- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Kız dur aman yavaş git. Ya bir yerde okumuştum 1 saat 15 dk nın üzerinde yapılan egzersizlerde kaslar da erimeye başlıyormuş yani doğruluğunu bilemiyorum tabi. İstersen 1 saat yürüyüş yarım saat pilates ya da başka ezgersizler yapabilirsin. Ben de youtube videolarıyla başladım hiç yapmamıştım öncesinde zamanla açıldım şimdi ilk yaptıklarım kesmiyor farklı şeyler buldum. Bugün kardiyo amaçlı bir uygulama da indirdim. Leslie de kesmemeye başladı beni. Benim de akıllı bilekliğim var onda yakılan tüm kaloriler var o da motive edici oluyor. Bu arada spordan sonra hala tam açılamadım:)Kızlaaar, gümbür gümbür geliyorum bu hafta, ne dersiniz listeleri sallamaya hep beraber?
pessinus , canım, kork benden
, geçen haftanın rövanşını alacağım
senden..
1.5 saat yürüyüşümü yaptım, aslında 1 saat yürüyecektim, radyoda sevdiğim şarkılar çıkınca bunu da dinleyin bari derken 1.5 a tamamladım
Pessinus, beni inanılmaz motive ettin, teşekkür ederim,ben de seni ediyorumdur umarım
Pilates bi iki denedim, tam beceremedim sanki önceki diyetlerimde, şuan unuttum bilenie nasıl yapıldığını, bi bakayım. yürüyüş bandı daha pratik oluyo benim için dakika kalori km vs..yazdığı için..