Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım , az geliyordum çünkü bayramda ister istemez düzenli bir menüm olmadı ama bugün tam anlamıyla başladım diyetimesabah 1,5 saat spor yaptım ...45 dk kızımı dışarda gezdirdim yürüyüş yaptık...çok fena sıcaktı ancak 45 dk dayanabildik....
şuan ara öğünümü yapıyorum bir çay bardağı kefir içiyorumsen nasılsın nasıl gidiyor ?
Hadi bakalım bol eksili olması dileyiğle.bugün artık düzenli beslenmeye ve sporuma başlıyorum inşallahhh sabah tartıldım 67.00 idim( hedefim 55 ağustos sonunda 55 olacammmmmm
![]()
hemdee nasıl ihtiyacım var
Eski hayatımıza geri dönsek daha düzeleceğiz
Bu belirsizlik çok sinir bozucu.
Senin için sevindim zaman çok kıymetli bir şey
çok teşekkür ederim ebrucuğum tavsiyelerin için
İşleyen Demir ışıldar
Şu cumayı atlatayım süper bir haftaya başlamayı düşünüyorum
hiç kitabım yok internetten sipariş vermem gerekecek. Ne alsam ki ilk önceküçük mucizeler dükkanı mı alayım
adacığım nasıl gidiyor sanki fazla yazmıyorsun ya da ben bu aralar az geliyorum görmüyorum seni
bizim bütün cıslar bitti.
Ama bir arkadaş bahçesine mangala çağırdı yarın, yanında pasta börek de var neyseki öğle saati akşam hiçbirşey yemem ne yapayım bu fırsatı kaçıramam
Yine seninle yarışacağım haberin olsun benim kiloma yaklaştın artık daha adil olur en azından
Haklısın kaptancığım ama bayramın ilk günü dolma yapmaya fırsatım olmadı, bugun kullanayım hakkımı dedim
Ama biliyorum, ramazandan sonra toparlayamadım kendimi. Oruça tam alıştım, yeme düzenimi oturttum, oruç bitti..
Eski düzenine dönmeye çalışıyorum
Aynen toparlayacağız sonuçta Ramazan’dan çıktık bayramı yaşadık her zaman olacak birşey değil
Cumadan sonra artık hiç bu denli kaçamak olmayacak![]()
canım , az geliyordum çünkü bayramda ister istemez düzenli bir menüm olmadı ama bugün tam anlamıyla başladım diyetimesabah 1,5 saat spor yaptım ...45 dk kızımı dışarda gezdirdim yürüyüş yaptık...çok fena sıcaktı ancak 45 dk dayanabildik....
şuan ara öğünümü yapıyorum bir çay bardağı kefir içiyorumsen nasılsın nasıl gidiyor ?
Günaydın arkadaşlar
Bayram bitti ve müthiş artılarla geri döndüm
Evde tek başına bayram geçirdim ilk günü hariç
Kayınvalidem baklava yapmış ve peşime götürdüm
Ben ve baklava bir araya gelince işte samanlık seyran oldu![]()
Kızlar spor ve suyu @berceste_
Menüleri @krtp86
Kitap okumayı da ben kontrol ediyorum.
Bundan sonra herkes en geç ertesi gün saat öğle 12:00 ye kadar menülerini paylaşmış olacak anlaştık mı? Bayram menülerinizi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Maşallah, çok beceriklisin
Benim dikişte kendimi geliştirmem lazım, elbiselerimin çocukların bi söküğünü bile dikmek gözümde büyüyor, beceremiyorum, çok çirkin dikiyorumen basit şeyleri bile terziye götürüyorum, yada anneme, kaynanama diktiyorum, şuan koronodan dolayı evde bi sürü sökük yırtık birikti. 2 oğlum var ve bolca diz aşındırıp yeni eşofmanda bile yırtık delik oluşturmayı başarıyorlar
Boya dersen resmim de okulda iyi değildi, kesin onu da yüzüme gözüme bulaştırırım![]()
İnşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.. boyum 1.59 olduğu için 67 fazla duruyor gibi geliyor bana inşallah tekrar 5li rakamlara ulaşırımHadi bakalım bol eksili olması dileyiğle.
Çok kilon yok zaten ağustosta hedefine ulaşırsın biraz dikkatle.
Kilo aldığım dönemde hiç spor yapamadım canım özellikle 63 ten sonra doğru dürüst spor yapamadım... 1 gün yaptım 10 gün yapmadım bunun gibi gibi.....Ramazanda sadece 3 gün spor yaptım onun dışında hep yattım... açıkcası bu kiloları yatarak aldımKilo aldığın dönemde ne kadar spor yaptın hatırlıyor musun? Mesela ramazanda hiç spor yaptın mı?
Ben ilkinide yapamam heraldeBakın buldum. Dediğim kadar var di mi? İlk ve son yaptığı bebek.
Eki Görüntüle 2640529
Kilo aldığım dönemde hiç spor yapamadım canım özellikle 63 ten sonra doğru dürüst spor yapamadım... 1 gün yaptım 10 gün yapmadım bunun gibi gibi.....Ramazanda sadece 3 gün spor yaptım onun dışında hep yattım... açıkcası bu kiloları yatarak aldım![]()
Kaptanım spor beni oyalıyor mutfağa gitmemi engelliyor o yüzden yine sporla verecem... ben çok yedim yani hem yattım hem yedim sonuç kaçınılmaz oldu ...Bu kez sporunu diyet bittikten sonra devam edeceğin şekilde ayarlaman lazım. Fark etmişsindir sen de. Her gün saatlerce spor yapmak yok bu kez.
Aynen öyle oluyor kaptanım... ister istemez daha geç kalkılıyor kahvaltı hazırlığı vs derken saat geçiyor... evde olanlar için en ideali iki öğün bir minik ara 🖒🖒🖒Kızlar bugün şekersiz 21 güne başladım ve bugün ilk günüm. Şimdiye kadar gayet güzel her şey. Ayrıca evde kaldığım sürece iki öğün besleneceğim. Çalışmaya başladığımda sabah erken uyandığım ve kahvaltıyı erken yaptığım için mecburen üç öğüne çıkacağım.ada81 evde olunca cidden üç öğün fazla geliyor.
tmm o zaman oy birliği ile ilk kitabıma karar verdimKüçük mucizeler dükkanı başlangıç için çok iyi bir seçim bence keyifle sıkılmadan okumuştum.. ❤
yine çok iyisin sporda bende kreşlerin açılmasını bekliyorum spor salonuna yazılmıştım bir türlü gidemedim ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşim olduğu zamanlarda yoksa leslie fen çok sıkıldım.canım , az geliyordum çünkü bayramda ister istemez düzenli bir menüm olmadı ama bugün tam anlamıyla başladım diyetimesabah 1,5 saat spor yaptım ...45 dk kızımı dışarda gezdirdim yürüyüş yaptık...çok fena sıcaktı ancak 45 dk dayanabildik....
teşekkür ederim ama şimdilik 1 kitapla başlayacağım ama bir çok kitap sipariş edebilirim bir seferde gelir yavaş yavaş okurum.Türkiye' de olsan bende bir sürü vardı ama şimdi taaa oraya sana göndermek zor olur. Bence bir tane ondan al. Bir tane de Sarah jio kitaplarından al. Ben sana birazda bakayım da ismini söyleyeyim. Ben çok etkilenmiştim o kitaptan. Çok güzeldi. Şu iyilik kampını inceledin mi? Bence şu aralar senin ihtiyacın var. Katılmanı tavsiye ederim.![]()
Ne cuması yaaaa bugünden sonra daha iki gün var cumaya. Akşama menü bekliyorum kaçamak görürsem bak sopalarım bu kez![]()
![]()
Evet aynen öyle ben eğer kaçarsam buradan tutun kulağımdan getirinHepimiz evde tek başımıza bayram geçirdik canım. Ben balkona çadır kurdum düşün artıkBuradan ne zaman uzaklaşsan cıvıtıyorsun farkında mısın Gönül?
tmm o zaman oy birliği ile ilk kitabıma karar verdim
yine çok iyisin sporda bende kreşlerin açılmasını bekliyorum spor salonuna yazılmıştım bir türlü gidemedim ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşim olduğu zamanlarda yoksa leslie fen çok sıkıldım.
şimdi parka getirdim çocukları marketlere uğradık öyle işte
teşekkür ederim ama şimdilik 1 kitapla başlayacağım ama bir çok kitap sipariş edebilirim bir seferde gelir yavaş yavaş okurum.
İyilik kampını incelemedim henüz diyorum ya hiç vaktim yok
Evet aynen öyle ben eğer kaçarsam buradan tutun kulağımdan getirin![]()