dosbacım geçmiş olsun ya benimde sapıkça gelebilir ama en popüler hayallerimden biri düdüklü tencerenin patladığını görmek çok merak ediyorum aslında bomba etkisi yapıyor diye biliyorum basınçtan dolayı buda benim fantezim ya zaten bende bi anormallik var ama buda benim işte ama yinede geçmiş olsun tatlım
kızlar bütün gün gelemedim yine.okulda nöbetçiydim.öğrencimin ateşi vardı.düşüremedik.hastane falan .sonra nohut pişirirken düdüklüm paaaaaaatttttttt...tabaklarım kırıldı ve nohutları tavandan topladım.korkudan bir de oturup ağladım.nasıl gece oldu anlamadım
menümü yazayım ben:
sabah,1dilm k.ekmeği.beyaz peynir.2 çk bal
ara elma ve yeşil çay
öğle 1yaprak sarma,haşlnmış brokoli yoğurdabandırıp yedim 3 kaşık tavuklu bulgur pilavı.
ara yarım elma
akşam 1 kase çorba salat yoğurt
ara yarım elma şimdi de süt içcem
plates yapamadım bu gün:ecrin_bebek:
[aman ya dosbacım gittim adamlar çok komik ya heryerde tuhaf tiplerde kadınlar adamlar
ama hepside maşallah tosun gibiler yediklerimi sordular bende anlattım bana su içmiyosun dediler makina öyle söylemiş yapmayın ya dedim ben 2 litre çay içiyorum bide 2 litreye yakında su içiyorum dedim adamlar bana ürünleri kullanıp zayıflamam için 7 ay diyolar 7 ayda koruma yapılacak 14 ay boyuncu ben bunlarıyiyecem öğğğğğğ ben doğal zayıflamak istiyorum olsun 19 kiloyu 1 senede vereyim ama doğal yollarla vereyim ya ne param onları karşılar ne de miğdem 7*230=1610 ytl yedi ayı 3*230=690 ytl de koruma buda ede 2300 ytl yazık günah ben en iyisi tutayım boğazımı yapayım sporumu öyle zayıflayım ya
/QUOTE]
nreus ve melyezit moral bozmak yok elbette birgün gidecek bu kilolar kizlar burasi bana galiba bagimlilik yapti girmedigim zaman kendimi suclu gibi hissediyorum
arkadaşlar korkuyorum ya ben ikinci bir çocuk istemiyorum inanın şuan ne bakacak ruh haline nede fiziksel güce sahibim bu haftada bekleyim bakalım nelerolacak neylerse mevlam güzel eyler hakkımda hayırlısı ben teyze olam istiyorum asıl arkadaşlar
iyiyim hayatım sağolasın,arada bana bazen bir bunalım geliyor işte.eşimlede sıkıntılarım var.aslında ben evde olmaktan bunaldım hemde fazlasıyla birkaç iş var onlardan haber bekliyorum,inşallah bir tanesi olur.öyle herişede çalışırım diyemiyorum.bakalım nasip inşallah ama evden biran önce kurtulmam vede şu kiloları vermem lazım.
ya bu arada kendimde bi incelme görüyorum kemeri 2 deliğe takabiliyorum artık acaba benmi abartıyorum bilmiyorum ki ilk delik zor oluyordu şimdiki hedefim 3.delik ve ben HAMİLE DEĞİLİM YA ÇOK ÜZGÜNÜM SİZLER ADINA SİZİ MUTLU EDEMEYECEĞİM başka bi sıkıntı olabilir belki ama umuarım sadece mevsimsel bir değişiklikten kaynaklanıyordur
kızlar öğlen menümü söyliyim size malüm hastane yemekleri ile ne kadar diyete uydurabilirsem bi kibrit kutusu kadar haşlama et (kırmızı) bide bi tabak salata sonrada 45 dk masa tenis oynamayı düşünüyorummm akşama hafif atlattımmı süper olurrr
dosbacım geçmiş olsun ya benimde sapıkça gelebilir ama en popüler hayallerimden biri düdüklü tencerenin patladığını görmek çok merak ediyorum aslında bomba etkisi yapıyor diye biliyorum basınçtan dolayı buda benim fantezim ya zaten bende bi anormallik var ama buda benim işte ama yinede geçmiş olsun tatlım
aman ya dosbacım gittim adamlar çok komik ya heryerde tuhaf tiplerde kadınlar adamlar
ama hepside maşallah tosun gibiler yediklerimi sordular bende anlattım bana su içmiyosun dediler makina öyle söylemiş yapmayın ya dedim ben 2 litre çay içiyorum bide 2 litreye yakında su içiyorum dedim adamlar bana ürünleri kullanıp zayıflamam için 7 ay diyolar 7 ayda koruma yapılacak 14 ay boyuncu ben bunlarıyiyecem öğğğğğğ ben doğal zayıflamak istiyorum olsun 19 kiloyu 1 senede vereyim ama doğal yollarla vereyim ya ne param onları karşılar ne de miğdem 7*230=1610 ytl yedi ayı 3*230=690 ytl de koruma buda ede 2300 ytl yazık günah ben en iyisi tutayım boğazımı yapayım sporumu öyle zayıflayım ya
selam kizlar patbori gecmis olsun canim sana birsey olmamis ya arkadaslar desteginiz icin tesekkurler bazen moralim bozuluyor ama sonra kendimi ntoparliyorum melyezitcim ben aksamlari calisiyorum onun icin aksamlari girmem zor oluyor
kahvalti
bir dilim ekmek
cokokrem surdum
2 bardak su
öglen
1 tabak bamya yemegi salata
iki dilim ekmek
arad elma
aksam birsey yemiyorum
belki isten gelince meyve
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?