Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O süreli bir şey canım. 1 Haziranda başlıyorlar. O zaman inceleme direkt al. 60 lira zaten hiçbir şey değil. Hadi sözümü dinle hemen gir o gruba. Ciddi ciddi ihtiyacın olan bir yer. :KK39:

İkinci kitabı da nasılsa alacaksın kargo ücreti ödeme iki kez diye düşünmüştüm. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama buralarda kargolar biraz pahalı oluyor. Kitabın adı Böğürtlen Kışı. Sarah jio nun. Var mı başka okuyan bu kitabı?
Ben okudum inanılmaz sevdim kitabı bide görümcemden pirayeyi almıştım o da çok güzeldi 😎😍😍😍

Türkiye' de olsan bende bir sürü vardı ama şimdi taaa oraya sana göndermek zor olur. Bence bir tane ondan al. Bir tane de Sarah jio kitaplarından al. Ben sana birazda bakayım da ismini söyleyeyim. Ben çok etkilenmiştim o kitaptan. Çok güzeldi. Şu iyilik kampını inceledin mi? Bence şu aralar senin ihtiyacın var. Katılmanı tavsiye ederim. :KK39:
Kaptanim sende olanlardan okuduklarından bana yollayabilir misin okuyup geri yollarım sana yada ne bileyim bu teklifi hiç mi etmemeliyim😶😶😶😶🙄🙄🙄bende sarah jio nun yağmur zamanı mart menekseleri bögurtlen kışı var aralarında okumaďıkların varsa yollayabilirim bende 🤔🤔

Bugünkü menü
12de
1 yumurta menemen 10 zeytin
Domates salatalık 1 çeyrek ekmek
7 de
1 tabak et sote
1 tabak salata
1 kâse cacık
2 lokma ekmek
Şimdi bir bardak kahve

Sarah jio nun yitik kalpler istasyonunu okuyan var mı aranızda 2 yıldır almışım hiç elim varmıyor okumaya sanki itici geliyor bana 😶😶🙈🙈🙈🙈🙈

İyi akşamlar

10.30
Yarım tavada yumurta
Çeyrek ekmeğin yarısı
1 yeşil çay
1 tatlı kaşığı bal
Yeşil çay
1 bayram çikolatası

14.00
1 elma
2 küçük kuru dolması
1 bardak limonata

18.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı (patlıcanı bol)
2 küçük kuru dolması
Marul, yeşil soğan

3 litre su, yürüyüş daha yapamadım, yapmaya çalışıcam

Bugün menü
Sabah 10.45
1.5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillikler
Salatalık ve domates
2 ceviz

Ara
1 ç.bardağı kefir

Akşam 16.50
2 adet lahmacun
Boool salata

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı.
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
45 dk dışarıda yavaş tempolu yürüyüş

tmm o zaman oy birliği ile ilk kitabıma karar verdim 😍
yine çok iyisin sporda bende kreşlerin açılmasını bekliyorum spor salonuna yazılmıştım bir türlü gidemedim ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşim olduğu zamanlarda yoksa leslie fen çok sıkıldım.
şimdi parka getirdim çocukları marketlere uğradık öyle işte
teşekkür ederim ama şimdilik 1 kitapla başlayacağım ama bir çok kitap sipariş edebilirim bir seferde gelir yavaş yavaş okurum.
İyilik kampını incelemedim henüz diyorum ya hiç vaktim yok 😊
:KK17::KK17:

Evet aynen öyle ben eğer kaçarsam buradan tutun kulağımdan getirin :KK4:
Bizde Ev de çok sıkıldık ama yapacak bişey yok evde kendimi spora verecem 🖒

O süreli bir şey canım. 1 Haziranda başlıyorlar. O zaman inceleme direkt al. 60 lira zaten hiçbir şey değil. Hadi sözümü dinle hemen gir o gruba. Ciddi ciddi ihtiyacın olan bir yer. :KK39:

İkinci kitabı da nasılsa alacaksın kargo ücreti ödeme iki kez diye düşünmüştüm. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama buralarda kargolar biraz pahalı oluyor. Kitabın adı Böğürtlen Kışı. Sarah jio nun. Var mı başka okuyan bu kitabı?
Ben okudum kaptanım çok güzeldi.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Çerez gibi gidiyor.

Bugün menü
Sabah 10.45
1.5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillikler
Salatalık ve domates
2 ceviz

Ara
1 ç.bardağı kefir

Akşam 16.50
2 adet lahmacun
Boool salata

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı.
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
45 dk dışarıda yavaş tempolu yürüyüş
Menü çok güzel.
Sporu okurken başım döndü.
Maşallah

Çarşamba menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek

Ara 14.30
1 bardak süt

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Avuç içi kadar pişi 🙈🙈🙈

2.5 litre su
30 dk Leslie
Kitap yok bu gün. Tek dizi izliyorum o da Osman.
O yüzden vaktim kalmaz.

İyi akşamlar

10.30
Yarım tavada yumurta
Çeyrek ekmeğin yarısı
1 yeşil çay
1 tatlı kaşığı bal
Yeşil çay
1 bayram çikolatası

14.00
1 elma
2 küçük kuru dolması
1 bardak limonata

18.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı (patlıcanı bol)
2 küçük kuru dolması
Marul, yeşil soğan

3 litre su, yürüyüş daha yapamadım, yapmaya çalışıcam
Ayşegül dolmalar bitmedi mi daha.
Dolmalar fazla geldi.
Diyene bak diyeceksin. Pişiyi yedim.

İyi akşamlar hanımlar ben de menümü paylaşayım
10.00
150 gr kadar menemen,2 wasa,1/3 avokado,8-9 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
16.45
1 kaseden biraz az şehriye çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,5 tane hindi köfte,yarım kase kabak tarator
18.30
1 kupa sütlü nescafe,2 şekerpare. Evet tatlı fazla oldu bu menüde ama atmaya kıyamadım bugün yedik bitirdik şükür daha da yapmam 5 gündür bitiremedik bir tepsiyi.
Su 3 lt şimdilik adım 3500 ama birazdan leslie ve pilates yapacağım inşallah

Ayşegül dolmalar bitmedi mi daha.
Dolmalar fazla geldi.
Diyene bak diyeceksin. Pişiyi yedim.
Yok canım, senin pişi azıcık zaten, bişey sayılmaz o, menün de güzel, su ve spor da çok iyi👏
Ben hala ramazandan sonra düzene giremedim, 😩doymuyorum bi türlü. Oruçken daha az yiyip doyuyordum iftarda bile..bi de regl yaklaştı, ondan da olabilir belki🙄

Çarşamba menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek

Ara 14.30
1 bardak süt

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Avuç içi kadar pişi 🙈🙈🙈

2.5 litre su
30 dk Leslie
Kitap yok bu gün. Tek dizi izliyorum o da Osman.
O yüzden vaktim kalmaz.
Pişi dışında menü de akşam gözüm protein aradı protein daha çok tok tutuyor.. sporda var o pişi erimiştir.... 🖒🖒🖒

Yok canım, senin pişi azıcık zaten, bişey sayılmaz o, menün de güzel, su ve spor da çok iyi👏
Ben hala ramazandan sonra düzene giremedim, 😩doymuyorum bi türlü. Oruçken daha az yiyip doyuyordum iftarda bile..bi de regl yaklaştı, ondan da olabilir belki🙄
Bayramda bende öyleydim sanki o orucu ben tutmamış gibi yedim ...ama şimdi aralıklı oruç diyetine geçince kendi kendime sabret ada bu saatte yemek olmaz diyorum büyük bir bardak su içiyorum....😂

İyi akşamlar hanımlar ben de menümü paylaşayım
10.00
150 gr kadar menemen,2 wasa,1/3 avokado,8-9 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
16.45
1 kaseden biraz az şehriye çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,5 tane hindi köfte,yarım kase kabak tarator
18.30
1 kupa sütlü nescafe,2 şekerpare. Evet tatlı fazla oldu bu menüde ama atmaya kıyamadım bugün yedik bitirdik şükür daha da yapmam 5 gündür bitiremedik bir tepsiyi.
Su 3 lt şimdilik adım 3500 ama birazdan leslie ve pilates yapacağım inşallah
Tatlı dışında sporda olursa güzel menü canım 🖒🖒

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 2 dilim tam buğday lavaşından sebzeli pizza
Domates,salatalık
Ara öğün 15.00; şekersiz filtre kahve 1 ceviz, 2 badem, 4 çilek
Akşam 17.30; 3 kepçe yeşil mercimek
3 kaşık yoğurt, bol salata
Su 2 litre
Halsizdim bütün gün kitapta okuyamadım spor da yapamadım malesef.

Oruçken su içip tıkanıyorduk.
Yemeğe yer kalmıyordu.
Şimdi gündüz su içebildiğimiz için yemeğe oturunca su ile doyurmuyoruz karnımızı.
Yemeğe yer kalıyor. Bir de düzenimizi oturtamadık.
Bir kaç güne düzen kurarız.

Back
X