Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper olmuş canım.Yeni cizelgem olmuş mu?? Umarım ütopik olmamıştır. 3 aşağı 5 yukarı yerleri değişebilir ama buna uymaya çalışacağım deneyip bakmak lazım verimliliğe.. umarım basarabilirim..
Eki Görüntüle 2639136
Napalim nasip böyleymiş, bu bayramda böyle olsun. Ben yıllarca Almanya'da kaldım ailemden uzakta geçirdim.Babaannem telde ağlardı amcamlar da almanyadaydi "canınız sağolsun yavrum napam gari" derdi.. Canımız sağolsun be güzelimGünaydın kızlar hayırlı bayramlar, eşimle evde yalnız yalnız kahvaltı yapıyoruz, her sene annelere giderdik kalabalık bayram kahvaltısı yapardık ne güzel olurdu valla, inşallah bidahaki bayrama nasip olur❤
Canım, ne güzel görünüyor hepsi deGünaydın, günayyyyydınn.....☀
Gelin kucaklasalimBayramımız Mübarek olsun.. Allah yenisine erdirsin.. Sevdiklerinizle, ailenizle birlikte çok bayramlar görün inşallah..
Eki Görüntüle 2639192
Canım, ne güzel görünüyor hepsi de
Burası neresi? Çalıştığın otel diye tahmin ettim amane güzel bi hazırlık yapmışlar
![]()
Vardır her şeyde bir hayır bak bu salgın olmasa belki yine çalışıyor olacaktın ailenle birlikte geçiremeyecektin şimdi ne güzel ailen yanında:)Evet canım geçen yıl ki bayram.. o zaman bu fotoyu paylaştığım da "ben calisiyorum, siz benim yerime de bayram yapin, birbirinizle kucaklasin" demiştim.. Nasip bu yil da böyle olacakmış![]()
Orası öyle tabi...Vardır her şeyde bir hayır bak bu salgın olmasa belki yine çalışıyor olacaktın ailenle birlikte geçiremeyecektin şimdi ne güzel ailen yanında:)
Hadi bakalım bol eksili olsun inşallah.
Ayyy ebru ablam çok duygulandım mesajinla çok teşekkür ederim canım benimOlur mu canım öyle şey hiç de tek başına değilsin. Biz varız burada. Her ne kadar yanında olamasak da yanında gibiymişiz gibi davranabiliriz. Sen tatlı yap bize misafirliğe gelelim
Kitap konusunda sorun yok ama illaki satın almak zorunda değilsin kitabı. Sağda solda konuda komşuda vardır aslında. Geçen gün arkadaşımın evde okuyacak kitabı kalmamış. Benden aldı mesela. Eminim öyle birileri vardır. Bi düşün istersen. Hem eşin yokken sıkılmazsın.![]()