Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bu arada kendimde bi incelme görüyorum kemeri 2 deliğe takabiliyorum artık acaba benmi abartıyorum bilmiyorum ki ilk delik zor oluyordu şimdiki hedefim 3.delik ve ben HAMıLE DEĞıLıM YA ÇOK ÜZGÜNÜM SıZLER ADINA SıZı MUTLU EDEMEYECEĞıM başka bi sıkıntı olabilir belki ama umuarım sadece mevsimsel bir değişiklikten kaynaklanıyordur

inşallah öyledir meliscim kaptancım dosba geçmeiş olsun
bende çok korkarım düdüklü tencereden

kızlar öğlen menümü söyliyim size malüm hastane yemekleri ile ne kadar diyete uydurabilirsem bi kibrit kutusu kadar haşlama et (kırmızı) bide bi tabak salata sonrada 45 dk masa tenis oynamayı düşünüyorummm akşama hafif atlattımmı süper olurrr

dosbacım geçmiş olsun ya benimde sapıkça gelebilir ama en popüler hayallerimden biri düdüklü tencerenin patladığını görmek çok merak ediyorum aslında bomba etkisi yapıyor diye biliyorum basınçtan dolayı buda benim fantezim ya zaten bende bi anormallik var ama buda benim işte ama yinede geçmiş olsun tatlım

ay bu nasıl fantazidir öle

arkadaşlar ben çıkıyorum ama bu şekilde listelerinizi tutmakta zorlanıyorum akşamları evde tutuyorum çünkü mümkünse akşamları tam liste isiyorum yoksa zor olacak benim için hadi afiyet olsun

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim düdüklüden çok korkarım demiştim ama patlayan düdüklü benim değil patborinin ...düdüklüler karıştı
bu arada tekrar geçmiş olsun diyorum

amaannn :roflol: :roflol: bende dosba demiştim olsun sanada geçmiş olsun patboricim geçmiş olsun gülüm kusra bakma benim kafa pek yerinde değil son günlerde beni lütfenn normal görün

aman ya dosbacım gittim adamlar çok komik ya heryerde tuhaf tiplerde kadınlar adamlar
ama hepside maşallah tosun gibiler yediklerimi sordular bende anlattım bana su içmiyosun dediler makina öyle söylemiş yapmayın ya dedim ben 2 litre çay içiyorum bide 2 litreye yakında su içiyorum dedim adamlar bana ürünleri kullanıp zayıflamam için 7 ay diyolar 7 ayda koruma yapılacak 14 ay boyuncu ben bunlarıyiyecem öğğğğğğ ben doğal zayıflamak istiyorum olsun 19 kiloyu 1 senede vereyim ama doğal yollarla vereyim ya ne param onları karşılar ne de miğdem 7*230=1610 ytl yedi ayı 3*230=690 ytl de koruma buda ede 2300 ytl yazık günah ben en iyisi tutayım boğazımı yapayım sporumu öyle zayıflayım ya

selam kizlar patbori gecmis olsun canim sana birsey olmamis ya arkadaslar desteginiz icin tesekkurler bazen moralim bozuluyor ama sonra kendimi ntoparliyorum melyezitcim ben aksamlari calisiyorum onun icin aksamlari girmem zor oluyor
kahvalti
bir dilim ekmek
cokokrem surdum
2 bardak su
öglen
1 tabak bamya yemegi salata
iki dilim ekmek
arad elma
aksam birsey yemiyorum
belki isten gelince meyve
2 litre su

nreus ve melyezit moral bozmak yok elbette birgün gidecek bu kilolar kizlar burasi bana galiba bagimlilik yapti girmedigim zaman kendimi suclu gibi hissediyorum

canım ya en iyisi doğal kilo vermek en sağlıklısı mearak etme zaten onca parayı verdikten sonra zaten yiyecek para olmaz otomatik verirlir kilolar

kızlar ben bu akşam arkadaşa yemeğe gidiyorum.bugün yediklerimi gelince yazarım inanın çok azıcık yicem,dünü affettirmem gerekiyor değilmi?hepinizi öpüyorum,bu arad oy kullandım.

canım istemiyorsan inşallah değilsindir. Bazen diyet de bozuyor düzeni.

ben de izindeyken bunalıyordum evde, eşimi tırtıklayıpduruyordum. Sana da güzel bir iş çıkar inşallah.

harika bir haber canım incelmenhihoyyyt

sen hastanede mi çalışıyordun canım?
gayet güzel olmuş menün dahsa ne olsun. Akşamki de güzel seçim.

ilginç sırnaşık şey

çok pahalıymış fisfisfis

iyisin değil mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…