Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün biraz fazla kaçırdım ama yarın telafi ederim inşallahhhh , aslında sabaha karşı 4 te uyandım nasıl açım anlatamam midem bulanıyordu zar zor tekrar uykuya daldım sabah tabikiii güne sporlar başladım yine 60 dk eliptik 30 dk tempolu yürüyüş , 15 dk step yaptım ama bugün pertim... saat 15.00 da o kadar çoook acıktım ki tansiyonum düştü erkenden yemeğimi yedim günü kapattımAda çok iyi gidiyor Gönül.
İşin zor bu hafta.
İşin şakadı da ben yarışta olduğunuzu bilmiyordum. 16 sayfa geriden gelince canım arada kopukluklar oluyor
Canım 3 yemek için erken değil mi acıkmaz mısın? Maşallah baya spor yapmışsınbugün biraz fazla kaçırdım ama yarın telafi ederim inşallahhhh , aslında sabaha karşı 4 te uyandım nasıl açım anlatamam midem bulanıyordu zar zor tekrar uykuya daldım sabah tabikiii güne sporlar başladım yine 60 dk eliptik 30 dk tempolu yürüyüş , 15 dk step yaptım ama bugün pertim... saat 15.00 da o kadar çoook acıktım ki tansiyonum düştü erkenden yemeğimi yedim günü kapattım)) daha alışmam için zamana ihtiyacım var bir hafta böyle geçer sonra iyice alışırım inşallah...
ben niye yokum listede
İSİM MENÜ SPOR SU LAydLİNe Berceste_ Ayşegül6666 Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 chentiq Gonul83 İlaymilla Elifff80 pessinus candy_candy marbling dira90 cemrenil
15,30 akadar dayandım tam 15.330 da yedim saat 17.00 da minik bir kase kiraz yedim günü kapatmış oldum bugünlük böyle olacak mecbur yemek için akşam 17.00 bekleyemedimCanım 3 yemek için erken değil mi acıkmaz mısın? Maşallah baya spor yapmışsın
Neyse acıkırsan süt falan içersin artık.15,30 akadar dayandım tam 15.330 da yedim saat 17.00 da minik bir kase kiraz yedim günü kapatmış oldum bugünlük böyle olacak mecbur yemek için akşam 17.00 bekleyemedimaslında ev halkı pizza istedi o pizza kokuları beni acıktırdı sanırım
Ben almıyorum.Olur ayşegül ama bir anlaşma yapalım şimdiden kendini aç bırakıp zayıf çıkmaya çalışmayacaksın? Sana uyar mı?zayıflamamız önemli ama işi sağlıklı yapalım ne dersin?
Bir de kızlar bir şey soracağım spor yaptıktan sonra bir şeyler yiyeniniz var mı? Takip ettiğim uygulamalarda genelde spor sonrası protein alıyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hadi bakalım canım.Ben diyecem ama dünden beri 1.5 kilo verdimbu hafta sonuncu oldum sonraki hafta benim haftam olacak
Proteinden kastım menülerdeki proteindi canım:)Ben almıyorum.
Ama genelde sporu yemekten önce tavsiye ediyorlar bir de sonrasında protein içerikli menüler yenilmesini söylüyorlar.
1 tabak tavuk sotenin üstüne 2 kase kısır biraz fazla gibi ama geri kalanlar gayet güzel canım.Cumartesi menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin.
Domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 17.00
1 tabak 1 kaşık yağda tavuk sote
2 kase kısır.
3 litre su
30 dk leslie
Kitap 26 sayfa.
Canım alışınca çok kolay.Hazır alsam evde yapılanla aynı olur mu ki? Hiç gözüm kesmiyor evde yapmayı...o resmin içinde kendimi göremedim![]()
Adacım spor çok geliyor canım bana.bugün biraz fazla kaçırdım ama yarın telafi ederim inşallahhhh , aslında sabaha karşı 4 te uyandım nasıl açım anlatamam midem bulanıyordu zar zor tekrar uykuya daldım sabah tabikiii güne sporlar başladım yine 60 dk eliptik 30 dk tempolu yürüyüş , 15 dk step yaptım ama bugün pertim... saat 15.00 da o kadar çoook acıktım ki tansiyonum düştü erkenden yemeğimi yedim günü kapattım)) daha alışmam için zamana ihtiyacım var bir hafta böyle geçer sonra iyice alışırım inşallah...
Bana da çok geldi de.1 tabak tavuk sotenin üstüne 2 kase kısır biraz fazla gibi ama geri kalanlar gayet güzel canım.
Ben spordan sonra anladım.Proteinden kastım menülerdeki proteindi canım:)
Allahtan erken yemişsin canım biraz hareket et istersen erimiş olur. Ben de çok severim kısır ama çok şişiriyorBana da çok geldi de.
Kaç gündür kısır canım istiyordu.
Kısır bekleyince de hiç sevmem yemeği.
O yüzden de 2 tabak yedim ama beni de rahatsız etti.
Midem pert.
Akşam yemekten sonra hemen ekliyorum seni canım takım listesinde adın yoksa eğer eklenmemiştirben niye yokum listede![]()