30/05/2020 | 31/05/2020 | 01/06/2020 | 02/06/2020 | 03/06/2020 | 04/06/2020 | 05/06/2020 | |||||||
İSİM | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | ||||||
LAydLİNe | |||||||||||||
Berceste_ | |||||||||||||
Ayşegül6666 | |||||||||||||
Efsun64 | |||||||||||||
polokey2244 | |||||||||||||
Kiloverenbiri | |||||||||||||
krtp86 | |||||||||||||
chentiq | |||||||||||||
Gonul83 | |||||||||||||
İlaymilla | |||||||||||||
Elifff80 | |||||||||||||
pessinus | |||||||||||||
candy_candy | |||||||||||||
marbling | |||||||||||||
dira90 | |||||||||||||
cemrenil | |||||||||||||
ada81 | |||||||||||||
Bademella |
ilk günlerde oluyor öyleCnm bende kaçamak yokki ama niye kırmızı kart yedim
Bu arada ben spor yapamayacağım sanırım günlük evde mutlaka 40 dk yürüyüş ya da 10 bin adım tamamlamaya çalışıyordum. Ama benim varisim vardı sağ bacağımda bugün aşırı şişti bacağım ve ağrıdan çok acı hissettim. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar
Dengesiz geldi bana sanki canım.. Akşam gecistirmissin bildigin. Sabah 3 lokma ekmegi sucuk yağına hemde cookkk lezzetli ama ne bilim yulaf üzerine eğreti durmuş bildiğin.Menümü yazayım sonra yorumlaRa cevap yazacağım
09:30
1 kupa yeşil çay
Yulaf taze meyve karışım 1 kase
Peynir
3 lokma ekmeği sucuğun yağına bandım
15:00
Kereviz salatası
16:30
Sütlü nescafe
4-5 adet makadamia fındığı
17:30
1 top dondurma
2 kayısı
2 lt su Spor yok
berceste_ @ada81
Not: misafir geldi ve dondurmacıya gittik mecbur 1 top dondurma yedim
1 simit çok canım yarım olsaymis iyiymiş, pişmaniye yiyip pisman olmussundur umarımSelam canlar
Sabah 10da kahvaltı
1 simit
1 sucuklu yumurta
Domates nane
Çay
Öğlen 2de
1 neskafe
3 kuru incir
1 pismaniye
6 da akşam yemeği
2 fırında sebzeli but
1 tabak salata
1 bardak ayran
4 litre su
Sabah 40 dakika akşam üstü 1 saat yürüyüşberceste_
Ben de ayağımın altına bişeyler alıp dinleniyorum sık sık. Mutfak alt katta oturma alanı yukarda beni mahvediyor inip çıkmak. Coronadan korkumdan hastaneye gitmek istemiyorum şu dönemdeGeçmiş olsun canım.. eskiden ayakta çok kaldığımda çok agrirdi varisler. Bacaklarımın altına birşeyler koyar öyle yatardim. Şişme falan yaşamadım..ilk fırsatta kontrol olsan iyi olur canım.❤
Dengesiz geldi bana sanki canım.. Akşam gecistirmissin bildigin. Sabah 3 lokma ekmegi sucuk yağına hemde cookkk lezzetli ama ne bilim yulaf üzerine eğreti durmuş bildiğin.
1 simit çok canım yarım olsaymis iyiymiş, pişmaniye yiyip pisman olmussundur umarım
Akşam güzel
Su güzelll diyek hadi (aynı zamanda bireysel de yaristigimiz için korkuyorum da 3- 3.5 da kal lutfen)
Yürüyüş de yapmışsın.. oh miss
Şişliklerin inince yavaş yürüyüş sıkıntı çıkarmıyosa yürüyüş yap cnm illa hoplayıp zıplamana gerek yok oda spor sonuçta, virüs geçince bi dr git ama ihmal etme cnmBu arada ben spor yapamayacağım sanırım günlük evde mutlaka 40 dk yürüyüş ya da 10 bin adım tamamlamaya çalışıyordum. Ama benim varisim vardı sağ bacağımda bugün aşırı şişti bacağım ve ağrıdan çok acı hissettim. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar
Kız boşver biz bizeyi kaç grup var orada onları geçmemiz lazimmGeçmiş olsun canım.. eskiden ayakta çok kaldığımda çok agrirdi varisler. Bacaklarımın altına birşeyler koyar öyle yatardim. Şişme falan yaşamadım..ilk fırsatta kontrol olsan iyi olur canım.❤
Dengesiz geldi bana sanki canım.. Akşam gecistirmissin bildigin. Sabah 3 lokma ekmegi sucuk yağına hemde cookkk lezzetli ama ne bilim yulaf üzerine eğreti durmuş bildiğin.
1 simit çok canım yarım olsaymis iyiymiş, pişmaniye yiyip pisman olmussundur umarım
Akşam güzel
Su güzelll diyek hadi (aynı zamanda bireysel de yaristigimiz için korkuyorum da 3- 3.5 da kal lutfen)
Yürüyüş de yapmışsın.. oh miss
Canım bende de çok fazla varis var, bi kısmı kılcal damar gibi, bi kısmı dışına pörtlemiş irileşmiş durumda... neyseki çok ağrım olmuyo, nadiren oluyo. Bi ara varis çorabı giydim, devam ettiremedim..Bi Dr gitmem lazım, ihmal ettim yıllarca, bi de genetik bendeki, annemin de çok fena varisi varBen de ayağımın altına bişeyler alıp dinleniyorum sık sık. Mutfak alt katta oturma alanı yukarda beni mahvediyor inip çıkmak. Coronadan korkumdan hastaneye gitmek istemiyorum şu dönemde
Canım çok teşekkür ederim.Teşekkür ederimçok kolay aslında ben beyaz unla yaparken de aynı tarifi yapıyorum. Ama tam buğday unla daha çok un koymak gerekiyor. Öncelikle 1 paket instant maya , çok az 1 tutam şeker ve 1,5 bardak unu iyice karıştırıyorum ve 1 saat kadar bekletiyorum (ön mayalama) daha sonra 2 yemek kaşığı Dolusu yoğurt ve tuz ekleyip poğaça hamuru kıvamında yoğuruyorum. Bi yarım saat de öyle bekliyor. Sonra istediğimiz şekli verip yarım saate yakın da tepsi mayası. En son max. Derecede ısıttığım fırında hemen pişiyor. Fırının içine ısıya dayanıklı kap ile su da koyuyorum. Çıkar çıkmaz da üzerini çok hafif nemli bez ile örtünce sandviç ekmeği gibi yumuşak oluyor. Bugün içine yağsız tavada tavuk göğsü kızartıp sandviç yaptık bahçede kamp sandalyelerimizi açıp kendimizi ormanda hayal ettik
Canım çok geçmiş olsun.Bu arada ben spor yapamayacağım sanırım günlük evde mutlaka 40 dk yürüyüş ya da 10 bin adım tamamlamaya çalışıyordum. Ama benim varisim vardı sağ bacağımda bugün aşırı şişti bacağım ve ağrıdan çok acı hissettim. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar
Eşine diyeydim ya.Kız boşver biz bizeyi kaç grup var orada onları geçmemiz lazimmpismaniyeyi yedigimde hiçte pişman olmadım resmen başım dönüyordu noldu anlamadım da evi de 2 defa sildim çaktırma eşim de diyor sen evi silince perrt olyrdun bugün hayırdır iki kere silip üstü ne 2 saat yürüdün diyor nazar edecek bana nazar
Adam diyor zaten ev temiz ya kafayı yedin yada zayıflamak için spor niyetine yapıyorsun diyorEşine diyeydim ya.
Ortalık fena kızıştı kk da.
Bu temizlik değil spor deseydin.
Benim arkadaşım da varis için operasyon oldu, ama memnun kalmadı, kısa sürede ağrıları ve varislerde şişme tekrar başladıCanım çok geçmiş olsun.
Benimde var ama ben de doktora gitmedim.
Çok ciddi değillerdi.
Hafif kılcal damar çatlağı şeklinde.
İnşallah önemli birşey yoktur.
Bir arkadaşımın şiş ve ağrı yapıyorlardı.
Doktor operasyon dedi. 15 -20 dk dürüyormuş.
1 gece hastanede kalacaksın demişti.
Sonra bu Corona çıkınca erteledi oda.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bizde de genetik maalesef. Hem annemde hem babamda. Benimki çok rahatsız etmiyordu azdı. Son 1 2 aydır gözle görülür şekilde belirdi. Bir iki gündür de ağrı acı arası birşeydi. Bugün aşırı acı oldu. Şişti. Annemlerde de hiç şişmezmiş korkmasam koronadan yarın gideceğim deCanım bende de çok fazla varis var, bi kısmı kılcal damar gibi, bi kısmı dışına pörtlemiş irileşmiş durumda... neyseki çok ağrım olmuyo, nadiren oluyo. Bi ara varis çorabı giydim, devam ettiremedim..Bi Dr gitmem lazım, ihmal ettim yıllarca, bi de genetik bendeki, annemin de çok fena varisi var
Soğuk su iyi geliyor diye banyodan çıkarken 1-2 dakka soğuk su tutuyorum, gün içinde fırsat bulursam ayaklarımı yükseğe dikiyorum...
Dr gidersen bana da haber et gelişmeleri, geçmiş olsun
Köpük tedavisinden tedavi olan akrabalarım var. Memnunlar. Memlekete gidebilsem uçaklar güvenli hale gelince güzel tedaviler var orda. Yaşadığım şehirde çok kısıtlı iyi dr. Gelse de Doğu görevi biter bitmez hemen gidiyorlar. Zor.Benim arkadaşım da varis için operasyon oldu, ama memnun kalmadı, kısa sürede ağrıları ve varislerde şişme tekrar başladı
Benim varisleri görsen Türkiye fiziki haritası gibiTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bizde de genetik maalesef. Hem annemde hem babamda. Benimki çok rahatsız etmiyordu azdı. Son 1 2 aydır gözle görülür şekilde belirdi. Bir iki gündür de ağrı acı arası birşeydi. Bugün aşırı acı oldu. Şişti. Annemlerde de hiç şişmezmiş korkmasam koronadan yarın gideceğim de
O tedavi ile hem ağrı hem şişlik bitiyor muymuş acaba?Köpük tedavisinden tedavi olan akrabalarım var. Memnunlar. Memlekete gidebilsem uçaklar güvenli hale gelince güzel tedaviler var orda. Yaşadığım şehirde çok kısıtlı iyi dr. Gelse de Doğu görevi biter bitmez hemen gidiyorlar. Zor.
Evet bi yaşlı akrabamızda tamamen damar yetmezliğine dönüşmüştü ameliyat edemiyorlardı. Şimdi köpük tedavisi ile kurtuldu. Sonrasında hafif tempoda bol yürüyüş şartmış. Teyzemin kızı benden küçük o da yurtdışında aynı tedavi ile kurtuldu çok şükür.O tedavi ile hem ağrı hem şişlik bitiyor muymuş acaba?
Türkiyede de yapılıyor mu acaba bu tedevi yöntemi?Evet bi yaşlı akrabamızda tamamen damar yetmezliğine dönüşmüştü ameliyat edemiyorlardı. Şimdi köpük tedavisi ile kurtuldu. Sonrasında hafif tempoda bol yürüyüş şartmış. Teyzemin kızı benden küçük o da yurtdışında aynı tedavi ile kurtuldu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?