Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe 3 lt
Berceste_ 4 lt
Ayşegül66663 lt
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp862 lt
chentiq
Gonul83 2 lt
İlaymilla 4 lt
Elifff80 3.5lt
pessinus 3.5lt
candy_candy
marbling3 lt 3 lt
dira90 2.5lt
cemrenil
ada81
Bademella2lt

Geçmiş olsun canım.. eskiden ayakta çok kaldığımda çok agrirdi varisler. Bacaklarımın altına birşeyler koyar öyle yatardim. Şişme falan yaşamadım..ilk fırsatta kontrol olsan iyi olur canım.

Dengesiz geldi bana sanki canım.. Akşam gecistirmissin bildigin. Sabah 3 lokma ekmegi sucuk yağına hemde cookkk lezzetli ama ne bilim yulaf üzerine eğreti durmuş bildiğin.

1 simit çok canım yarım olsaymis iyiymiş, pişmaniye yiyip pisman olmussundur umarım
Akşam güzel
Su güzelll diyek hadi (aynı zamanda bireysel de yaristigimiz için korkuyorum da 3- 3.5 da kal lutfen )
Yürüyüş de yapmışsın.. oh miss

Ben de ayağımın altına bişeyler alıp dinleniyorum sık sık. Mutfak alt katta oturma alanı yukarda beni mahvediyor inip çıkmak. Coronadan korkumdan hastaneye gitmek istemiyorum şu dönemde

Şişliklerin inince yavaş yürüyüş sıkıntı çıkarmıyosa yürüyüş yap cnm illa hoplayıp zıplamana gerek yok oda spor sonuçta, virüs geçince bi dr git ama ihmal etme cnm

Kız boşver biz bizeyi kaç grup var orada onları geçmemiz lazimmpismaniyeyi yedigimde hiçte pişman olmadım resmen başım dönüyordu noldu anlamadım daevi de 2 defa sildim çaktırma eşim de diyor sen evi silince perrt olyrdun bugün hayırdır iki kere silip üstü ne 2 saat yürüdün diyor nazar edecek bana nazar

Ben de ayağımın altına bişeyler alıp dinleniyorum sık sık. Mutfak alt katta oturma alanı yukarda beni mahvediyor inip çıkmak. Coronadan korkumdan hastaneye gitmek istemiyorum şu dönemde
Canım bende de çok fazla varis var, bi kısmı kılcal damar gibi, bi kısmı dışına pörtlemiş irileşmiş durumda... neyseki çok ağrım olmuyo, nadiren oluyo. Bi ara varis çorabı giydim, devam ettiremedim..Bi Dr gitmem lazım, ihmal ettim yıllarca, bi de genetik bendeki, annemin de çok fena varisi var
Soğuk su iyi geliyor diye banyodan çıkarken 1-2 dakka soğuk su tutuyorum, gün içinde fırsat bulursam ayaklarımı yükseğe dikiyorum...
Dr gidersen bana da haber et gelişmeleri, geçmiş olsun

Canım çok teşekkür ederim.
Un alayım deniyeceğim hemen.
Okul zamanı da okula sandviç yapıp götürürüm.

Canım çok geçmiş olsun.
Benimde var ama ben de doktora gitmedim.
Çok ciddi değillerdi.
Hafif kılcal damar çatlağı şeklinde.
İnşallah önemli birşey yoktur.
Bir arkadaşımın şiş ve ağrı yapıyorlardı.
Doktor operasyon dedi. 15 -20 dk dürüyormuş.
1 gece hastanede kalacaksın demişti.
Sonra bu Corona çıkınca erteledi oda.

Eşine diyeydim ya.
Ortalık fena kızıştı kk da.
Bu temizlik değil spor deseydin.

Eşine diyeydim ya.
Ortalık fena kızıştı kk da.
Bu temizlik değil spor deseydin.
Adam diyor zaten ev temiz ya kafayı yedin yada zayıflamak için spor niyetine yapıyorsun diyor yarış halindeyim desem hepten kafayı yemiş ilan edecek beni

Benim arkadaşım da varis için operasyon oldu, ama memnun kalmadı, kısa sürede ağrıları ve varislerde şişme tekrar başladı

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bizde de genetik maalesef. Hem annemde hem babamda. Benimki çok rahatsız etmiyordu azdı. Son 1 2 aydır gözle görülür şekilde belirdi. Bir iki gündür de ağrı acı arası birşeydi. Bugün aşırı acı oldu. Şişti. Annemlerde de hiç şişmezmiş korkmasam koronadan yarın gideceğim de

Benim arkadaşım da varis için operasyon oldu, ama memnun kalmadı, kısa sürede ağrıları ve varislerde şişme tekrar başladı
Köpük tedavisinden tedavi olan akrabalarım var. Memnunlar. Memlekete gidebilsem uçaklar güvenli hale gelince güzel tedaviler var orda. Yaşadığım şehirde çok kısıtlı iyi dr. Gelse de Doğu görevi biter bitmez hemen gidiyorlar. Zor.

Benim varisleri görsen Türkiye fiziki haritası gibi, kılcal olan ve şiş olan damarların sayısını bilmiyorum...
varis çorabının sadece ilerlemesini yavaşlattığını yada durdurduğunu biliyorum, Operasyonlarda uzun vadede çözüm gibi gözükmüyor sanki...

O tedavi ile hem ağrı hem şişlik bitiyor muymuş acaba?

O tedavi ile hem ağrı hem şişlik bitiyor muymuş acaba?
Evet bi yaşlı akrabamızda tamamen damar yetmezliğine dönüşmüştü ameliyat edemiyorlardı. Şimdi köpük tedavisi ile kurtuldu. Sonrasında hafif tempoda bol yürüyüş şartmış. Teyzemin kızı benden küçük o da yurtdışında aynı tedavi ile kurtuldu çok şükür.

Türkiyede de yapılıyor mu acaba bu tedevi yöntemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…