Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

61. 8 kiloya inip mezun oldum takımdan. Aynı hafta hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibiydi. O kadar uğraş zayıfla sonra hooop yeniden al o kiloları :)
Eki Görüntüle 2639034
Ay bende aynen..
1. Çocuktan sonra 4-5 ay didinip 16 kilo verdim, tam incecik olmuşken 2. Ye hamile olduğumu öğrendim, geri geldi hepsi..😩

Kızlar bayramın birinci günü herkes serbest. :KK71::rolleyes: Kaçamaklara kızmıyorum ama abartmamanız şartıyla. Bayram kahvaltısı hazır hepimiz evdeyken çok güzel olur. Güzel bir kahvaltıyı hak ettik. Tatlı da yiyebilirsiniz ama lütfen en fazla iki dilimi geçmeyin. Bayram şekerinin de tadına bakabilirsiniz. Sarma ve dolma serbest rahat rahat yiyin :eek:ama bunlar sadece ilk gün için geçerli. Haftaya ilk üçe girmeye çalışacağız unutmayın :KK53::KK53:

Yok mu kızlar aranızda yazmayı çizmeyi seven menü takibi yapacak birisi. Sadece menü paylaşılıp paylaşılmadığına bakılacak. Menü paylaşımı için bir süre belirleyeceğiz. Mesela şu gün şu saate kadar diye. Herkes o saat aralığında menüsünü mutlaka yazacak. Kontrol eden kişide kimin ya da kimlerin menü paylaşmadığını kontrol edip buraya yazacak. Çok kalabalık değiliz zaten. Merak etmeyin çok zor bir şey değil ama benim cidden bu ara fazlaca sorumluluğum var. Yoksa biliyorsunuz sizlere iş bırakmıyorum hiç :KK39:

Günlük sadece 10 dk ayırıp 2-3 sayfa okuyamaz mısın? Bence kpss ye ve yds ye de faydası olur. Bence denemelisin :KK39:
Sürekli reading yapıyorum.Makaleler paragraflar okuyorum onlarca hemde hergun beynim bulaniyo artik.Ama arada türkçe okusam iyi olur bi program yapıyım en iyisi kendime.

Sporunu asla ihmal etme canım. Kendine her gün değil haftanın 4 günü spor günü ve spor saati belirle. Yaz bir deftere. Yazdığın yerinde fotoğrafını çek at buraya. Hatta kendine güzel bir diyet defteri hazırla. Hafta hafta verdiğin kiloları yazarsın. Benim vardı öyle bir defterim. Şimdi yine aklıma geldi. Yeniden yapayım. Deftere menüleri mi bile yazıyordum. Acayip motive ediyor. Geriye dönüp okuduğunda aaaaa ben bunları mı yemişim diyorsun ya da ne güzel işler başarmışım diyorsun. Defteri bulursam çekip fotoğrafını atayım. Senden de öyle bir fotoğraf bekliyorum. Seninle yolumuz uzun ama bu kez yolu tamamlayacağız. Anlaştık mı?

O zaman yeniden aramıza hoş geldin diyorum canım. Verilecek kilon çok az. Takımın motivasyonu da maşallah çok çok güzel. Çok kısa sürede hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum. İzinli ayrılmışsın zaten son yarıştığında. En kısa zamanda listeye almaya çalışırım seni :KK68:

Anlaştık kaptanım Akşama defterimi planımı hazırlar foruma yazarım.

Bugün çok sancım var uzun zamandır olmuyordu. saatlerdir karnımda su torbasiyla yatıyorum.. biraz rahatlatti ama ara ara şiddetleniyor kivraniyorum😣😣😣

Aranızdan 3 gönüllü istiyorum kızlar. Ben bu aralar fazla sorumluluk aldım üzerime başka konularda o yüzden yapamayacağım ama faydasını göreceğimiz şeyler var aklımda. İlk olarak birisinin günlük menü takibini yapmasını istiyorum. İkinci kişinin de günlük su ve spor takibini üstlenmesi gerekiyor. Üçüncü kişi ki bunu ben yapabilirim. Kim ne kadar okudu, hangi kitabı okuyor. Üçünü birden ben yapmak isterdim ama yetişemeyeceğim maalesef. Şimdi bana iki güzel gönüllü lazım. Haaaa bu arada şu diyet defteri konusu aklıma güzel fikirler getirdi. Ne dersiniz kızlar kendimize diyet günlüğü tutalım mı? Herkes bu dört konuda fikrini bi söylesin bakalım. Nasıl olur bu söylediklerim? Gönüllü çıkmazsa aranızda liste hazırlayacağım ona göre :KK39::KK39::KK39:
Lütfen ben o listede olmayim kaptanim.. 1 aylık çizelge hazırladım bende 1 aylık onu oturtmaya çalışıyorum. Bugün böyle olunca hiç birsey yapamadim.Eke koyayım..

Defter tutma fikrine bayıldım. Çok güzel hazırlamışsin.. bende yapsam keşke..

*** 13. Takım 675. Etap ***

LAydLiNe (73.4/73/0.4/%0.54)
Aysegul 6666 (71.2/69.5/1.7/%2.39)
Efsun64 (76.5///%)
Kilosu sabit
polokey2244(67///%) Bildirim yapmadı
Kiloverenbiri (86.2/84.8/1.4/%1.62)
krtp86 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
chentiq (63.5/63.3/0.2/%0.31)
berceste_ (91.7/92.1/-0.4/%-0.44)
Gonul83 (65/64.8/0.2/%0.31)
Ilaymilya (67.7/67.2/0.5/%0.74)
Elifff80 (95.7/93.8/1.9/%1.99)
Yeni Üye Baş.Kilosu : 98.2 Baş.Tarihi: 8 Mayıs 2020 Hedef: 70

13. Takım ortalaması: % 0.728

*** 13. Takım 675. Etap Free liste ***

_bloom_ (65.5///%) Bildirim yapmadı. 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
pessinus (70/69.5/0.5/%0.71) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (77/77.3/-0.3/%0.39) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57.5/57/0.5/%0.87) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.7/64/0.7/%1.08) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
candy_candy (125.3/123.8/1.5/%1.20) 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.
Ikizannesi (65.1/65/0.1/%0.15) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.
fanur (75.9///%)674. Etapta bildirim yapmadan 75.9 kiloyla izne ayrıldı.

Herkesi tebrik ederim.. harikasınız..
Aysegul 6666 Aysegul 6666 @Elifff80 Kiloverenbiri Kiloverenbiri özellikle tebrik ediyorum sizi👏👏👏❤❤❤🌺🌺🌺

1590250193465217172616911136248.jpg

Bugün çok sancım var uzun zamandır olmuyordu. saatlerdir karnımda su torbasiyla yatıyorum.. biraz rahatlatti ama ara ara şiddetleniyor kivraniyorum😣😣😣

Lütfen ben o listede olmayim kaptanim.. 1 aylık çizelge hazırladım bende 1 aylık onu oturtmaya çalışıyorum. Bugün böyle olunca hiç birsey yapamadim.Eke koyayım..

Defter tutma fikrine bayıldım. Çok güzel hazırlamışsin.. bende yapsam keşke..

Herkesi tebrik ederim.. harikasınız..
Aysegul 6666 Aysegul 6666 @Elifff80 Kiloverenbiri Kiloverenbiri özellikle tebrik ediyorum sizi👏👏👏❤❤❤🌺🌺🌺

Eki Görüntüle 2639053
Teşekkür ederim canım, ne güzel bi plan yapmışsın , bayıldım👍

Bakın bu benim Kadınlar kulübüne ilk geldiğim zaman tuttuğum defter. 6 ayda yaklaşık 24 kilo vermiştim. Hayatımın dönüm noktası oldu bu başarı.
Eki Görüntüle 2639031
Kaptanım maşallah ne düzrnlisim.
İlham verdim bana.
Ben de tutayım böyle bir defter.
İyi fikir hem de motive eder.

Yok mu kızlar aranızda yazmayı çizmeyi seven menü takibi yapacak birisi. Sadece menü paylaşılıp paylaşılmadığına bakılacak. Menü paylaşımı için bir süre belirleyeceğiz. Mesela şu gün şu saate kadar diye. Herkes o saat aralığında menüsünü mutlaka yazacak. Kontrol eden kişide kimin ya da kimlerin menü paylaşmadığını kontrol edip buraya yazacak. Çok kalabalık değiliz zaten. Merak etmeyin çok zor bir şey değil ama benim cidden bu ara fazlaca sorumluluğum var. Yoksa biliyorsunuz sizlere iş bırakmıyorum hiç :KK39:

valla kaptanım işe başlasam ben gönüllü olurum da evde benimkilerle mümkün değil yetişemem :KK43: şimdilik biri alsa yorulduğu yapamadığı yerde devreye girebilirim bugün bakamıyor bakar mısın falan desin işe başlayınca da komple devralabilirim

Bu arada zamanımı yönetmeyi öğrenmeye başladım kızlar. Bahsetmiştim geçenlerde bir eğitimden. Çok çok faydası oldu. Bu kez de başka bir eğitime katılıyorum. Bu kez de hayat planlama grup koçluğu diye bir eğitim olacak. Böyle şeyler insana güzel şeyler katıyor. Denk gelirseniz mutlaka kendiniz için bir şeyler yapın. Ben de arada size küçük küçük tüyolar veririm. :KK68: :KK68: Kitap okumak içinde zamanım yok demeyin lütfen. Sadece yatağa 10 dk erken girin. Hem unutmayın siz okudukça çocuklarınızda sizleri örnek alacak. Sizde her yeni kitapla hayatınıza yeni bir şeyler katacaksınız. Emin olun her şeye zaman var. Gün koskocaman 24 saat. :KK39:
benim kitabım yok bu aralar sıkışıgız yani eşim 9 aylık işsizlikten yeni çıktı 2 ay oldu çalışalı bu aralar mümkün değil alamam kitap 😶😶😶yoksa okumayı çok seviyorum gelecek ay alıp okuyabilirim inşallah 😀😉🤗🤗🤗😍
Kızlar bayramın birinci günü herkes serbest. :KK71::rolleyes: Kaçamaklara kızmıyorum ama abartmamanız şartıyla. Bayram kahvaltısı hazır hepimiz evdeyken çok güzel olur. Güzel bir kahvaltıyı hak ettik. Tatlı da yiyebilirsiniz ama lütfen en fazla iki dilimi geçmeyin. Bayram şekerinin de tadına bakabilirsiniz. Sarma ve dolma serbest rahat rahat yiyin :eek:ama bunlar sadece ilk gün için geçerli. Haftaya ilk üçe girmeye çalışacağız unutmayın :KK53::KK53:
benim eşim dün gitti evde tek başıma bayram havası falan da olmuyor yasak ta var anneme gidemiyorum 😶😶🙄🙄🙄acıların çocuğu emrah gibi oldum dimi😂😂😂😁😁sinan özen in dediği gibi ben yine tek başıma ben yine tek başıma 😁😁😁bu sene bana bayram yok napim tatlı da yapmadım yarın pismaniye yerim artık 😋😋😋😉😉😁😁😁

Kızlar son iftarınız hayırlı olsun ☺
Bugünkü menüm
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
3 kaşık menemen
Peynir, salatalık
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün 15.00; 1 ince dilim karpuz
Akşam 16.30; 1 adet köfte, 1 küçük şiş, 2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Ara öğün 19.00; 1 avuç leblebi
3 çilek
Sütlü türk kahvesi