Kim ne kadar okudu, hangi kitabı okuyor. Üçünü birden ben yapmak isterdim ama yetişemeyeceğim maalesef. Şimdi bana iki güzel gönüllü lazım. Haaaa bu arada şu diyet defteri konusu aklıma güzel fikirler getirdi. Ne dersiniz kızlar kendimize diyet günlüğü tutalım mı? Herkes bu dört konuda fikrini bi söylesin bakalım. Nasıl olur bu söylediklerim? Gönüllü çıkmazsa aranızda liste hazırlayacağım ona göre :KK39::KK39::KK39:
Ben spordan ve sudan sorumlu olabilirim canım

Kaptanım oğlum 11den önce uyumuyo ve ben pert oluyorum.Zaman buldukça kpss VE yds çalışıyorum.Kitap okuyacak zaman bulamıyorum.

Günlük sadece 10 dk ayırıp 2-3 sayfa okuyamaz mısın? Bence kpss ye ve yds ye de faydası olur. Bence denemelisin :KK39:

Benim öyle bir zamanım yok çünkü :)) aslında çok seviyorum okumayı beni bekleyen kitaplarım var ama bu aralar çok yoğunum. Gündüz dikiş yapıyorum gece boya yapıyorum oğluşun uyuduğu zamanlarda yani :)))

Bence sadece 10 dakikanı ayırabilirsin. O bile yeterli olur güzel bir alışkanlık kazanmak için. Bak hem kitap okumayı da seviyormuşsun. Az da olsa okumuş olursun.

Bu arada zamanımı yönetmeyi öğrenmeye başladım kızlar. Bahsetmiştim geçenlerde bir eğitimden. Çok çok faydası oldu. Bu kez de başka bir eğitime katılıyorum. Bu kez de hayat planlama grup koçluğu diye bir eğitim olacak. Böyle şeyler insana güzel şeyler katıyor. Denk gelirseniz mutlaka kendiniz için bir şeyler yapın. Ben de arada size küçük küçük tüyolar veririm. :KK68: :KK68: Kitap okumak içinde zamanım yok demeyin lütfen. Sadece yatağa 10 dk erken girin. Hem unutmayın siz okudukça çocuklarınızda sizleri örnek alacak. Sizde her yeni kitapla hayatınıza yeni bir şeyler katacaksınız. Emin olun her şeye zaman var. Gün koskocaman 24 saat. :KK39:

Hoş geldin canim ♥♥

Hoşbulduk canım teşekkür ederim 💜

Bence sadece 10 dakikanı ayırabilirsin. O bile yeterli olur güzel bir alışkanlık kazanmak için. Bak hem kitap okumayı da seviyormuşsun. Az da olsa okumuş olursun.

Yok bu aralar cidden mümkün değil bu etkinlikten beni muaf tutun işlerim bittikten sonra zaten okuyacağım siz böyle bir etkinlik yapmasanız bile :))

Hoşbulduk canım teşekkür ederim 💜

Yok bu aralar cidden mümkün değil bu etkinlikten beni muaf tutun işlerim bittikten sonra zaten okuyacağım siz böyle bir etkinlik yapmasanız bile :))

Dediğim gibi zorlama yok. İsteyen okuyabilir, istemeyen okumaz :KK39:

Bakın bu benim Kadınlar kulübüne ilk geldiğim zaman tuttuğum defter. 6 ayda yaklaşık 24 kilo vermiştim. Hayatımın dönüm noktası oldu bu başarı.
A9778193-4AE7-4C67-B301-1508F74968FA.webp

61. 8 kiloya inip mezun oldum takımdan. Aynı hafta hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibiydi. O kadar uğraş zayıfla sonra hooop yeniden al o kiloları :)
Eki Görüntüle 2639034
Maşallah sana kaptanım👏👏👏
Ben de diyetin ilk başlarında daha basit bi çizelge tuttum ama sonraları bıraktım yazmayı..
Yazmak çok iyi aslında 👍
Söz uçar, yazı kalır..

Back
X