• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar afiyet olsun hepimize sanırım hepimiz bayram dolayısıyla cıvıttık😁😁😁😀sözde bayram bayram en garibaniniz bendim ama sabah kahvaltıya Kaynanam davet edince akşam da eşim sürpriz yapıp gelince en çok ben cıvıttım😂😂😂valla yadiklerimi ne ben yazayım ne siz okuyun o kadar yani🙈🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊yarın telafi ederiz artık 😀😀😀😉😉😉😉😍😘😘😘😘hepinizi seviyorum öpüyorum 😘😘😘🤗🤗

Selamlar
Sabah 1.haslanmis yumurta 2 zeytin
Domates salatalık

Akşamı 5 çayıyla birleştirdim
10 sarma 2 dilim su böreği ince 1 Amasya çöreği hazır.yufkayla yapılan sigara böreği gibi olan tatlidan 8 tanedir bilmiyorum çerkez komşum velbah yapmış çeyrek yedim sınırsız çay

9 da Türk kahvessi elma
Su 2 litre
Spor yok yarın başlayacak inşallah şimdi yatacam
Bu arada şibumi okuyorum bayramda bitirecem inşallah

İyi bayramlar canım ❤️😘😍

Yazın yazın birde sizin gunahlarinizi görek diyecektim kiii.....

Menuleriniz normal geldi bana az siyrikla atlatmissiniz tebrikler😁

Çok yedim deyince bende birşey yediniz sandim. Gayet normal bence bayram icin

Gayet normal Ayşegülcüm Bayram icin.. Aç karnına baklava efsane olur güzel tercih😁
Tatlı şeker kızartma hepsi birden çok oldu.
O yüzden dedim.

Kızlar afiyet olsun hepimize sanırım hepimiz bayram dolayısıyla cıvıttık😁😁😁😀sözde bayram bayram en garibaniniz bendim ama sabah kahvaltıya Kaynanam davet edince akşam da eşim sürpriz yapıp gelince en çok ben cıvıttım😂😂😂valla yadiklerimi ne ben yazayım ne siz okuyun o kadar yani🙈🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊yarın telafi ederiz artık 😀😀😀😉😉😉😉😍😘😘😘😘hepinizi seviyorum öpüyorum 😘😘😘🤗🤗

Çok sevindim senin adına gözün aydın❤️❤️❤️ şifa olsun canısı 😍😍😘😘🤗🤗🤗

Aynen Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. Çocuklar bayram günleri bizim çocukluğumuz gibi geçirsin istedim yaptım su böreği , baklava olan oldu
İyi yapmışsınız.. şifa olsun ❤️❤️ zaten bugün Serbesttik 😬😬

Siz benim günahımı görün şimdi
Kahvaltı 10.30
Kabartma 10 adet, 2 dilim peynir, 2 zeytin, rokali domates salatasi

17.30
1.5 fırında tavuk pirzola, patates, 1.5 servis kaşığı pirinç pilavı❌, 1 kase cacık

20.30 4 parça karpuz

21.30 sufle❌ çok ağır geldi

2.5 lt su
Spor yok
Kitap 20 ye tamamlayacağım parça parça okuyabilirim 8 sayfa oldu

Güncelliyorum;
Spor 40 dk kardiyo
kitap 25 sayfa

Haydi yazzz yazzzz:rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8:

Kızlar günaydın

Bugün ikizlerin bezini attık ama bunlar hiç tuvaletlerini öğrenecek gibi değiller napicam bilmiyorum

Bırak lazimliga tuvaletini yapmayı oturtmak bile işkence kesinlikle çıplak olarak oturmuyor ağlıyorlar 😔 nasıl olacak bilmiyorum 😑

Kızlar günaydın

Bugün ikizlerin bezini attık ama bunlar hiç tuvaletlerini öğrenecek gibi değiller napicam bilmiyorum

Bırak lazimliga tuvaletini yapmayı oturtmak bile işkence kesinlikle çıplak olarak oturmuyor ağlıyorlar 😔 nasıl olacak bilmiyorum 😑
Günaydın canım.
Kolay gelsin. Kaç aylıklar canım.
Abla onlara örnek olsa.
Benim küçük kızım abla ile kolay öğrendi.

Kızlar günaydın

Tuvalet eğitimi ciddi bir mesele canım ilk çocuğumdan öğrendiğim bir şey varsa o da çocuk hazır olmadan başlanmaması. Kişiliğinde ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor. Biraz daha hazır olmalarını bekleyebilirsin

Kızlar size bir kaç konuda fikir danışacağım.
Şimdi dün akşam internetten diyetler araştırdım.
İçimizde 16 saat açlık 8 saat de tokluk olarak adlandırılan fasting yapan var mı.
Şimdi tatilde yapabilirim diye düşünüyorum.
Sizce nasıl olur.
Veya Kasım'da diyetisyene gitmiştim onun listeleri var elimde listelerde mi gitsem.
Kararsız kaldım çok.
Listeler 3 ana ve 3 ara öğün.
Yağdan vermem gerekir.
Ve bu fasting için yağ yakımı fazla oluyor diyorlar.
Diyetisyen deki makinalarla yap oranım yüksek çıkıyordu.
Kafam allak pullak.
Bir fikir verin bana

Back
X