• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni cizelgem olmuş mu?? Umarım ütopik olmamıştır. 3 aşağı 5 yukarı yerleri değişebilir ama buna uymaya çalışacağım deneyip bakmak lazım verimliliğe.. umarım basarabilirim..:dua:

IMG_20200524_001049.webp

Yeni cizelgem olmuş mu?? Umarım ütopik olmamıştır. 3 aşağı 5 yukarı yerleri değişebilir ama buna uymaya çalışacağım deneyip bakmak lazım verimliliğe.. umarım basarabilirim..:dua:

Eki Görüntüle 2639136
Süper olmuş canım.
Hadi bakalım ben de yarın bir plan yapıcam.
Hep beraber planlı ve daha mutlu bir yaşama.

:KK200::KK54:Herkese, hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar diliyorum kızlar...
Dilerim aile ve akrabalarımızdan uzak, onların elini öpüp, sarılamadan geçirdiğimiz son bayram bu olur, Rabbim bundan sonraki bayramlarımızda, tüm aile ve akrabalarımızla bi arada olmayı nasip etsin inşallah🤲

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar, eşimle evde yalnız yalnız kahvaltı yapıyoruz, her sene annelere giderdik kalabalık bayram kahvaltısı yapardık ne güzel olurdu valla, inşallah bidahaki bayrama nasip olur❤
Napalim nasip böyleymiş, bu bayramda böyle olsun. Ben yıllarca Almanya'da kaldım ailemden uzakta geçirdim.Babaannem telde ağlardı amcamlar da almanyadaydi "canınız sağolsun yavrum napam gari" derdi.. Canımız sağolsun be güzelim 🤗❤️🌺 iyi bayramlar😘

Günaydın, günayyyyydınn..... 🌻🍬🍫

Gelin kucaklasalim 🤗🤗🤗 Bayramımız Mübarek olsun.. Allah yenisine erdirsin.. Sevdiklerinizle, ailenizle birlikte çok bayramlar görün inşallah.. :dua::KK200:
Eki Görüntüle 2639192
Canım, ne güzel görünüyor hepsi de:KK53:
Burası neresi? Çalıştığın otel diye tahmin ettim ama🤔 ne güzel bi hazırlık yapmışlar😋

Canım, ne güzel görünüyor hepsi de:KK53:
Burası neresi? Çalıştığın otel diye tahmin ettim ama🤔 ne güzel bi hazırlık yapmışlar😋

Evet canım geçen yıl ki bayram.. o zaman bu fotoyu paylaştığım da "ben calisiyorum, siz benim yerime de bayram yapin, birbirinizle kucaklasin" demiştim.. Nasip bu yil da böyle olacakmış :KK51:

Günaydınlar hepimize mutlu huzurlu ve tabi ki sağlıklı nice bayramlar diliyorum bayramımız mübarek olsun:) bazı sevdiklerimizden uzakta da olsak en sevdiklerimiz yanımızda şükürler olsun ki. İnşallah salgın hastalıkların olmadığı güzel günler güzel bayramlar görürüz

Evet canım geçen yıl ki bayram.. o zaman bu fotoyu paylaştığım da "ben calisiyorum, siz benim yerime de bayram yapin, birbirinizle kucaklasin" demiştim.. Nasip bu yil da böyle olacakmış :KK51:
Vardır her şeyde bir hayır bak bu salgın olmasa belki yine çalışıyor olacaktın ailenle birlikte geçiremeyecektin şimdi ne güzel ailen yanında:)

Olur mu canım öyle şey hiç de tek başına değilsin. Biz varız burada. Her ne kadar yanında olamasak da yanında gibiymişiz gibi davranabiliriz. Sen tatlı yap bize misafirliğe gelelim :KK48::KK48:

Kitap konusunda sorun yok ama illaki satın almak zorunda değilsin kitabı. Sağda solda konuda komşuda vardır aslında. Geçen gün arkadaşımın evde okuyacak kitabı kalmamış. Benden aldı mesela. Eminim öyle birileri vardır. Bi düşün istersen. Hem eşin yokken sıkılmazsın. :KK39:
Ayyy ebru ablam çok duygulandım mesajinla çok teşekkür ederim canım benim 😁😁😁😁😍😍😍😍😘😘😘🤗🤗iyiki varsınız 😍😘😘
Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle nice bayramlara 🤗🤗🤗😍😍😍😘😘😘😘😘

Back
X